Keresés

Találatok száma: 146
Előző 3 / 8 Következő
 • 2017.09.23. 11:45
  SOLID Racing Team – 6. Rally Nova Gorica 2017. 09. 07-08.Merencsics Árpád – Halász- Szabó Anetta, Suzuki Swift GTi Mk1A rendkívül változatos körülmények, valamint a technikás pályák magas koncentrációt igényeltek.Nagyon jól sikerült a hétvége, egy meseszép helyen versenyezhettünk. Ennyire szélsőséges időjárással nem találkoztunk, mint ami itt volt a hegyek között. Volt olyan gyorsasági, hogy az elején csöpögött az eső, a közepén szakadt, a végén meg majdnem száraz volt a pálya. Az autó jól muzsikált, nagy dolgot nem kellett vele csinálni. Nagyon szeretném megköszönni a szervizünknek, hogy Csapatunk szeptember hónapban sem pihent. Suzuki-s párosunk újabb Mitropa Rally Cup versenyen állt rajthoz, ezúttal Szlovéniában. 

  Historic

 • 2016.09.30. 23:24
  SOLID Racing Team - Salgó 2016 - 2016. 09. 17-18.Merencsics Árpád - Szemmelroth Anetta, Suzuki Swift Gti MK1Úgy érkezett meg a Salgó Rallyra Merencsics Árpád és Szemmelroth Anetta, hogy elméletben bajnokok lehetnek. A taktikának és saját maguknak köszönhetően az első célt teljesítették is! Egy bajnoki címet begyűjtöttek, de itt nem állnak meg, készülnek a következőre.Megcsináltuk, ezt már nem vehetik el tőlünk!

  Historic

 • 2016.04.28. 11:36
  . Itt hozzá is tenném, hogy nem a pályák miatt! Ha jól írunk fel mindent, akkor nagyon jót fogunk autózni rajtuk. Mályinka szerintem fekszik a Suzukinak. Az összes pályára figyelnünk kell, ott kell lennünk fejben. Ha jól rakjuk össze a napokat, a teljesítendő szakaszokat, akkor úgy gondolom sikeresek lehetünk.Az útvonallapot böngészve az látszik, hogy az első napon rövid gyorsasági szakaszok, a második napon hosszú gyorsasági szakaszok várnak rátok. Van bármi taktikád a versenyre?Taktika az nincs. Elgumizni se tudjuk majd magunkat, mert csak Yokohama A-048 van mindenre, ha esik, ha fúj. Összegezve SOLID Racing Team – 22. Miskolc Rallye 2016. 04. 29-30.Merencsics Árpád - Szemmelroth Anetta, Suzuki Swift Gti MK1 A pozitív szezonkezdet után újabb megmérettetés előtt áll a Merencsics-Szemmelroth-Suzuki trió. Immáron a bajnokság 2. futamán állnak rajthoz a hétvégén.

  Historic

 • 2015.11.12. 09:53
  Várkonyi Szabolcs - Balog ZoltánAK Delta Sport - 16. Poreč Rally2015.11.05-07.Miként sikerült felírni a pályákat, és ott is kettőből lehet bejárni a gyorsokat?- Jól sikerült a pályabejárás, remek idő volt, 20-25 fok, napsütés, ilyen idő már vagy 3-4 éve nem volt ezen a versenyen.Mi történt a versenyen, hogy idő előtt fejeztétek be?- Sajnos a Suzuki motorja a teszt után megadta magát, amikor a csapat indult volna a gépátvételre. Gyors telefonálgatás után kiderült, nincsen senkinek azonnal hadra fogható autója, maradt az  öreg Honda, mert mindenképpen versenyezni akartunk, hisz szenzációs ... lehetett versenyezni, az első fékek hamar túlmelegedtek.Másnap reggelre hoztunk Magyarországról féktárcsákat, szerkezetet, agycsapágyat, ki is cserélték a fiúk, azonban ahogy haladtunk az etapon éreztük, hogy nem jó valami, kiderült, hogy a fékcső egy nem látható helyen megsérült, így végleg fel kellet adnunk a versenyt.Nagyon sajnálom, nagyon tetszettek a pályák, feküdtek volna a Suzukinak, szerintem egy nagyon jó abszolút eredménytől és élménytől estünk el.Legközelebb, milyen autóval és kinek a navigálása alatt indulsz?- Legközelebb a Santa Domenoca Rallye Show-n indulok a feleségem navigálásával Interjú Várkonyi Szabolcs Rally versenyzővel a verseny után.Egy igen rövid Poreč Rally után vagy navigátoroddal Balog Zoltánnal.A Suzuki Swift S1600 helyett egy Honda Civic Type R-el vágtatok neki a száz kilométer gyorsnak.

  Rally

 • 2015.11.01. 12:02
  Interjú Várkonyi Szabolcs Rally versenyzővel a verseny előtt.Várkonyi Szabolcs - Balog ZoltánSuzuki Swift S160016. Poreč Rally - 2015.11.05-07.November elején a horvátországi Poreč és környéke ad otthont a rallynak.Idén Honda Civic Type R és Peugeot 208 R2 versenyautóval láthattunk a rally pályákon, most pedig egy erős Suzuki Swift S1600-ast fogsz terelgetni.A kis nyomtávjával, erős motorjával igaz méregzsáknak tűnik. 

