Keresés

Találatok száma: 147
Előző 1 / 8 Következő
 • 2023.04.19. 16:35
  Tudjátok, hogy hol lesz az EAK M-Sport csapata április 29.-én?Nyirádon az EB-n a nagymenők között! Hol máshol?Fecó ismét megmutatja, hogy mire képes. Biztos, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy ismét dobogón állhasson. Ha máshogy nem, a szünetben lefotózzuk előtte. Szóval, aki kíváncsi a kávémra vagy Emil gyilkos tekintetére, az a locsolópénzét most ne házipáleszre, hanem belépőre költse.Meglepetééééés: Az oldalunk követői között jövő kedden kisorsolunk 3 darab vasárnapi belépőjegyet! A sorsolást élőben közvetítjük, valami elcseszett homevideó lesz szerintem, de jóvanazúgy. Tehát ... már a május elseje is közeledik. Céllövölde, a mellékhelyiségben található majd, aki mellé lő, az nyer egy felmosót.Még egy feladat nektek: fogadjunk, hogy jobbak vagytok, mint a rádió-televízió és egyéb reklámok!Osszátok az EB hírét, mint az állat! Most rajtunk múlik, hogy mennyire sikerül jól az esemény, ha összefogunk akkor még sok évig megrendezhetjük. Szerintem özv. Sándorné Karakószörcsögön még nem is tudja, úgyhogy szóljatok neki is, és örök hálám fog üldözni benneteket. Nem csak lájkolni, hanem osztani és követni! Az áldóját neki!EAK M-Sport: https://www.facebook.com

