Keresés

Találatok száma: 54
Előző 1 / 3 Következő
 • 2017.09.23. 11:45
  SOLID Racing Team – 6. Rally Nova Gorica 2017. 09. 07-08.Merencsics Árpád – Halász- Szabó Anetta, Suzuki Swift GTi Mk1A rendkívül változatos körülmények, valamint a technikás pályák magas koncentrációt igényeltek.Nagyon jól sikerült a hétvége, egy meseszép helyen versenyezhettünk. Ennyire szélsőséges időjárással nem találkoztunk, mint ami itt volt a hegyek között. Volt olyan gyorsasági, hogy az elején csöpögött az eső, a közepén szakadt, a végén meg majdnem száraz volt a pálya. Az autó jól muzsikált, nagy dolgot nem kellett vele csinálni. Nagyon szeretném megköszönni a szervizünknek, hogy Csapatunk szeptember hónapban sem pihent. Suzuki-s párosunk újabb Mitropa Rally Cup versenyen állt rajthoz, ezúttal Szlovéniában. 

  Historic

 • 2016.09.30. 23:24
  SOLID Racing Team - Salgó 2016 - 2016. 09. 17-18.Merencsics Árpád - Szemmelroth Anetta, Suzuki Swift Gti MK1Úgy érkezett meg a Salgó Rallyra Merencsics Árpád és Szemmelroth Anetta, hogy elméletben bajnokok lehetnek. A taktikának és saját maguknak köszönhetően az első célt teljesítették is! Egy bajnoki címet begyűjtöttek, de itt nem állnak meg, készülnek a következőre.Megcsináltuk, ezt már nem vehetik el tőlünk!

  Historic

 • 2016.04.28. 11:36
  . Itt hozzá is tenném, hogy nem a pályák miatt! Ha jól írunk fel mindent, akkor nagyon jót fogunk autózni rajtuk. Mályinka szerintem fekszik a Suzukinak. Az összes pályára figyelnünk kell, ott kell lennünk fejben. Ha jól rakjuk össze a napokat, a teljesítendő szakaszokat, akkor úgy gondolom sikeresek lehetünk.Az útvonallapot böngészve az látszik, hogy az első napon rövid gyorsasági szakaszok, a második napon hosszú gyorsasági szakaszok várnak rátok. Van bármi taktikád a versenyre?Taktika az nincs. Elgumizni se tudjuk majd magunkat, mert csak Yokohama A-048 van mindenre, ha esik, ha fúj. Összegezve SOLID Racing Team – 22. Miskolc Rallye 2016. 04. 29-30.Merencsics Árpád - Szemmelroth Anetta, Suzuki Swift Gti MK1 A pozitív szezonkezdet után újabb megmérettetés előtt áll a Merencsics-Szemmelroth-Suzuki trió. Immáron a bajnokság 2. futamán állnak rajthoz a hétvégén.

  Historic

 • 2016.04.10. 21:26
  SOLID Racing Team – Eger Rallye 2016. 04. 01-03.Merencsics Árpád – Szemmelroth Anetta, Suzuki Swift Gti MK1                       Úgy gondolom, nagyszerű hétvégét tudhatunk magunk mögött. 

  Eger Rallye

 • 2015.12.25. 13:59
  bajnokságában úgy 8-9 évvel ezelőtt. Aztán évről évre sikerült egyre jobb autókba beülni N-es Lada, Lada VFTS,  A-s Lada, Honda CivicType-R, de a legjobb 3 év Szabó Zsoltival volt a „kupás” Swiftben. 2011-től 3 évet mentünk együtt és év végén mindig dobogón végeztünk, a hab a tortán a 2011-es N csoportos kategória bajnoki cím volt. Azóta inkább csak alkalmi navigátor vagyok, sajnos a munka sok időmet elveszi. Most azon dolgozom, hogy a 2016-os év teljes legyen és ismét komplett évet tudjak versenyezni egy sofőr mellett.Honnan ez a mostani Suzuki-s lehetőség? Éppen a neten böngésztem, amikor láttam SOLID Racing Team – Szilveszter Rallye – 2015.12.27-29.Merencsics Árpád – Ratting Tamás, Suzuki Swift Gti MK1Megpróbáltatásokkal teli éve volt Merencsics Árpádnak az idei Országos Historic Rallye Bajnokságban. 