  Rally

 • 2015.08.06. 17:22
  Solid Racing Team – Stefani Baranya Kupa 2015, 2015. augusztus 1-2.Merencsics Árpád – Szemmelroth Anetta, Suzuki Swift GTiA páros teljesítménye végül a H1 kategória 3., valamint a historic mezőny abszolút 5. helyét jelentette. Egy leintés utáni határozat alapján azonban Merencsicséket megfosztották helyezésüktől, és kizárták őket a versenyből. Merencsics Árpád: Nem indult könnyen számunkra a komlói versenyhétvége, hiszen ahogy korábban is nyilatkoztam, akadt egy kis problémánk a Suzuki motorjával. Egy hetünk volt arra, hogy rájöjjünk a hiba okára, kijavítsuk azt, majd bejárassuk és ... csata is kerekedett köztünk és a Boda István – Szira Krisztián páros között, ahol végül mi alulmaradtunk, de jó volt újra felvenni a kesztyűt. Végül a H1 kategóriában a 3., az abszolút értékelésben pedig az 5. helyen intettek le bennünket.Ezután jött azonban a fekete leves! A célban értesítettek minket arról, hogy az autót behívják bontásra, ellenőrzésre. A bizottság egy alkatrészt nem talált megfelelőnek a Suzukiban, ezért megfosztottak bennünket a Baranya Kupán elért eredményünktől. A történteket még fel kell dolgoznunk, rettentő módon sajnáljuk, hogy így végződött ez a versenyhétvége. Az ... időeredmények azonban nem hazudnak! Lehet, hogy az eredményünket elvették, de a pályán megküzdöttünk az idővel, és nekem csak ez számít! A szurkolóinknak köszönjük a bíztatást és a támogatást, a csapatomnak és a szerviznek pedig az áldozatos munkát! A jövőben ugyanígy küzdeni fogunk a sikerekért!Szemmelroth Anetta: Árpival egy nagyon jó versenyhétvégén vagyunk túl. Kiválóan össze tudtunk dolgozni, igazi csapatmunka jellemezte most a kooperációnkat. Rengeteget dolgoztunk azért az eredményért, amit a Baranya Kupán elértünk. Ez a Suzuki nem egy Mitsubishi, nem egy nagy teljesítményű autó, de Árpi a A kezdeti nehézségek ellenére folyamatosan javuló időeredményekkel teljesítette a Stefani Baranya Kupa gyorsasági szakaszait a nagyatádi Merencsics Árpád. Navigátorával, Szemmelroth Anettával tét nélkül autóztak, a céljuk csak az volt, hogy jó hangulatban, komolyabb probléma nélkül kormányozzák be a célba a Suzuki Swift GTi-t. 

  Historic

 • 2015.07.31. 16:30
  A Pannóniaringen már többször indultam, akár versenyen, akár teszten még a régi 1.3-as Swift-tel is.Egy elég technikás pályának tartom, sok a kanyar benne. Személy szerint szeretem a pályát, több előzési pont is található rajta. Itt kevés baleset szokott lenni. Mik a tapasztalataid a pályáról az eddigi versenyeid alapján.- Amikor versenyen vettem részt, mindig nagyon meleg volt. Ezért sokat játszottunk a guminyomással. A pályán magán nincs aszfaltozott bukótér, de az igazat megvallva nem igazán volt rá még szükségem. Az első kanyar az jó tempós, és könnyen el lehet rontani. Oda kell figyelni Még szinte ki sem hűlt a Suzuki Swift 1.6 Sport motorja, de te már a Pannóniaringi versenyre koncentrálsz ami a Gyorsasági OB része.- A kamion és a két versenyautó már lent van a versenypályán. Sikerült kipihenni a Salzburgringi versenyt, így teljes erővel a Magyar OB-ra tudok koncentrálni.

  Gyorsasági

 • 2015.07.30. 11:49
   Árpi lelkesedését azonban egy kicsit visszavetette az, hogy a Suzuki Swift GTi még mindig nem úgy muzsikál, ahogy kellene. A probléma megoldásán folyamatosan dolgoznak, de az biztos, hogy ha el tudnak rajtolni, akkor a fiatal rallys nem feltartott kézzel fog végiggurulni a pályákon – azon lesz, hogy minden erőt kihajtson a versenygépből.Merencsics Árpád: Az utolsó pillanatig dolgozunk azon, hogy a Suzuki megfelelő állapotban tudjon rajthoz állni a soron következő bajnoki fordulón. Akadt ugyanis egy technikai problémánk: hiába lett megjavítva a motoron az előző futamon leszakadt két ... , hogy ez úttal nem kellett még a navigátor személye miatt is törnöm a fejemet, hiszen Szemmelroth Anetta ismét készséggel vállalta a mitfahrer szerepét a jobb1-ben. Örülök neki, hogy megint együtt tudunk majd dolgozni.Szeretem ezeket a pályákat, hiszen a korábbi, sprintfutamokról és Mecsek Rallyról is ismerősek, illetve valamilyen szinten hazai környezetben is versenyezhetünk majd a Baranya Kupán. A Suzukinak ráadásul nagyon fekszik ez a terep, kíváncsi vagyok, most milyen teljesítményt tudunk majd nyújtani. Az elsődleges cél a biztonságos, de ugyanakkor élvezetes autózás és a célba Solid Racing Team – Stefani Baranya Kupa 2015Merencsics Árpád – Szemmelroth Anetta, Suzuki Swift GTiElmondása szerint, csak egy jóízűt szeretne autózni Merencsics Árpád a Stefani Baranya Kupán. A nagyatádi pilóta szinte hazai környezetben állhat rajthoz a Historic Bajnokság soron következő futamán.

