Keresés

Találatok száma: 146
Előző 2 / 8 Következő
 • 2016.10.15. 17:13
  Swift Cup Europe kategóriában indulsz most ezen a versenyen.Izgalmakban gazdag Hungaroring-i versenyhétvégén vagy túl csapatoddal az előző HE-DO kupa után ahol a Gyorsasági Országos Bajnokság 1,6-os kategóriájában indultamMár a teszteken látszott, hogy az autó beállításaival töltött idő kezd beérni, majd az időmérőn sikerült a 2. helyet megszereznem.A remek rajtpozícióból azonban az első versenyen a gumifallal való találkozása után az 5. helyen értem célba - nyilatkozta Krisztián.A második versenyen a némileg károsodott járművel szintén a másodikként fejeztem be a versenyt.A harmadik verseny ... óriási csatát hozott, a verseny során végig Ivan Lexát támadtam, végeredményben a 3. helyen végeztem. Most hétvégén azonban még egy verseny vár ránk a Swift Cupban, ezért a mai nap délutánját edzéssel fogom eltölteni.Szeretettel várunk mindenkit - tette hozzá a pilóta.Köszönöm partnereinknek a segítséget! Car-Color, Tokyo Restaurant, Impa, Sbmo.hu, Magyar Vöröskereszt Budai Régió, AC2000 Kft. Szurkoljunk közösen a hétvégén Krisztiánnak és a csapatbak!- Hajósi Miklós -Fotó: Kollár Attila Füge Krisztián Autós Gyorsasági versenyzőt kérdezem a hétvégi HE-DO - Hankook kupa előtti tesztnapon..Füge Krisztián - Suzuki Swift SportCarColor MotorsportHE-DO - Hankook Kupa 2016.10.15-16. - Hungaroring

  Autós Gyorsasági

 • 2016.06.24. 19:00
  Füge Krisztián - Suzuki SwiftCarColor Motorsport2016. Június24-26. - PannóniaringElőző versenyem a Hungaroringen volt, ahol szintén a Kis Túrában indultam ahol egy Bronz és egy Ezüst éremmel tértem haza. Ezért a kihívás most sem lesz kisebb mint a Hungaroringen. Szeretném megismételni az ottani sikereket abban a kategóriában. A Swift Cup Europe kategóriában szeretnék az első ötben végezni.Erre a versenyre fizikálisan, mint mentálisan igyekszem rákészülni. Sokat segít a korábbi pálya ismeretem is. A Pannónia-ringen általában mindig olvadnak a gumik, nagyon meleg szokott lenni, ezért a ... gumik és a fékek visszahűtése is a feladat része lesz számomra. A Kis Túrában Hankook, míg  Swift Cup Europe-ban Yokohama versenyabroncsokkal versenyzem.A két gumi határozottan különbözik egymástól.Mégpedig a Hankook lágyabb és jobban tapad bizonyos pályákon, ami alól a Pannónia-ring kivétel. Ott más típusú aszfalt van, ott a Yokohama gumi érvényesül jobban, nem melegszik el annyira.A verseny a pénteken szabadedzéssel kezdődik, majd 14:05 időmérő a Kis Túrának. 16:40-kor futom az első versenyemet a Kis Túrában. Szombaton a Swift Cup Europe-ban 17:00-kor lesz az időmérő.Vasárnap két futam vár ... rám a Swift Cup Europe-ban. - Nyilatkozta ChrisSzeretném megköszönni a szponzoraim támogatását! Car Color, AC2000 Kft, Tokyo Restaurant, Shinjuku nihongo gakko. Valspar Impa.Kívánok sikeres és karcmentes versenyt neked a speedzone.hu Kupán ami április 28-30-án lesz a Hungaroringen!- Hajósi Miklós -www.hajoka.hu Füge Chris Június 24-26-án vesz részt a Pannónia-ringen a Gyorsasági szakág következő versenyén, ahol a Swift Cup Europe és a Kis Túrában is megméretteti magát egy Suzuki Swift 1.6 Sport versenyautóval.