  Rally, Szilveszter Rally

 • 2015.08.06. 17:22
  Solid Racing Team – Stefani Baranya Kupa 2015, 2015. augusztus 1-2.Merencsics Árpád – Szemmelroth Anetta, Suzuki Swift GTiA páros teljesítménye végül a H1 kategória 3., valamint a historic mezőny abszolút 5. helyét jelentette. Egy leintés utáni határozat alapján azonban Merencsicséket megfosztották helyezésüktől, és kizárták őket a versenyből. Merencsics Árpád: Nem indult könnyen számunkra a komlói versenyhétvége, hiszen ahogy korábban is nyilatkoztam, akadt egy kis problémánk a Suzuki motorjával. Egy hetünk volt arra, hogy rájöjjünk a hiba okára, kijavítsuk azt, majd bejárassuk és ... csata is kerekedett köztünk és a Boda István – Szira Krisztián páros között, ahol végül mi alulmaradtunk, de jó volt újra felvenni a kesztyűt. Végül a H1 kategóriában a 3., az abszolút értékelésben pedig az 5. helyen intettek le bennünket.Ezután jött azonban a fekete leves! A célban értesítettek minket arról, hogy az autót behívják bontásra, ellenőrzésre. A bizottság egy alkatrészt nem talált megfelelőnek a Suzukiban, ezért megfosztottak bennünket a Baranya Kupán elért eredményünktől. A történteket még fel kell dolgoznunk, rettentő módon sajnáljuk, hogy így végződött ez a versenyhétvége. Az ... időeredmények azonban nem hazudnak! Lehet, hogy az eredményünket elvették, de a pályán megküzdöttünk az idővel, és nekem csak ez számít! A szurkolóinknak köszönjük a bíztatást és a támogatást, a csapatomnak és a szerviznek pedig az áldozatos munkát! A jövőben ugyanígy küzdeni fogunk a sikerekért!Szemmelroth Anetta: Árpival egy nagyon jó versenyhétvégén vagyunk túl. Kiválóan össze tudtunk dolgozni, igazi csapatmunka jellemezte most a kooperációnkat. Rengeteget dolgoztunk azért az eredményért, amit a Baranya Kupán elértünk. Ez a Suzuki nem egy Mitsubishi, nem egy nagy teljesítményű autó, de Árpi a A kezdeti nehézségek ellenére folyamatosan javuló időeredményekkel teljesítette a Stefani Baranya Kupa gyorsasági szakaszait a nagyatádi Merencsics Árpád. Navigátorával, Szemmelroth Anettával tét nélkül autóztak, a céljuk csak az volt, hogy jó hangulatban, komolyabb probléma nélkül kormányozzák be a célba a Suzuki Swift GTi-t. 

  Historic

 • 2015.07.30. 11:49
   Árpi lelkesedését azonban egy kicsit visszavetette az, hogy a Suzuki Swift GTi még mindig nem úgy muzsikál, ahogy kellene. A probléma megoldásán folyamatosan dolgoznak, de az biztos, hogy ha el tudnak rajtolni, akkor a fiatal rallys nem feltartott kézzel fog végiggurulni a pályákon – azon lesz, hogy minden erőt kihajtson a versenygépből.Merencsics Árpád: Az utolsó pillanatig dolgozunk azon, hogy a Suzuki megfelelő állapotban tudjon rajthoz állni a soron következő bajnoki fordulón. Akadt ugyanis egy technikai problémánk: hiába lett megjavítva a motoron az előző futamon leszakadt két ... , hogy ez úttal nem kellett még a navigátor személye miatt is törnöm a fejemet, hiszen Szemmelroth Anetta ismét készséggel vállalta a mitfahrer szerepét a jobb1-ben. Örülök neki, hogy megint együtt tudunk majd dolgozni.Szeretem ezeket a pályákat, hiszen a korábbi, sprintfutamokról és Mecsek Rallyról is ismerősek, illetve valamilyen szinten hazai környezetben is versenyezhetünk majd a Baranya Kupán. A Suzukinak ráadásul nagyon fekszik ez a terep, kíváncsi vagyok, most milyen teljesítményt tudunk majd nyújtani. Az elsődleges cél a biztonságos, de ugyanakkor élvezetes autózás és a célba Solid Racing Team – Stefani Baranya Kupa 2015Merencsics Árpád – Szemmelroth Anetta, Suzuki Swift GTiElmondása szerint, csak egy jóízűt szeretne autózni Merencsics Árpád a Stefani Baranya Kupán. A nagyatádi pilóta szinte hazai környezetben állhat rajthoz a Historic Bajnokság soron következő futamán.