  Rallycross

 • 2022.05.12. 12:32
  követően kaptam egy öt másodperces büntetést, ám ennek ellenére meglett a harmadik hely” – fogalmazott Sámuel. A Mazda MX-5 Kupában versenyző Várkonyi Bence egy második hellyel zárta az idénynyitót, és nem titkolta, az M-Ringen minimum ezt szerette volna elérni. Nos, hiába tett meg mindent a futamai alatt, ő is összeszedett egy 5 másodperces időbüntetést, aminek köszönhetően a 6. helyre esett vissza. „Az előző, Máriapócson elért második helyezésem után az M-ringi futamon is szerettem volna hasonló eredményeket elérni. Ám ezúttal nem úgy jött ki a lépés, ahogy ezt ... Racing csapattulajdonosa végre egy kicsit felszabadultan örülhetett versenyzői teljesítményét látva, hiszen Máriapócs után az M-Ringen is megállták a helyüket, ami nagyon bíztató a jövőre nézve. „Ez már kezdett ahhoz hasonlítani, amit minden versenyhétvégén szeretnék a csapatomtól látni. Ezúttal nem hátráltatott senki és semmi technikailag, és azonnal jöttek is az eredmények. Máté csapatkapitány módjára bizonyította, lehet rá számítani, hiszem, hogy idén újfent futamgyőzelmet tud majd aratni. Sami teljesítménye is rendkívüli volt, nem sokon múlt, hogy akár előrébb végezzen a dobogón A hétvégén a februárban átadott monori M-Ringen folytatódott a 2022-es Magyar Rallycross Országos Bajnokság, ami igencsak eredményesen zárult a Korda Racing és a Ritmus ASE közös csapatának hat versenyzője számára.
 • 2022.05.12. 12:17
  M-Ring: új pálya, új remények a Korda Racing számára A hétvégén folytatódik a 2022-es Magyar Rallycross Országos Bajnokság, ráadásul a monori M-Ring nemcsak a Korda Racing és Ritmus ASE közös csapatának versenyzői számára lesz ismeretlen, hanem a teljes mezőnynek, ami azt jelenti, jelentős előnyre tehet szert az, aki hamarabb találja meg a bajnokságban most bemutatkozó pályán az autó legjobb beállításait.A Korda Racing valamennyi, Monoron rajthoz álló versenyzője egyértelműen abban bízik, hogy az idei Magyar Rallycross Országos Bajnokságának második versenyhétvégéjén sikerül jobban ... a sok munkát, amit a két verseny között végeztek, hogy kijavítsuk a máriapócsi motor problémánkat és rajthoz tudjunk állni a hétvégén. Másodszor pedig "hazai" versenyemként tekintek az M-Ringre, hiszen a civil életben részben ott is dolgozom. A pályának ugyan minden centiméterét ismerem, de nem tudtunk tesztelni rajta még a Focusszal, úgyhogy még egyelőre rejtély, hogyan is fog feküdni az autónak és nekem a pálya. Egy biztos, igyekszem majd gyorsan felvenni a ritmust és egy jó eredménnyel meghálálni a támogatást a csapatnak és a szurkolóknak” – fogadkozott Máté.A Super1600-as ... Mazda MX-5 Kupában versenyző Várkonyi Bence viszont senkitől és semmitől sem zavartatva száguldott a hétvégén, aminek a jutalma egy kategória második hely lett. Nos, a hétköznapokon éppen érettségiző fiatalember ezen a hétvégén már merészebb terveket szövöget.„Az előző, sikeres máriapócsi futam után vannak elvárásaim a hétvégén rendezendő második futammal kapcsolatban az M-Ringen. Ugyanakkor ezen a héten érettségiztem, ami kissé megnehezítette a felkészülést. Szerencsére most már túl vagyok az írásbeliken és mindent beleadunk a hétvégén” – állította Bence.A Hankook Racer Cup mezőnyében ismét ott
 • 2022.05.12. 11:35
  szakember életében is részben új fejezet kezdődött. Pedig tervben sem volt, hogy csapatával, az EAK M-Sporttal egyáltalán szakágat váltson. „Nem sokat tudtam a rallycrossról, de Nagy Biggy Róbert többszörös magyar driftbajnokkal együtt egy szerencsétlen véletlen következtében úgy döntöttünk, hogy belevágunk ebbe a teljesen új világba. És egy nagyon pozitív csalódásban volt részünk az első fordulóban, hiszen amellett, hogy annyira segítőkész és családias az egész közeg, hogy az embert már az is feltölti, hogy itt lehet, nagyon eredményes is volt az első hétvége. Úgy jöttünk ide, hogy azt se tudtam Ifj. Ficza Ferenc ismét magyar licensszel és magyar csapatban, az EAK M-Sport színeiben egy Peugeot 208-assal fog az idei Magyar Rallycross Bajnokságban indulni. 
 • Mitropa Kupa,rallye 2 , Historic és M csoport és az All Starok !  = Baranya Kupa
  Komló

  Mitropa kupa, Rallye2, Historic

 • 2015.01.16. 10:33
  Nézzünk körül a Ford M-sport háza táján. Hogyan készülnek a versenyautók...
 • 2014.11.07. 15:53
  Amikor az ember azt mondja, Ford, vagy éppen M-Sport egy név biztosan beugrik mindenkinek, és ez a név Mikko Hirvonen. A rally világának igazi zongoracipelője volt a finn. Soha egy hangos szava, vagy elégedetlen nyilatkozata nem volt, ment és tette a dolgát. Igen, jól látjátok, mostanra már a múlt idő használtatik ha Hirvo-ról beszélünk. A finn pilóta szögre akasztotta a bukósisakot.

  WRC

 • 2014.10.22. 15:01
  Kis pihenőt követően Japánba utazik a WTCC mezőnye. A suzukai pályán J-M. Lopeznek minden esélye megvan arra, hogy megszerezze élete első világbajnoki címét, hiszen Yvan Müller lemaradása már-már behozhatatlan. Ez a teljesítmény különösen szép lehet abban a tekintetben is, hogy az argentin versenyző első szezonját teljesíti a Túraautó Világbajnokságon csak úgy mint csapata, a Citroen.

  WTCC

 • 2014.10.08. 11:09
  Pozitív és a jövőre nézve rendkívül biztató módon zárult a 2014-es versenyszezon az M-F Motorsport számára, hiszen a Magyar Nyílt Rallycross Bajnokság utolsó két fordulóján – amelyet egyaránt ezen a hétvégén rendeztek a Nyirádi Motorsport Centrumban –  a csapat mindkét ifjú pilótája az abszolút élmezőnyben autózott.