  Historic

 • 2015.03.31. 14:03
  nem tudtam rajthoz állni. De nincs kérdés, versenyezni kell, ezért hétfőn már munkához is látunk, hogy a miskolci fordulóra rendbe tegyük a Suzuki Swift GTi-t a támadáshoz.Kapcsos Tamás: Úgy érzem, tisztességgel felkészültünk és jól megoldottuk a feladatunkat, amit a 10. Eger Rallye állított elénk. Igaz, a pályabejárás során akadt egy kis problémánk, ugyanis sokáig rendetlenkedett a gyomrom. Az okát ennek még ma sem tudom, de valószínűleg az idegesség faktora is közrejátszhatott benne, hiszen Árpival most dolgoztunk először együtt, s emiatt kialakult bennem egy ilyesfajta érzés. A gondokat ... , szomorúan konstatáltuk, hogy nem illik bele. Este 11-kor még felhívtam azt a szakembert, aki a motort készítette a Suzukiba, neki volt megfelelő váltója, ám több mint 150 kilométernyire Egertől. A helyzetet értékelve – éjszakai szervizelés, óra-átállítás, pár óra alvás – arra jutottunk, hogy nullázzuk a második versenynapot.Sok idegeskedés, probléma tarkította tehát a szezonnyitónkat, de ettől függetlenül elégedett vagyok a pályán nyújtott teljesítményünkkel. Az első versenynapot az abszolút 4., valamint a H1 kategória 2. pozíciójában zártuk. A csalódottságom egyedül csak azért van meg, mert vasárnap Solid Racing Team – 10. Eger Rallye, 2015. március 27-29.Merencsics Árpád – Kapcsos Tamás, Suzuki Swift GTiEnnyi meglepetésben talán még gyerekként sem volt része Merencsics Árpádnak, mint idén, a 10. Eger Rallyen. Ráadásul sajnos csak kellemetlenségek érték, amik állandóan nehézséget gördítettek a szezonnyitón való szereplése elé. 

  Eger Rallye

 • 2015.03.27.
  Bene Amrein Roland Harkányi Máté Hangodi Bendegúz Nyirád Motorsport Kft Proex Motorsport Kft Proex Motorsport Kft Racing-Com Kft O.Zs. Racing Team Formula Student Kft Formula Student Kft HQ Racing Sport Kft Suzuki Swift Suzuki Swift Suzuki Swift Suzuki Swift Suzuki Swift Suzuki Swift Suzuki Swift Suzuki Swift Amatőr Versenysorozat DIV I Keleti 1600 Tárnok Sándor Ifj Béke Attila Elek Gábor Ifj Elek Gábor Zoltán Elek Csaba Kovács István Rákos Ádám Lippai Tamás Gidai Máté Lada Lada Lada Lada Lada Lada Lada Lada Lada DIV I Nyugati 1600 Czékmány Norbert Ádám László Lukács Péter Oláh Imre Nagy ... Skoda Fabia Mitsubishi Ford Focus Ford Escort Mitsubishi Nissan Pulsar Mitsubishi Mitsubishi Seat Leon Mitsubishi Super1600 LUIGI Kovács Marcell Bánkuti Gábor Marton Gergely Szíjj Zsolt „Jolly” Mózer Attila Strobl Thomas Végh Szabolcs Újházi Béla Szecsődi Norbert Gerencsér Dávid O.ZS. Racing Team Formula Student Kft Bánkuti Motorsport M-F Motorsport Kft Speedy Motorsport Nyirád Motorsport Kft Strobl Thomas TQS Hungary Kft TQS Hungary Kft Red-Silver Plusz Kft MGAMS Kft Skoda Fábia Suzuki Peugeot Skoda Suzuki Skoda Fábia Citroen Citroen Toyota Citroen Suzuki SuperTouringCars Csendes Zsolt ... Egyesület TQS Hungary Kft MGAMS Kft MGAMS Kft Proex Sport Kft Katona Racing Motorsport SE Proex Sport Kft Proex Sport Kft Proex Sport Kft Proex Sport Kft Proex Motorsport Kft Proex Motorsport Kft Proex Motorsport Kft TQS Hungary Kft TQS Hungary Kft Suzuki Honda Peugeot Skoda Lada Suzuki Suzuki Lada Suzuki Suzuki Opel Astra Skoda Fábia Skoda Felicia Suzuki Suzuki Toyota Suzuki Suzuki Suzuki Suzuki Suzuki Suzuki Suzuki Suzuki Suzuki Suzuki Opel Astra Opel Astra Opel Astra Opel Astra Opel Astra Opel Astra Opel Astra Opel Astra Opel Astra Junior Révész Levente Fuksz Bence Széll Szabolcs Kárai Gina Takács ... István Tomas Bagos Bencze Sándor Balogh Gyula „Bohóc” Áldozó István „Áldi” Szalontai Szilárd Suzuki VW Golf Honda Honda Honda Skoda Mitsubishi Renault Ford Mazda DIV II. 1600-2000 cc Páli Szabolcs Taskó Rodrigó Lek László Zoltán Kiss Zoltán Mózsik József Liszkai Elek Bódis László Munkácsi Gyula „Szasza” Újfalusi Miklós „Pamacs” Szabó Dénes Zentai Sándor Zentai Attila Dusan Vince Lada BMW BMW BMW VW Golf Mazda Mazda Ford VW Golf VW Golf Ford Ford Skoda DIV II. 2000+ cc Székely Zsolt Béke Attila Móré Tibor Petró László G. Nagy Zoltán Csapó Miklós Tőkés Attila Horog Imre Papp Sándor VW Golf BMW VW Szabó Viktória Rallycross
 • 2014.10.18. 09:28
  Mesélnél a portálolvasóknak a pénteki tesztről és a hétvégi küzdelmes futamokról?- Pénteken volt alkalmam először Suzukiba ülni. A télen ugyan vezettem már ilyen autót a KoMi kupán, de akkor csak kis, rövid pályákon mentem, igazi nagy pályán még nem volt lehetőségem kipróbálni az autót. Azóta csak váltós gokartot, illetve forma autót vezettem, ami teljesen más vezetési stílust igényel, mint a Swiftek. A Hungaroringen sem mentem még soha, így mindezek tudatában kíváncsian vártam, hogy mire leszek majd képes. Pénteken elég sokat szenvedtem, mire rátaláltam a Suzukival való gyors versenyzés Volentér BalázsSuzuki Swift 1.3Gyorsasági SzakágPannóniaring, Tesztnap2014.10.20.Volentér Balázs autóversenyzőt kérdezem a tesztnap előtt.
 • 2014.10.16. 20:21
  Balogh BenceGFS OXXO Energy TeamSuzuki Swift 1.6 SportAutós Gyorsasági versenyHungaroring 2014.10.11-12.2014 Swift Cup Europe bajnoka ként vettél részt az utolsó versenyhétvégén és megszerezted a Magyar Suzuki Swift 1.6 kupa bajnoki címét is.Kihagytad a pénteki edzés lehetőséget, mi történt veled? - Pénteken még óráim voltak Londonban és nem akartam kihagyni egyet sem. Szombaton hajnalban értem haza és egy pár óra alvás után már indultam is pályára.  