  Historic

 • 2015.06.20. 14:16
   A kezdeti navigátorprobléma még időben megoldódott, miután Szemmelroth Anetta jelentkezett a Suzuki Swift GTi jobb1-jébe, ám a kocsiban ismét motorprobléma jött elő. A nagyatádi pilóta és segítője idő előtt, a 4. gyorsasági szakaszon kényszerült a historic mezőny küzdelmeinek feladására.Merencsics Árpád: Nehéz szavakat találni a fehérvári hétvége után. A technika ördöge most is megtalált bennünket, és elrontotta a szépen és jó hangulatban induló versenyünket. Nagyon örültem neki, hogy Anetta elvállalta a navigátori szerepet, és ez már meg is alapozta a jó hangulatot a kocsiban. Hiba ... nélkül teljesítettünk mindent, jól felírtuk a pályákat, és még élesben is egész jó időket autóztunk. Kategória másodikak voltunk még úgy is, hogy egyáltalán nem figyeltük, hol állunk az értékelésben, mire elég a teljesítményünk. A negyedik gyorsaságin autóztunk, amikor minden előjel nélkül, egy pillanat alatt durrant egyet a Suzuki, felerősödött a motor hangja és lefulladt a kocsi. Ezek után már el sem tudtam indítani az autót, fel kellett adnunk a küzdelmeket. A probléma pontos okát és helyét még nem tudjuk, tüzetesebb átvizsgálásra szorul majd a technika a hibaforrás felderítésének ... meglepően könnyen és gyorsan megtaláltuk a közös hangot.Árpit kértem az elejét, hogy az első pár gyorson még takarékoskodjunk, nézzük meg, hogy tudunk együtt dolgozni. Ennek ellenére is olyan időket mentünk, hogy a kategória második helyet birtokoltuk. A 4. gyorsasági előtt döntöttük el, hogy akkor most mindent beleadunk, de a Suzuki nem nagyon támogatta ezt az ötletünket. Nagyon jól éreztem magamat, viszont rettentően sajnálom, hogy műszaki hiba miatt fel kellett adnunk a küzdelmeket. Árpi rendkívül tehetséges, ügyes pilóta, alkalom adtán szívesen beülnék mellé újra navigálni.Partnereinknek köszönjük Solid Racing Team – Székesfehérvár Rallye 2015, 2015. június 12-14.Merencsics Árpád – Szemmelroth Anetta, Suzuki Swift GTiSzékesfehérváron sem jött ki a lépés – pedig milyen jó kezdődött… Merencsics Árpádot úgy néz ki, folyamatosan kíséri a balszerencse.

  Fehérvár Rallye 2014

 • 2015.06.11. 10:11
  Újabb navigátor-problémákkal küszködött Merencsics Árpád, miután Kapcsos Tamás kiszállt mellőle az anyósülésről. A nagyatádi pilótának szerencsére most nem kellett az utolsó pillanatig várnia a segítségre: a június 12-15-ei Székesfehérvár Rallyen Szemmelroth Anetta foglalja majd el a jobb1-es ülést a Suzuki Swiftben. Merencsicsék elsődleges célja egyelőre csak annyi, hogy el tudjanak indulni a Historic Bajnokság harmadik fordulóján, s ha ez már megvan, akkor szeretnék a leintésig hajtani a versenygépet.Merencsics Árpád: Székesfehérvárról csak jó emlékeim vannak: tavaly egészen jó időket Solid Racing Team – Székesfehérvár Rallye 2015Merencsics Árpád – Szemmelroth Anetta, Suzuki Swift GTi