  Gyorsasági

 • 2016.04.15. 14:10
  Füge Krisztián gyorsasági autóversenyzőt kérdem, a nagy megmérettetés előtt.Füge Krisztián  - Suzuki Swift CarColor Motorsport2016 Április 16-17

  WTCC, Gyorsasági

 • 2015.12.25. 13:59
  bajnokságában úgy 8-9 évvel ezelőtt. Aztán évről évre sikerült egyre jobb autókba beülni N-es Lada, Lada VFTS,  A-s Lada, Honda CivicType-R, de a legjobb 3 év Szabó Zsoltival volt a „kupás” Swiftben. 2011-től 3 évet mentünk együtt és év végén mindig dobogón végeztünk, a hab a tortán a 2011-es N csoportos kategória bajnoki cím volt. Azóta inkább csak alkalmi navigátor vagyok, sajnos a munka sok időmet elveszi. Most azon dolgozom, hogy a 2016-os év teljes legyen és ismét komplett évet tudjak versenyezni egy sofőr mellett.Honnan ez a mostani Suzuki-s lehetőség? Éppen a neten böngésztem, amikor láttam SOLID Racing Team – Szilveszter Rallye – 2015.12.27-29.Merencsics Árpád – Ratting Tamás, Suzuki Swift Gti MK1Megpróbáltatásokkal teli éve volt Merencsics Árpádnak az idei Országos Historic Rallye Bajnokságban. 

  Rally, Szilveszter Rally

 • 2015.07.24. 00:11
  dolog.A Salzburgringen milyen bajnokság keretein belül indulsz most?- A Swift Cup Europe bajnokságában. Két kategóriában vagyok pontozva az abszolútban és a Magyarban. A Swift Cup Europe mezőnye már nemzetközi ugyanis osztrákokkal is versenyzünk.Ha jól emlékszem, itt már korábban versenyeztél. Milyen emlékeid vannak erről a pályáról?- A Salzburgringet nevezhetném a kategória mumusának is. Itt elég komoly balesetek történtek pályafutásom alatt, pedig nem olyan rég óta versenyzek. Tavaly én is egy baleset részese voltam, ami miatt két kör után egyik versenyt se tudtam befejezni műszaki hiba miatt A jövő hét végén A Salzburgringen öltöd fel a verseny overált.Még szinte ki sem hűlt a a Suzuki Swift 1.6 Sportod motorja, hisz a Slovakiaringen versenyeztél vele.

  Gyorsasági

 • 2015.06.20. 14:16
   A kezdeti navigátorprobléma még időben megoldódott, miután Szemmelroth Anetta jelentkezett a Suzuki Swift GTi jobb1-jébe, ám a kocsiban ismét motorprobléma jött elő. A nagyatádi pilóta és segítője idő előtt, a 4. gyorsasági szakaszon kényszerült a historic mezőny küzdelmeinek feladására.Merencsics Árpád: Nehéz szavakat találni a fehérvári hétvége után. A technika ördöge most is megtalált bennünket, és elrontotta a szépen és jó hangulatban induló versenyünket. Nagyon örültem neki, hogy Anetta elvállalta a navigátori szerepet, és ez már meg is alapozta a jó hangulatot a kocsiban. Hiba ... nélkül teljesítettünk mindent, jól felírtuk a pályákat, és még élesben is egész jó időket autóztunk. Kategória másodikak voltunk még úgy is, hogy egyáltalán nem figyeltük, hol állunk az értékelésben, mire elég a teljesítményünk. A negyedik gyorsaságin autóztunk, amikor minden előjel nélkül, egy pillanat alatt durrant egyet a Suzuki, felerősödött a motor hangja és lefulladt a kocsi. Ezek után már el sem tudtam indítani az autót, fel kellett adnunk a küzdelmeket. A probléma pontos okát és helyét még nem tudjuk, tüzetesebb átvizsgálásra szorul majd a technika a hibaforrás felderítésének ... meglepően könnyen és gyorsan megtaláltuk a közös hangot.Árpit kértem az elejét, hogy az első pár gyorson még takarékoskodjunk, nézzük meg, hogy tudunk együtt dolgozni. Ennek ellenére is olyan időket mentünk, hogy a kategória második helyet birtokoltuk. A 4. gyorsasági előtt döntöttük el, hogy akkor most mindent beleadunk, de a Suzuki nem nagyon támogatta ezt az ötletünket. Nagyon jól éreztem magamat, viszont rettentően sajnálom, hogy műszaki hiba miatt fel kellett adnunk a küzdelmeket. Árpi rendkívül tehetséges, ügyes pilóta, alkalom adtán szívesen beülnék mellé újra navigálni.Partnereinknek köszönjük Solid Racing Team – Székesfehérvár Rallye 2015, 2015. június 12-14.Merencsics Árpád – Szemmelroth Anetta, Suzuki Swift GTiSzékesfehérváron sem jött ki a lépés – pedig milyen jó kezdődött… Merencsics Árpádot úgy néz ki, folyamatosan kíséri a balszerencse.