  Gyorsasági

 • 2014.07.06. 12:17
  A Dömsödi találkozásunk óta, ahol szépen reptetted a Suzukidat merre jártál milyen versenyen?- A következő versenyen, három hetes pihenő után, június 29. én szintén a Dömsödi Autocross pályán álltam rajthoz. Mivel ez a verseny két napos volt és én csak a második napon tudtam részt venni, így az utolsó helyről kellett indulnom. Ennek oka, hogy az első napon lezajlott az időmérő. A második futam utolsó körére felzárkóztam a második helyre, de sajnos a cél előtti kanyarban felborultam.Az autón olyan sérülések keletkeztek, amit a helyszínen nem tudtunk megjavítani, ezért fel kellett adnom a Lehoczki PéterSuzuki Swift GtiKecel, Autocross.2014.07.13Péter Július 13-án, Kecelen Autocross versenyen indul. A verseny előtt kérdezem.

  Autocross

 • 2014.06.17. 20:42
  szélárnyéknak, mint Salzburgban, ezért teljesen más taktikára van ezért szükség.Volt-e lehetőséged itt tesztelni az új Suzuki Swift Sport-ot?- Pénteken voltunk lent tesztelni és a nap végére már egész jókat tudtam menni, de még maradt benne kb. egy másodperc. Szerencsére lesz még a verseny előtt lehetőségem edzeni a pályán.- Hajósi Miklós -www.hajoka.hu ... történik a versenyautóval a különböző beállítások hatására. Ezt a tudást próbálja átadni nekem és én azon igyekszem, hogy a leggyorsabban megtanuljam tőle azt. Sokat beszélgetünk a számítógép mellett, elemezzük a telemetria adatokat és az onboard video felvételeket. Stratégiai tanácsokkal is ellát, arra vonatkozóan, hogy hogyan építsek fel egy időmérőt, vagy egy versenyt.Sokat kell még tanulnom, de motivált vagyok. Szeptembertől Londonban kezdem meg a mérnöki tanulmányaimat és oda már úgy szeretnék érkezni, hogy megnyertem a Swift Europa Kupát, mert azt gondolom, hogy jó belépő lehet ez a Formula Balogh BenceGFS OXXO Energy TeamSuzuki Swift 1.6 SportGyorsasági OB V-VI. forduló, Pannónia-Ring.2014.06.20-22.