  Historic

 • 2015.05.05. 12:51
  A Suzuki Swift GTi váltója ismét a rosszabbik arcát mutatta, s meggátolta, hogy a fiúk célba érjenek az április 24-25-ei, második bajnoki fordulón. Ráadásul a futamot úgy kellett feladniuk, hogy a 8. gyorsasági szakasz után már vezették a historic mezőny H1 kategóriáját.Merencsics Árpád: Sajnos nem úgy alakult a miskolci versenyhétvégénk, ahogy terveztük: itt sem értünk végig… Nehezen indult számunkra a derbi, azt éreztem Tomin, hogy kissé dekoncentrált, ami hátráltatott bennünket az igazán gyors menetelésben, ráadásul néha abszolút magamra kellett hagyatkoznom vezetés közben. A 2. kör előtt ... megbeszéltük a problémákat, volt is egy kis javítás, s folyamatosan lépkedtünk előre – de az elsődleges cél akkor is az volt, hogy teljesítsük a kijelölt távot, pontokat szerezzünk. A 3. kör rajtjában is csak ez lebegett a szemem előtt, hogy csak guruljunk végig és érjünk be a célba – akkor jött a fekete leves…Míg Egerben az egyik csapággyal volt a gond a váltóban, addig a múlt hétvégén valószínűleg az egyik fogaskerék fogazhatott le, és ettől felrobbant a váltó a Suzukiban. Elfolyt az olaj, ezért kénytelenek voltunk félreállni a 9. szakaszt követő etapon. Édesapámmal konzultáltam ezután, hogy tudjuk Solid Racing Team – 21. Steelvent Miskolc Rallye, 2015. április 24-25.Merencsics Árpád – Kapcsos Tamás, Suzuki Swift GTiEger után Miskolcon sem sikerült a pontvadászat a Merencsics Árpád-Kapcsos Tamás duónak. 

  Rally OB

 • 2015.04.23. 12:17
  A tavaly előtti rossz emlékeket feledve, a sikeres célba érkezésre törekszik a 21. Steelvent Miskolc Rallyen Merencsics Árpád. Az egri szezonnyitón sérült váltón már elvégezte a szükséges revíziót, így a Suzuki Swift GTi versenygépe harcra készen várja a Historic Bajnokság második fordulóját. A Solid Racing Team nagyatádi pilótájának ismét Kapcsos Tamás fog segédkezni. Merencsics Árpád: Eddigi pályafutásom egyik legrosszabb emléke pont a Miskolc Rally-hoz kapcsolódik, tavaly előtt ugyanis kizártak minket a versenyzésből. Az itteni pályák viszont azok közé tartoznak, amelyek a legnagyobb Solid Racing Team – 21. Steelvent Miskolc RallyeMerencsics Árpád – Kapcsos Tamás, Suzuki Swift GTi