  Fehérvár Rallye 2014

 • 2015.06.11. 10:11
  Újabb navigátor-problémákkal küszködött Merencsics Árpád, miután Kapcsos Tamás kiszállt mellőle az anyósülésről. A nagyatádi pilótának szerencsére most nem kellett az utolsó pillanatig várnia a segítségre: a június 12-15-ei Székesfehérvár Rallyen Szemmelroth Anetta foglalja majd el a jobb1-es ülést a Suzuki Swiftben. Merencsicsék elsődleges célja egyelőre csak annyi, hogy el tudjanak indulni a Historic Bajnokság harmadik fordulóján, s ha ez már megvan, akkor szeretnék a leintésig hajtani a versenygépet.Merencsics Árpád: Székesfehérvárról csak jó emlékeim vannak: tavaly egészen jó időket Solid Racing Team – Székesfehérvár Rallye 2015Merencsics Árpád – Szemmelroth Anetta, Suzuki Swift GTi

  Historic

 • 2015.05.15. 19:55
  - Általában ha azt hallom, hogy Red Bull Ring mindig az eső jut eszembe. Ausztriában nagy valószínűséggel lehet számítani esős versenyre. Illetve megint a kis pályán megyünk, mivel a kamion Európa-Bajnokságnak vagyunk a betétfutamai. Ami még meglepő, hogy most 3 versenyünk van a hétvégén. Új csapatként szerepeltek a bajnokságban, így az autót versenyről versenyre kell beállítani. Így nem kis idő telik el, amíg tökéletes lesz a Suzuki. Mennyire tudod vissza adni a szerelőknek, hogy miként muzsikál alattad a Suzuki? - Mivel új csapat vagyunk, ezért akad problémánk a műszaki dolgokkal elég Interjú Füge Krisztián gyorsasági autóversenyzővel a hétvégi Red Bull Ringi futam előtt.A hétvégén a Red Bull Ringen támadsz a Suzuki Swift versenyautóddal. Itt már jártál korábban is. Milyen emlékek fűznek a pályához? 