  Gyorsasági

 • 2014.04.17.
  Kft Katona Racing Motorsport SE ST-Bánkuti Motorsport ST Bánkuti Junior Team School Team Hungary Kft Suzuki Suzuki Opel Corsa Skoda Suzuki Opel Corsa Skoda Suzuki Suzuki Suzuki Suzuki Peugeot Lada Suzuki Suzuki Lada Suzuki Peugeot Peugeot Honda Civic Junior Amrein Roland Harkányi Máté Tagai Domonkos Tagai Máté Tarta Dávid Végh András School Team Hungary Kft School Team Hungary Kft Alba Motorsport Kft Alba Motorsport Kft TQS Hungary Kft School Team Hungary Kft Suzuki Swift Suzuki Swift Suzuki Swift Suzuki Swift Suzuki Swift Suzuki Swift Amatőr Versenysorozat DIV I Keleti 1600 Csatári János Dusan ... Kristóf Konrad Kacprzak Kovács Marcell Castoral Roman TQS Hungary Kft M-F Motorsport Kft Federal Kft MGAMS KFt Jakub Bittman Karl Schadenhofer Karol Sedivy Klaus Motorsport Konrad Kacprzak School Team Hungary Kft Opel Opel Ascona Skoda Opel Suzuki Peugeot VW Golf Seat Ibiza BMW Opel Suzuki LUIGI Mario Leonhardsberger Martin Lorenz Peitler Zsolt Starobrat Witold Strobl Thomas Újházi László Zsipi Róbert O.ZS. Racing Team Mario Leonhardsberger Martin Lorenz O.ZS. Racing Team Starobrat Witold Strobl Thomas TQS Hungary Kft ST-Bánkuti Motorsport Seat Ibiza Honda Civic Skoda Felicia BMW BMW Citroen ... Vince Elek Gábor Lippai Tamás Lukács László Meggyesi Mihály Pavol Dlugos Rákos Ádám Roland Pisio Tárnok Sándor Lada Skoda Lada Lada Lada Lada Skoda Lada Skoda Lada DIV I Nyugati 1600 Ádám László Áldozó István Balogh Gyula Bencze Sándor Gara Tímea Lukács Péter Nagy István Oláh Imre Tomás Bagos VW Golf Ford Mazda Opel Suzuki Honda Honda Honda Honda DIV II. kétkerék meghajtás 1600-2000 Berke József Bódis Sándor Csapó Mikós Jaroslav Burda Liszkai Elek Simon Ferenc Szatmári Gergő Tölgyfa Attila Végh Zoltán Lada Mazda BMW Honda Mazda VW Golf BMW Opel Astra Mitsubishi DIV II. kétkerék meghajtás Rabócsiring Rallycross
 • 2013.12.26. 17:57
  Eredményeim 2013-ban: Rallycross: Kategória II. Hely és abszolút VI.Autocross: Tax „F” kategóriában bajnoki cím.Gyorsasági: II. osztályban: Bajnoki cím.Komi Kupa: Tavaszi forduló I. Hely.OSzAK: Több versenyen indultam teszt jelleggel.A 2013-as versenyévadodban melyik eredményedre és miért vagy a legbüszkébb?- A Rallycross eredményemre vagyok a legbüszkébb, a legelső Rabócsi Ringire. Fejlődés szempontjából pedig a Suzuki Swift kupában az utolsó két futamomra.Rabócsi Ringen, a Magyar Kupában sikerült az Abszolút III. helyet megcsípnem.Míg a Hungaroringen a Suzuki Swift kupában úgy érzem nagyon ... sokat tudtam fejlődni.Akárhol indultam az idén, mindig Suzuki versenyautó volt alattam.Mindenhol Suzuki Swift-tel versenyeztem, kivéve Autocross-ban, ott egy Ignis volt a hű társam.Egy versenyedre miképp készülsz fel?- Először is sok időt töltök versenyautó szimulátor előtt. Igyekszem mentálisan minél többet készülni, fizikálisan pedig kézilabda edzésre járok. Magyar és nemzetközi versenyeken is szoktam indulni, és ezért a tökéletes pályaismeret sem elhanyagolandó. A versenyek előtt kerékpárral többször bejárom a pályát, és így rögzítem magamban a nyomvonalat. A szimulátorban is megpróbálom ... neki a Szilveszter Rallynak, ahol szombaton egy, vasárnap pedig hat szakaszt szeretnénk teljesítenünk. Célunk a sikeres célba érés. Szeretnénk jól érezni magunkat apával.Mesélnél a 2014-es terveidről? Hol, merre és miért?- 2014-ben a Suzuki Swift Kupában szeretnék egy teljes szezont menni, de emellett néhány Rallycross futamon is rajthoz állok majd. A Suzuki Swift kupában minél több tapasztalatot gyűjteni és eredményesen versenyezni. A Rallycrossban a Magyar Kupában szeretnék dobogóra állni.Köszönöm a 2013-as versenyévadomban a támogatást: a New Jet Motorizációs Centernek, a Top Driver School ... családi elfoglaltságai miatt már nem vesz részt a képzésemben.Idén szeptember tájékán alakult meg, egy háromfős Manager csapat, akiktől azt várom, hogy az elkövetkezendő években, próbálják megteremteni a versenyzéshez szükséges hátteret.Az idén egy igazi Rallyversenyen (szilveszter Rally) veszel részt édesapád oldalán a jobb1-ben, mint navigátor.Ha jól értesültem nem idegen számodra a navigálás fogalma.- Volt szerencsém apukámnak navigálni 2011-ben, az Országos Terep Rally Bajnokságban egy Polaris RZR-ben. Abban az évben kategória bajnokok lettünk. Egy „N” csoportos Suzuki Ignis rally autóval vágunk