  Rally

 • 2014.10.08.
  Kezdődhet a Show! SOLID RACING TEAM – 12. Rally Legend, San Marino Merencsics Árpád – Varga Sándor, Suzuki Swift GTi Nemzetközi megmérettetésre indult a SOLID Racing Team Historic Bajnokságban szereplő párosa. Merencsics Árpád és Varga Sándor a 12. Rally Legenden fog rajthoz állni az október 9- 12-ei hétvégén, San Marinoban. A fiúk olyan nevekkel autóznak majd egy mezőnyben, mint Gigi Galli, Juha Kankkunen vagy Jari-Matti Latvala. Merencsicsék tavaly már képviselték itt a magyar színeket, s akkor a 2. pozícióban zárták a futamot. Most sem szeretnék alább tenni a lécet: a Myth kategória ... dobogója lebeg a szemük előtt. Merencsics Árpád: Tavaly annyira jól sikerült a san marinoi versenyünk, olyan élményekkel gazdagodtunk ott, hogy már akkor eldöntöttük, hogy ha lehetőségünk lesz rá, a 2014-es Rally Legend rajtvonalához is fel fogunk sorakozni. Aki nem volt még ott, annak ajánlom, hogy egyszer látogasson ki a rendezvényre, mert ez a sportesemények egyik fellegvára! A szerencse és a partnerek idén is mellénk álltak, így a hétvégén ismét a nemzetközi mezőnyben szerepelhetünk a Suzuki Swift GTi-vel. Teljesen mindegy, hogy az ember honnan érkezik a Rally Legendre, a kiszolgálás és aSuzuki Swift GTI Rally Legend San Marino Rally
 • 2014.08.08.
  A Mecsek a második otthonuk SOLID RACING TEAM – STEFANI Baranya Kupa 2014 Merencsics Árpád – Varga Sándor, Suzuki Swift GTi Bizakodva vághat neki az augusztus 8-10-ei versenyhétvégének Merencsics Árpád és Varga Sándor. A nagyatádi pilóta számára hazai pályának számít a Mecsek, ám salgótarjáni navigátora sem újonc ezen a vidéken. A SOLID Racing Team Suzuki Swift GTi-s alakulata most is elsősorban a jó hangulat miatt áll rajthoz a STEFANI Baranya Kupán, ám az elvárások között a top5-ös helyezés is szerepel. Merencsics Árpád: A Mecsek a második otthonunk, ezért izgatottan várjuk a hétvégi ... figyelembe vegyünk, és ezáltal a maximumot tudjuk nyújtani. A nevezési listát nézegetve is felcsillant a szemem, hiszen 10-nél több alakulat indul majd a kategóriánkban, rengeteg VFTS is rajthoz fog állni, ami igencsak izgalmas csaták reményét vetíti elő számunkra. Igen hosszú versenyünk lesz, de szerencsére a mecseki pályák abszolút fekszenek a Suzukinak. Ésszel akarunk versenyezni, felesleges kockázatot nem vállalva. Az első kör után fogjuk majd így tisztán látni, hogy hajthatunk-e a dobogóért, vagy csak a biztos pontgyűjtés maradjon a cél. Habár az elsődleges célunk a célba érés a jó szórakozásSolid Racing Team Stefani Baranya Kupa 2014 Suzuki Swift GTI Horváth Judit Rallye2
 • 2013.10.07.
  Budapesti siker után olasz utazás MARICSEK RACING TEAM – Budapest Rallye 2013, 2013. október 4-5. Merencsics Árpád – Varga Sándor, Suzuki Swift GTi A Maricsek Racing Team csapatát Merencsics Árpád és Varga Sándor képviselte a Budapest Rallye historic mezőnyében. A nagyatádi pilóta és segítője kicsit spórolósra vette a bajnoki fordulón való menetelést, hiszen utána néhány napra már Olaszországban, a neves Rally Legend rendezvényen van jelenésük a Suzuki Swift GTi-vel. A fiúk így sem okoztak csalódást: az abszolút értékelésben a 4., míg az R1 kategóriában a 2. helyet szerezték meg. MostSuzuki Swift GTI Budapest Rallye 2013 Maricsek Racing Team Rally
 • 2013.07.29.
  Mintha nem is tartottak volna szünetet MARICSEK RACING TEAM – Árpádtető Kupa, 2013. július 20-21. Nagy Balázs – Istovics Gergő, Suzuki Swift GTi Március óta nem ült együtt versenyautóban Nagy Balázs és Istovics Gergő. A Maricsek Racing Team párosának a július 20-21-ei, Árpádtető Kupa volt a második megmérettetése A Legenda Rallye Sprint Bajnokságban. A szünet azonban meg sem látszott a duó teljesítményén: Nagyék az abszolút értékelésben a 19., a 3-as kategóriában pedig a 3. pozícióban végeztek a Suzuki Swift GTi-vel. Nagy Balázs: Orfű óta nem ültünk autóba: a magyarbólyi futam ütközött ... egy olyan elfoglaltságunkkal, amit nem tudtunk lemondani, a bakonyai sprinten pedig babonából nem indultunk, hiszen ott mindig szerencsétlenül alakult a szereplésünk. A hosszú szünetnek köszönhetően így ráértünk arra, hogy kényelmesen és alaposan elkészítsük az erős motort a Suzuki Swift GTi-be. Az Árpádtetőn megrendezésre kerülő viadal közel áll a szívünkhöz, nagyon szeretjük az itteni pályát. Az előzetes esélylatolgatások során úgy készültünk, hogy a kategóriánkban lévő két Skodát nem valószínű, hogy meg fogjuk tudni verni, viszont egy Suzukist sem szerettünk volna magunk elé engedni. Ez mind ... következő megmérettetés, az Árpádtetői Rallysprint. Nagy várakozással tekintettem a futam elé, ami az egyik kedvenc pályámon zajlott, bár azzal tisztában voltam, hogy egy ilyen technikai háttérrel nem leszünk képesek megelőzni a kategóriánkban induló két Skodát. A célunk így csak az lehetett, hogy Suzuki ne végezzen előttünk, és egy jó ízűt autózzunk. Ez meg is valósult: abszolút értékelésben a 19.-ek lettünk, a 3-as kategóriában pedig stabilan hoztuk a 3. helyet. Külön öröm számomra, hogy a 2013-as szezonban ez volt az 5. versenyem, s egyben az 5. dobogós helyezésem is. Bízom benne, hogy ez a szériaSuzuki Swift GTI Árpádtető Kupa Maricsek Racing Team Rally
 • 2013.07.04. 10:13
  Füge Krisztián - Suzuki SwiftPROEX AC2000 Racing TeamInterjú Füge Krisztiánnal a hétvégi Red Bull Ringi gyorsasági verseny előtt, ahol egy Suzuki Swift-tel áll majd rajthoz.Suzuki Swift GTI Red Bull Ring