  Gyorsasági

 • 2015.05.05. 12:51
  A Suzuki Swift GTi váltója ismét a rosszabbik arcát mutatta, s meggátolta, hogy a fiúk célba érjenek az április 24-25-ei, második bajnoki fordulón. Ráadásul a futamot úgy kellett feladniuk, hogy a 8. gyorsasági szakasz után már vezették a historic mezőny H1 kategóriáját.Merencsics Árpád: Sajnos nem úgy alakult a miskolci versenyhétvégénk, ahogy terveztük: itt sem értünk végig… Nehezen indult számunkra a derbi, azt éreztem Tomin, hogy kissé dekoncentrált, ami hátráltatott bennünket az igazán gyors menetelésben, ráadásul néha abszolút magamra kellett hagyatkoznom vezetés közben. A 2. kör előtt ... megbeszéltük a problémákat, volt is egy kis javítás, s folyamatosan lépkedtünk előre – de az elsődleges cél akkor is az volt, hogy teljesítsük a kijelölt távot, pontokat szerezzünk. A 3. kör rajtjában is csak ez lebegett a szemem előtt, hogy csak guruljunk végig és érjünk be a célba – akkor jött a fekete leves…Míg Egerben az egyik csapággyal volt a gond a váltóban, addig a múlt hétvégén valószínűleg az egyik fogaskerék fogazhatott le, és ettől felrobbant a váltó a Suzukiban. Elfolyt az olaj, ezért kénytelenek voltunk félreállni a 9. szakaszt követő etapon. Édesapámmal konzultáltam ezután, hogy tudjuk Solid Racing Team – 21. Steelvent Miskolc Rallye, 2015. április 24-25.Merencsics Árpád – Kapcsos Tamás, Suzuki Swift GTiEger után Miskolcon sem sikerült a pontvadászat a Merencsics Árpád-Kapcsos Tamás duónak. 

  Rally OB

 • 2015.04.23. 12:17
  A tavaly előtti rossz emlékeket feledve, a sikeres célba érkezésre törekszik a 21. Steelvent Miskolc Rallyen Merencsics Árpád. Az egri szezonnyitón sérült váltón már elvégezte a szükséges revíziót, így a Suzuki Swift GTi versenygépe harcra készen várja a Historic Bajnokság második fordulóját. A Solid Racing Team nagyatádi pilótájának ismét Kapcsos Tamás fog segédkezni. Merencsics Árpád: Eddigi pályafutásom egyik legrosszabb emléke pont a Miskolc Rally-hoz kapcsolódik, tavaly előtt ugyanis kizártak minket a versenyzésből. Az itteni pályák viszont azok közé tartoznak, amelyek a legnagyobb Solid Racing Team – 21. Steelvent Miskolc RallyeMerencsics Árpád – Kapcsos Tamás, Suzuki Swift GTi

  Rally

 • 2014.10.08. 16:34
  Füge Krisztián - Suzuki Swift - PROEX AC2000 Racing TeamHungaroring - Autós Gyorsasági verseny. 2014.10.11-12.Elérkezett 2014 utolsó Gyorsasági Bajnoki futama. Október 11-12-én a Hungaroring ad otthont ennek. Swift Cup Europe XIII-XIV-XV. futamai lesznek.

  Gyorsasági

 • 2014.10.02. 22:01
  Lehoczki Péter Autocross versenyzőt kérdem a Keceli verseny előtt.Október12-én ismét felöltöd az autocrossos overálodat, és nekilendülsz a suzukiddal a Keceli versenynek.Lehoczki PéterSuzuki Swift GtiKecel Autocross.2014.10.12.

  Autocross

 • 2014.08.19. 11:58
  Jó pár hét után, augusztus 22-24-én a Slovakiaringen ülsz legközelebb a Suzuki Swift 1.6 Sport versenyautóba.Miként telt a "Nyári szüneted"?- Legfőként vitorlázással, pihenéssel és izgulással, hogy hogyan sikerült a felvételim Angliába. A jó hír, hogy hátradőlhetek, szeptembertől Londonba járok egyetemre és motorsport mérnöknek fogok tanulni. Ez jót tesz a versenyzésnek is, mivel nem vonja el most már semmi a figyelmemet.Jelenleg hol állsz a bajnokságban? - Köszönöm jól!60 pont körül van az előnyöm az Európa Bajnoki értékelésben és 30 körül a magyarban.Milyen stratégával állsz a ... edzéseket végeztem. Jó formában vagyok, felkészültem a futamra.Mi a terved a következő évre, marad a Suzuki kupában?- Nem tudom még. Szeretnék továbbra is versenyezni, de jó lenne feljebb lépni egy nagyobb kategóriába. Elsősorban márkakupában gondolkodom, mert ilyen körülmények között lehet a legtöbbet fejlődni és nekem hosszú távú terveim vannak a motorsporttal. Sok múlik viszont azon, hogy mi fér bele a tanulás mellett.- Hajósi Miklós - Balogh BenceGFS OXXO Energy TeamSuzuki Swift 1.6 SportAutós Gyorsasági versenySlovakiarnig 2014.08.22-24.