  Rallycross, Autocross, Gyorsasági, Szlalom

 • 2013.04.25.
  Rákóczi Andrej Rákóczi Edgár Reiner Erika Szerencsés Péter Sződy Szabolcs Sződy Zsolt Tellér Péter Uracs Ádám Peugeot 205 Dellorto Honda CRX BMW 320 is Mitsubishi Lancer EVO VIII Trabant 1,4 16V Honda Civic VTI Fiat X1/9 - Honda Suzuki Ninja ZX12R Suzuki Trabant 750 GSX-R BMW 328ti Honda CRX Fiat 12R6 VW Polo Ford Fiesta Zastava Yugo Ford Fiesta BMW 323 ti compact Opel Astra Toyota Corolla Honda Civic VTI Seat Ibiza Trabant 601 RS Skoda Favorit 1.3 Suzuki Swift VW GOLF III TDI Suzuki Swift Suzuki Swift Peugeot 106 1.3 Rallye Opel Corsa Daihatsu Toyota Yaris 1.5 TS Daewoo Matiz Trabant 601 RS Ford ... Focus Lada Opel Astra Opel GT Opel GT Suzuki Ninja ZX12R Renault Clio 1.5 dci Suzuki Swift TR Suzuki Swift TR Opel Astra Ford Fiesta 3069 25 3003 - 3056 13 3064 20 3073 8 3072 10 3120 16 3045 11 3085 - 3002 - 3054 2 3112 - 3006 9 3012 7 3143 6 3108 4 3001 - 3137 5 3148 0 3141 3 3124 0 3130 1 3007 - 3128 0 3152 - 3136 Kies 3140 0 3145 0 3099 0 3144 0 3155 - 3147 0 3142 0 3117 0 3135 0 3154 - 3153 - 3149 0 3151 0 3046 - 3156 - 3076 0 3083 0 3146 0 3126 - 20 25 8 - 10 7 - 5 16 13 9 11 0 0 0 2 6 0 4 0 3 0 1 0 0 Kies 0 0 0 0 0 0 - - 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 45 25 21 20 18 17 16 16 16 13 11 11 9 7 6 6 6 5 ... . 1. 2. 3. 4. 5. 6. Ifj. Hefler Róbert Czakó Roland Rákóczi Edgár Barakkó Csaba Benyó Máté Bognár Martin P Prototípus Dobos Tibor Ágó Béla Simon István Ludescher Loránd Reiner Erika Honda Civic VTI Suzuki Swift Opel GT Skoda Favorit 1.3 Suzuki Swift VW GOLF III TDI 3124 4 10 3145 5 8 3151 3 4 3128 2 5 3152 - 6 3136 Kies Kies 14 13 7 7 6 0 1. 2. 3. 4. 5. Suzuki Ninja ZX12R Fiat 12R6 Fiat X1/9 - Honda Trabant 750 GSX-R Suzuki Ninja ZX12R 3045 3006 3120 3002 3046 4 3 5 - - 4 3 - 5 2 8 6 5 5 2 1. 2. 3. 4. S1 Széria kategória 1000 ccm alatt Sződy Szabolcs Suzuki Swift TR Sződy Zsolt Suzuki Swift TR ... Kecskeméti Gyula Daewoo Matiz Csíkos Balázs Suzuki Swift 3076 3083 3142 3140 4 3 5 2 5 4 - 3 9 7 5 5 S2 Széria kategória 1001 - 1400 ccm között 1. Árok Zoltán Zastava Yugo 2. Csóka Balázs Ford Fiesta 3. Kámán Sebestyén Toyota Corolla S3 1. Kozma Zoltán Széria kategória 1401 - 1600 ccm között Ford Focus 3108 3143 3141 4 5 3 5 3 4 9 8 7 3135 5 5 10 1. 2. 3. 4. 5. 6. S4 Széria kategória 1601 ccm felett Berecz Géza Seat Ibiza Sántha Ádám BMW 323 ti compact Rákóczi Andrej Opel GT Hajdu Kristóf Toyota Yaris 1.5 TS Rákóczi Edgár Opel GT Szerencsés Péter Renault Clio 1.5 dci 3130 3137 3149 3147 3151 3156 8 10 ... . Kelemen Csaba 2. Farkas Csaba Trabant 601 RS Trabant 601 RS 3117 3007 5 - - 5 5 5 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. T2 Túra kategória 1001 - 1400 ccm között Kajári Ferenc Trabant 1,4 16V Ördög István VW Polo Czakó Roland Suzuki Swift Geng Bence Opel Corsa Mélykuti Lajos Suzuki Gál János Peugeot 106 1.3 Rallye Barakkó Csaba Skoda Favorit 1.3 Benyó Máté Suzuki Swift Gergely József Daihatsu T3 Túra kategória 1401 - 1600 ccm között Hefler Róbert Honda Civic VTI Ludescher Ádám Honda CRX Tellér Antal Opel Astra Ludescher Ákos Honda CRX Ifj. Hefler Róbert Honda Civic VTI Farkas Zoltán Ford Fiesta Tellér Péter MNASZ Szlalom
 • 2013.04.16.