  Gyorsasági

 • 2013.06.24. 11:32
  egy 1-es Clióval indultam, ez már be volt csövezve, de sajnos sok volt vele a probléma, ezért megváltam Tőle. Tavaly szeptemberben vettem egy GTI Swiftet, jelenleg is ezzel indulok FRT-n. Eddigi legjobb helyezésem egy második hely, de több harmadik helyezésemre is büszke vagyok. Szerencsére az autót eddig nagyon keveset kellett szervizelni. Fix szervizcsapat nincs mögöttem, de mindig van aki segít, főként barátok, ismerősök segítenek. Mennyire fekszik neked a Kiskunlacházi repülőtéren kialakított pálya? Mi az amit változtatnál rajta? - Szeretem a lacházi pálya nyomvonalát, az Autónak inkább aFRT Suzuki Swift GTI

  Rally

 • 2013.06.12. 08:05
  A hétvégén a Pannóniaringen láthatunk ismét a Suzuki Swift kupában.  A Salzburgringi sikeres futamról mesélnél egy kicsit?- A Salzburgi verseny meglepően jól sikerült, annak ellenére, hogy teljesen új volt a pálya. Igazság szerint nem tetszet meg a Salzburg ring, mivel elég unalmas pálya. Viszont most egy már ismerős versenypálya következik a Pannónia ring. Ami sokkal technikásabb a Salzburg ringnél, de sokkal nagyobb figyelmet követel a váltás mert lényegében kanyarban adja ki a váltási pontokat és könnyen el lehet rontani a fokozatot. Az időmérő is másképp fog kinézni, mivel Salzburgba Gyorsasági OB III-IV. forduló, Pannónia-Ring. 2013.06.14-16. RRC SUZUKI SWIFT KUPARiport Füge Krisztiánnal, a Gyorsasági Bajnokság autóversenyzőjével!Suzuki Swift GTI

  Gyorsasági

 • 2013.05.28. 11:25
  Hogy érzed magad így helyezettként a WTTC-s versenyed után?- Jó volt megszerezni az első kupámat, ráadásul a WTCC betétfutamán, viszont nagyon érdekes verseny volt, sok balesettel. Konkrétan Safety Car alatt intettek le minket.Először egy osztrák Suzuki ált az oldalára, majd a magyar Suzukisok közül. Én pedig a szalag korlátnak csapódtam, de szerencsére tudtam folytatni a versenyt.Mennyire tudtad memorizálni a pályát?- A verseny előtt szimulátoron gyakoroltam, és videókat néztem a pályáról. Igazából könnyű volt megtanulni a pályát, mert nem egy bonyolult, a lényeg a szélárnyék kihasználása Rövid interjú, Füge Krisztiánnal a Salzburgring-i WTCC, Suzuki betétfutama után.WTTC Suzuki Swift GTI

  Gyorsasági

 • 2013.04.03.
  , nagyon szép eredmény. Sajnos a technika sokszor minket sem kímélt, és nagyon fontos pontokat vesztettünk év közben, de most már nem bánkódok miatta. Ilyen ez a technikai sport… Idén ismét a kategóriánk valamely dobogós helyezéséért szállunk majd harcba! - A 2013-as szezonra azonban megváltozott a felállás. - Az autó maradt a régi, csak a "ruhája" változott meg. Idén ismét újoncszerepben fogunk feltűnni, hiszen 2013-ban a Historic bajnokság mezőnyét szeretnénk erősíteni, egy gyári festéses Suzuki Swift GTi-vel. Sokan talán nem tudják, de ilyen autóval anno 3 évig mentek a világbajnokságonSuzuki Swift GTI Maricsek Racing Team Historic
Előző 1 / 3 Következő