  Rallycross

 • 2013.08.31. 11:50
  Historic küzdelmeit könnyedén, az összes szakaszon a leggyorsabbnak bizonyuló Varga „Cigány” Zoltán és Endrész István nyerte a zöld-fekete BMW M3-sal. A Rallye2 komlói fordulóján a korábbi kétszeres bajnok Órai Balázs és Vrezgó Balázs győzött egy Honda Civic Type-R-rel.Az F csoport első helyét Horváth Balázs és Szabó István szerezte meg. A citromsárga BMW M3-sal versenyző kettős az ötödik szakaszon vette át a vezetést, amit - az előnyüket növelve - meg is őriztek a verseny végéig.Az M csoport (ORB) mezőnyében szinte mindenki a Kassa Rally-ra való felkészülés jegyében vágott neki a Baranya Kupának Baranya Kupa 2013Augusztus utolsó hétvégéjén rendezték az Országos Historic Rallye Bajnokság harmadik és a Rallye2 Bajnokság negyedik fordulóját. Az M csoport és a Baranyai Rallye Sprint vendégművészeivel kiegészülve összesen 86 páros vágott neki augusztus 24-én szombaton a Zobákpusztai Prológnak.

  Rallye2, Historic, Rallysprint

 • 2013.04.22. 08:34
  Az Egri debütálás után miként készültök fel Miskolcra?Lángi Attila:- Jobban! Nagyon szeretnénk, hogy az autónknak semmi féle problémája nem lenne, hisz nem vagyunk hozzászokva a technikai hibákhoz. A BMW Z4 egy tökéletes autó, ezzel együtt minden pontja fejlesztett, épített. Ilyes formában elkerülhetetlen, hogy apróbb problémák ne merüljenek fel. Hiszünk abban, hogy mindent kijavítottunk a Miskolci futamra. Biztos vagyok abban, ha nem hozná az autó az eredményt, akkor az csak a mi hibánk lenne.Megpróbálunk annyit tesztelni, hogy összeszokjunk a Z4 M-el. A régi BMW E36 ... benne, hogy ezt az évet is sikerrel zárjuk mint a 2012-est. Szeretnénk magunkat megmérettetni külföldön is. Egyenlőre úgy néz ki, hogy a feltételek adottak is.  Navigátorként mennyivel nagyobb kihívás a Z4 M az előző BMW-hez képes?Toma József:- Sokkal kevesebbet tudunk röhögni a gyorsokon, mert eddig a Lúdas Matyit is tudtam olvasni a nagy a kasztniban, most pedig a Füles újságot is nehézkesen lapozgatom, mert szűken vagyunk a bömösben.A viccet félre téve, mivel ORB-ről beszélünk a navigátor feladata jóval több odafigyelést igényel és Attila elvárásai is magasabbak mint a tavalyi ... évben. A BMW Z4 M-el, hogy milyen a versenyzés az Egerben nem derült ki igazán,de a Miskolc előtti teszten, remélem minden kifog derülni, így Miskolcon 100%-osan fogom végezni a munkámat.Az eddigi navigátor pályafutásodról egy pár gondolatot, ha lehetne.- A navigátori pályafutásom az a véletlen műve, elsősorban szerelőként dolgoztam, dolgozok a versenyeken. Hobbiként egy barátommal kezdtünk el szlalomozni és ez hozta szintén egy baráti felkérésre a navigálást.Rali túra, Mikulás Rally, Szilveszter Rally, Rally2-es versenyeken diktáltam az Itinert. Simon Gábor BMW 318 IS, Antus Károly 2107 TDI Lángi Attila - Toma József.Dynamic Rallye Team SE, BMW Z4 M. A Miskolc Rallye előtt faggatom a két mókamestert, a BMW Z4 M-mel versenyző fiúkat.

  Rally

 • Szlalom

 • Rallysprint

Előző 1 / 8 Következő