  ) Egyesület RXC Technics Motorsport kft. Racing-Com kft. Nyirád Motorsport kft. RXC Technics Motorsport kft. Nyirád Motorsport kft. Feke-Team Motorsport kft. Hungary Motorsport kft. O. ZS. Racing Team Robert Czarnecki Egyesület Strotising kft. Bánkuti Motorsport TQS Hungary Kft. MGAMS Kft. TQS Hungary Kft. TQS Hungary Kft. Versenyautó Mitsubishi Lancer EVO V Skoda Fabia Skoda Fabia Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi Ford Mitsubishi Mitsubishi Versenyautó Peugeot 206 Opel Astra Suzuki Swift Sport Opel Corsa Opel Corsa I. 20 17 15 12 13 11 - - - I. 20 15 17 - NÉ II. 20 17 15 13 11 9 12 10 8 II. 10 7,5 - 8,5 ... Castoral TQS Hungary Kft. Klaus Motorsport kft. Gerald Woldrich Zalaegerszegi AMSE O. ZS. Racing Team Karl Schadenhofer Thomas Strobl Markus Werfring Johann Weidinger Versenyautó Skoda Fabia Opel Ascona BMW E36 Opel Opel BMW Mercedes C-classe VW Golf Peugeot VW Golf Citroen Saxo VW Golf Suzuki Swift I.* 20 17 13 - 12 15 - - 11 - - - - II. 17 13 9 20 8 NÉ III. IV. V. VI. VII. Össz 37 30 22 20 20 15 15 12 11 11 10 7 0 15 12 11 10 7 NÉ SuperNational/ 4000 ccm Hely Versenyző 1 2 3 4 Klausz Kristóf Starobrat Witold (POL) Woldrich Gerald (AUT) Schadenhofer Karl (AUT) Egyesület Klaus Motorsport kft. Witold ... (AUT) * = Az eredmény fellebbezés alatt 1 2 3 4 Egyesület Fodor-Racing kft. TQS Hungary Kft. Thomas Strobl Markus Werfring Johann Weidinger Versenyautó Skoda Fabia Opel Citroen Saxo VW Golf Suzuki Swift I.* 10 8,5 - - - II. 20 15 17 13 NÉ III. IV. V. VI. VII. Össz 30 23,5 17 13 0 Kiadja: MNASZ Titkársága 1 Magyar Kupa Hely Versenyző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 "NITRO" Góth Viktor Csirmaz Brunó Benyó Máté Peitler Zsolt Gerencsér Dávid Kádár Patrik Kovács Marcell Csizmadia Gergely Munkácsy Gyula Gerencsér Kincső Stréhli Dominik Patonai László Szegfű Adrienn Szegfű István ... Mórocz Patrícia Szalai Krisztián Egyesület Feke-Team Motorsport kft. MGAMS Kft. TQS Hungary Kft. MGAMS Kft. O. ZS. Racing Team MGAMS Kft. MGAMS Kft. O. ZS. Racing Team Katona Racing MGAMS Kft. MGAMS Kft. TQS Hungary Kft. TQS Hungary Kft. Hungary Motorsport Team kft. Hungary Motorsport Team kft. Garzone ROP Racing TQS Hungary Kft. Versenyautó Peugeot Opel Corsa Honda Civic Suzuki Swift BMW 320i Suzuki Ignis Suzuki Swift Suzuki Swift Opel Astra Ford Sierra Suzuki Swift Suzuki Swift Opel Astra Suzuki Swift Opel Astra Peugeot Mazda RX-8 I. 20 17 10 15 - 11 9 13 - 12 8 7 - II. 17 12 15 7 20 9 5 NÉ III ... Versenyző Csirmaz Brunó Góth Viktor Gerencsér Dávid Mórocz Patrícia Egyesület TQS Hungary Kft. MGAMS Kft. MGAMS Kft. Garzone ROP Racing Versenyautó Honda Civic Opel Corsa Suzuki Ignis Peugeot I. 7,5 10 8,5 - II. 20 17 15 NÉ III. IV. V. VI. VII. Össz 27,5 27 23,5 0 Magyar Kupa - 1400 ccm alatt Hely Versenyző 1 2 3 4 5 6 Benyó Máté Kovács Marcell Kádár Patrik Gerencsér Kincső Stréhli Dominik Szegfű Adrienn Szalai Krisztián Egyesület MGAMS Kft. O. ZS. Racing Team MGAMS Kft. MGAMS Kft. TQS Hungary Kft. Hungary Motorsport Team kft. TQS Hungary Kft. Versenyautó Suzuki Swift Suzuki Swift Suzuki Swift Suzuki MNASZ Rallycross
 • 2013.04.03.
  Motorsport kft. Nyirád Motorsport kft. RXC Technics Motorsport kft. Feke-Team Motorsport kft. Egyesület Bánkuti Motorsport MGAMS Kft. TQS Hungary Kft. TQS Hungary Kft. Egyesület Fodor-Racing kft. TQS Hungary Kft. Klaus Motorsport kft. Witold Starobrat TQS Hungary Kft. O. ZS. Racing Team Versenyautó Mitsubishi Lancer EVO V Skoda Fabia Skoda Fabia Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi Versenyautó Peugeot 206 Suzuki Swift Sport Opel Astra Opel Corsa Versenyautó Skoda Fabia Opel Ascona BMW BMW E36 Opel Peugeot I. 20 17 15 13 12 11 I. 20 17 15 NÉ I.