  Gyorsasági

 • 2014.07.05. 11:25
  Füge Krisztián - Suzuki Swift - PROEX AC2000 Racing TeamRed Bull Ring - Autós Gyorsasági verseny. 2014.07.05-06.

  Gyorsasági

 • 2014.06.18. 12:52
  Számomra elég érdekes vonalvezetésű a Pannóniaring. Ezzel te is így vagy? - A Pannóniaring, egy elég összetett pálya. Sok benne a kanyar és ezek javarészt hosszabb, tempósabb kanyarok. Szerintem ez egy jó pálya tetszik, hogy nagyon kanyargós, ugyan akkor könnyű elváltani az autót mivel sokszor kell kanyarban váltani. Az új 1.6 sporttal fogsz indulni. Volt-e lehetőséged tesztelni, és ha igen hol és milyen élményekkel gazdagodtál? Az 1.3-as Suzukiban tanultakat mennyire tudod átvinni az 1.6-ba? - Egész héten van, illetve volt lehetőség tesztelni esténként. Mi már hétfő délután óta itt vagyunk ... . Mindenképpen rengeteg élményt nyújt, hiszen ez teljesen más, mint az 1.3 Suzuki és másképp kell vezetni. Tapasztalati szempontból sok mindent lehet hasznosítani az 1.3-ból, de mint azt említettem teljesen más a két autó, és lényegében másképp kell vele haladni. Hátrány-e, hogy az 1.6-os magasabb?- A magassága inkább furcsa, mint hátrány. Ma például kicsit feljebb állítottuk az ülést, mert nem láttam ki úgy, ahogy szerettem volna. Egész máshogy van kialakítva ez az autó, mint a kistestvére. Mi a célod, hol szeretnél végezni az új autóddal a Pannóniaringen?- Szeretnék elől végezni a versenyen, de még Füge Krisztián - Suzuki Swift - PROEX AC2000 Racing TeamPannóniaring - Autós Gyorsasági verseny. 2014.06.20-22.Beszélgetés Füge Krisztián gyorsasági autóversenyzővel, a verseny előtt.

  Gyorsasági

 • 2014.05.27. 23:24
  Füge Krisztián - Suzuki Swift - PROEX AC2000 Racing TeamSalzburgring - Autós Gyorsasági verseny. 2014.05.24-25.Beszélgetés Füge Krisztián gyorsasági autóversenyzővel, a Salzburgringi verseny után.

  Gyorsasági

 • 2014.05.15. 14:34
  Füge Krisztián - Suzuki Swift - PROEX AC2000 Racing TeamSzlovákiaring - Autós Gyorsasági verseny. 2014.05.09-11.

  Gyorsasági, WTTC

 • 2014.05.02. 09:47
  Suzukikkal fogunk csatározni mintsem az 1.3-al. Azt kell mondjam elég zavaros volt ez így... Mivel az 1.6-al való csatározás kötött le minket nagy távolság alakult ki a kategória társakkal egymás közt. A rajtom olyan 60%-ra sikerült, azt nem rontottam el de nem volt a legjobb se. Aztán az első kanyarban igyekeztem a legjobban helyezkedni hogy ne nagyon fészkeljék be magukat az 1.6-osok közém meg a másik két 1.3-as közé. Ez sikerült is, majd  leelőztem az előttem lévő 1.3-at. Igazából ettől kezdve ment a csata a két kategória között, amire számítottam bekövetkezett. Igyekeztem kihasználni a ... szélárnyékát az előttem lévő 1.6-os Suzukinak így sikerült eltávolodnom az ellenfelemtől akit megelőztem. Utána igazából igyekeztem hiba mentesen végig menni a versenyen ami sikerült is. Igyekeztem kihozni magamból a legjobbat mint mindig. Örülök a második helynek de a kupa amit kaptam nem egy vérbeforgatott kupa. Remélem a következő verseny még élvezetesebb lesz.Szeretném megköszönni a szponzoraim támogatását!Car Color, AC2000 Kft, Tokyo Restaurant, Autós Gyorsasági, PROEX Motorsport, Shinjuku nihongo gakko. Valspar Impa. Over Montereau.- Hajósi Miklós -www.hajoka.hu Füge Krisztián - Suzuki Swift - PROEX AC2000 Racing TeamHungaroring - Autós Gyorsasági verseny. 2014.04.25-27.

