Füge Krisztián: Tartalmas versenyhétvége vár rám!

Füge Chris Június 24-26-án vesz részt a Pannónia-ringen a Gyorsasági szakág következő versenyén, ahol a Swift Cup Europe és a Kis Túrában is megméretteti magát egy Suzuki Swift 1.6 Sport versenyautóval.


Füge Krisztián - Suzuki Swift

CarColor Motorsport
2016. Június24-26. - Pannóniaring

Előző versenyem a Hungaroringen volt, ahol szintén a Kis Túrában indultam ahol egy Bronz és egy Ezüst éremmel tértem haza. Ezért a kihívás most sem lesz kisebb mint a Hungaroringen. Szeretném megismételni az ottani sikereket abban a kategóriában. A Swift Cup Europe kategóriában szeretnék az első ötben végezni.

Erre a versenyre fizikálisan, mint mentálisan igyekszem rákészülni. Sokat segít a korábbi pálya ismeretem is. A Pannónia-ringen általában mindig olvadnak a gumik, nagyon meleg szokott lenni, ezért a gumik és a fékek visszahűtése is a feladat része lesz számomra.

A Kis Túrában Hankook, míg  Swift Cup Europe-ban Yokohama versenyabroncsokkal versenyzem.

A két gumi határozottan különbözik egymástól.

Mégpedig a Hankook lágyabb és jobban tapad bizonyos pályákon, ami alól a Pannónia-ring kivétel. Ott más típusú aszfalt van, ott a Yokohama gumi érvényesül jobban, nem melegszik el annyira.

A verseny a pénteken szabadedzéssel kezdődik, majd 14:05 időmérő a Kis Túrának. 16:40-kor futom az első versenyemet a Kis Túrában.

Szombaton a Swift Cup Europe-ban 17:00-kor lesz az időmérő.

Vasárnap két futam vár rám a Swift Cup Europe-ban. - Nyilatkozta Chris

Szeretném megköszönni a szponzoraim támogatását! Car Color, AC2000 Kft, Tokyo Restaurant, Shinjuku nihongo gakko. Valspar Impa.

Kívánok sikeres és karcmentes versenyt neked a speedzone.hu Kupán ami április 28-30-án lesz a Hungaroringen!

- Hajósi Miklós -
www.hajoka.hu