* 20 17 15 13 12 11 II. III. IV. V. VI. VII. II. III. IV. V. VI ... Stréhli Dominik Szegfű Adrienn Egyesület Feke-Team Motorsport kft. MGAMS Kft. MGAMS Kft. O. ZS. Racing Team MGAMS Kft. MGAMS Kft. TQS Hungary Kft. MGAMS Kft. MGAMS Kft. TQS Hungary Kft. Hungary Motorsport Team kft. Versenyautó Peugeot Opel Corsa Suzuki Swift Suzuki Swift Ford Sierra Suzuki Ignis Honda Civic Suzuki Swift Suzuki Swift Suzuki Swift Suzuki Swift I. 20 17 15 13 12 11 10 9 8 7 6 II. III. IV. V. VI. VII. Össz 20 17 15 13 12 11 10 9 8 7 6 Magyar Kupa 1600 - 2000 ccm közötti autók Hely Versenyző 1 "NITRO" 2 Munkácsy Gyula Egyesület Feke-Team Motorsport kft. MGAMS Kft. Versenyautó ... Peugeot Ford Sierra I. 10 8,5 II. III. IV. V. VI. VII. Össz 10 8,5 Magyar Kupa 1400 - 1600 ccm közötti autók Hely 1 2 3 Versenyző Góth Viktor Gerencsér Dávid Csirmaz Brunó Egyesület MGAMS Kft. MGAMS Kft. TQS Hungary Kft. Versenyautó Opel Corsa Suzuki Ignis Honda Civic I. 10 8,5 7,5 II. III. IV. V. VI. VII. Össz 10 8,5 7,5 Magyar Kupa - 1400 ccm alatt Hely Versenyző 1 2 3 4 5 6 Benyó Máté Kovács Marcell Kádár Patrik Gerencsér Kincső Stréhli Dominik Szegfű Adrienn Egyesület MGAMS Kft. O. ZS. Racing Team MGAMS Kft. MGAMS Kft. TQS Hungary Kft. Hungary Motorsport Team kft. Versenyautó Suzuki Swift Suzuki ... Swift Suzuki Swift Suzuki Swift Suzuki Swift Suzuki Swift I. 20 17 15 13 12 11 II. III. IV. V. VI. VII. Össz 20 17 15 13 12 11 Magyar Kupa - Suzuki Kupa Hely Versenyző 1 2 3 4 Gerencsér Kincső Stréhli Dominik Szegfű Adrienn Egyesület Versenyautó I. 10 8,5 7,5 I. 20 17 II. III. IV. V. VI. VII. Össz 10 8,5 7,5 0 MGAMS Kft. Suzuki Swift TQS Hungary Kft. Suzuki Swift Hungary Motorsport Team kft. Suzuki Swift Egyesület TQS Hungary Kft. Bánkuti Motorsport MGAMS Kft. TQS Hungary Kft. RXC Technics Motorsport kft. Versenyautó Suzuki Suzuki Suzuki Suzuki Suzuki Junior Hely Versenyző 1 2 3 4 5 Ujházi Tamás MNASZ Rallycross
 • 2013.03.21.
  Team MGAMS Kft MGAMS Kft MGAMS Kft MGAMS Kft MGAMS Kft MGAMS Kft RXC Kft Honda Suzuki swift Mazda RX8 Suzuki Seat Ibiza Suzuki Swift BMW Suzuki Suzuki Suzuki Ford Sierra Suzuki Opel Corsa Suzuki Junior Vaskó Dominik Újházi Tamás Hofecker Csaba Perendy Péter Bánkuti motorsport TQS Hungary Kft TQS Hungary Kft MGAMS Kft Suzuki Swift Suzuki Swift Suzuki Swift Suzuki Swift Amatőr Versenysorozat DIV I Keleti 1600 Roland Pisio Elek Csaba Elek Gábor Bődi Sándor Csatári János Lakatos Mihály Nagy László Gábor Norbert Boldizsár Attila Dalmi Zsolt Rákos Ádám Pavol Dlugos Megyesi Mihály Skoda Lada Lada ... Országos Bajnokság SuperCars Kárai Tamás Vnoucsek László Révész Bálint Harsányi Zoltán Vass Zoltán Kotán Péter Varga Szilárd Mózer Attila Racing-Com Kft Feke-Team Motorsport Kft Nyirád Motorsport Kft RXC Technies Motorsport Kft RXC Technies Motorsport Kft Hungary Motorsport Team Kft OZS Racing Team Nyirád Motorsport Kft Skoda Fabia Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi Ford Mitsubishi Skoda Fabia Super1600 Bánkuti Gábor Újházi Ádám Újházi Béla Majerszki Gábor Bánkuti Motorsport TQS Hungary Kft TQS Hungary Kft MGAMS Kft Peugeot Opel Corsa Opel Astra Suzuki SuperNational Lajos Gyula ... Lada Lada Lada Lada Skoda Lada Lada Lada Skoda Lada DIV I Nyugati 1600 Tomás Bagos Dusan Vince Kristian Soltes Áldozó István Balogh Gyula Gara Tímea Koncz Gábor Megyesi Sándor Oláh Imre Bencze Sándor Honda Fiat Suzuki Ford Mazda Suzuki Opel Ford Opel Opel DIV II. kétkerék meghajtás Dusan Kralik Liszkai Elek Jaroslav Burda Marek Balog Szatmári Gergő Tőkés Attila Csapó Miklós Marjai Szabolcs György Székely Zsolt Szincsák Zsolt Ádám László Horog Imre Őri Gábor Simon Ferenc Tölgyfa Attila Luka István Taskó Rodrigó Balla Géza Dézsi Gábor Krisztián Renault Mazda Honda Skoda Mercedes BMW BMW VW Golf VW Rabócsiring Rallycross
Előző 3 / 8 Következő