  Gyorsasági

 • 2014.01.30. 18:39
  . A második futamot nagyon elóvatoskodtam, de az időm így sem volt rossz. A harmadik menetben már félig száradó pályán futottam a legjobb időmet amiben sajnos hibáztam egyet, de így is abszolút tizenhatodik időt autóztam. Egy Suzuki Kupás Swift-tet terelgettél a nap folyamán. Ha jól tudom ilyennel fogsz 2014-ben a Gyorsasági szakágban versenyezni. Mesélnél erről a tervedről?- A hír igaz, 2014-ben a Gyorsasági Szakág Suzuki Swift Kupájában indulok. Ebben az évben ez lesz a fő irány a versenyzésemben. Éppen ezért a lehető legtöbbet tréningezek a Swift-tel és az új csapatommal a GFS ... a lényeg. Legközelebb hol találkozhatunk veled és a Suzuki Swift-tel?- A KOMI Kupa következő versenyén, február 8-án a Kakucsringen, ami egyébként a kedvenc pályám. Addig persze rengeteg gyakorlás vár rám. Reméljük addig már havon és csúszós körülmények között, jobban megtanulom a Kupás Swift viselkedését. Köszönöm a támogatást! Abszolút első három helyezett:1. Lencse Zoltán Mitsubishi EVO VI.2. Makai György BMW 325i3. Újházi Ádám Opel Astra  - Hajósi Miklós -www.hajoka.hu ... Kedves Máté!Túl vagy 2014 első autóversenyén ami a KOMI kupa volt a Kakucsringen.A Junior kategóriát magasan, majd két másodperc előnnyel nyerted Perendy Péter előtt, aki szintén szépen terelgette a Top Driver School Suzuki Ignisét. Háromszor lehetett, három kört teljesíteni. Miként értékeled a napi futamaidat?- Azzal kezdeném, hogy mind a három futamban valamilyen okból kifolyólag csúszós volt a pálya. Hozzáteszem ezek a körülmények nekem nagyon tetszenek. Az első futam nagyon jól sikerült, de ennek az idejét az időközben a pályára folyt olaj miatt nekem és a sporttársamnak is törölték Benyó MátéSuzuki Kupás Swift GFS OXXO Energy TeamKOMI Kupa III. Forduló Kakucsring.2014.01.18.

  Amatőr rally

 • 2013.08.31. 12:05
  szélárnyékot, így a kilencedik helyre kvalifikáltam. A délutáni következő versenyen a rajtot elrontottam, mert olyan alacsonyan vannak a lámpák, itt a Ringen, hogy ott ahol én álltam, csak a lámpákat tartó rudat lehetett látni a többit kitakarta az előttem lévő autó. Mivel megint az osztrák Suzukikkal mentünk együtt, így hosszabb volt a sor. Meg is sínylődtem a rajtot mivel eléggé vissza estem és a verseny háromnegyedéig feltartott az előttem lévő, mivel csatázott és nem volt lehetőségem a kettejük csatározása közben lelépni. Aztán az egyikőjük nagyot hibázott így az én fejemre szegeződött a célkereszt Megízleltem a Pole pozíció zamatát!Füge Krisztián - Suzuki Swift - PROEX AC2000 Racing TeamSzlovákia Ring -  Autós Gyorsasági versenyKrisztán élménybeszámolóját olvashatják.

  Gyorsasági

Előző 2 / 8 Következő