Ficza és az EAK M-Sport újra EB-re megy!

Csak most a Rallycross EB az útirány.


Tudjátok, hogy hol lesz az EAK M-Sport csapata április 29.-én?

Nyirádon az EB-n a nagymenők között! Hol máshol?

Fecó ismét megmutatja, hogy mire képes. Biztos, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy ismét dobogón állhasson. Ha máshogy nem, a szünetben lefotózzuk előtte.

Szóval, aki kíváncsi a kávémra vagy Emil gyilkos tekintetére, az a locsolópénzét most ne házipáleszre, hanem belépőre költse.

Meglepetééééés: Az oldalunk követői között jövő kedden kisorsolunk 3 darab vasárnapi belépőjegyet! A sorsolást élőben közvetítjük, valami elcseszett homevideó lesz szerintem, de jóvanazúgy. Tehát, ha most okosba akarod megoldani, akkor rettentőgyorsan kezdjél el minket követni (ha suttyomban olvastál idáig esetleg) és szólj anyádnak is, aztán majd lenyúlod a belépőt, ha ő nyeri. Hát nem? Hát de.

Minden fontos infót bebiggyesztek nektek ide (a lefelemutató kezecskét nem találom a laptopomon de képzeld ide).

Jajj, még azt is elfelejtettem említeni a kedves sporiknak, hogy pénteken este DJ Revolutionnal fogunk nektek kedveskedni, akinek kedve van ropni egy jó kis funkyra, az kerüljön el messzire engem és keresse a Főnit, ő a rongyláb a családban.

Szóval, kajapiamagyarnóta, minden lesz, ha már a május elseje is közeledik. Céllövölde, a mellékhelyiségben található majd, aki mellé lő, az nyer egy felmosót.

Még egy feladat nektek: fogadjunk, hogy jobbak vagytok, mint a rádió-televízió és egyéb reklámok!

Osszátok az EB hírét, mint az állat! Most rajtunk múlik, hogy mennyire sikerül jól az esemény, ha összefogunk akkor még sok évig megrendezhetjük. Szerintem özv. Sándorné Karakószörcsögön még nem is tudja, úgyhogy szóljatok neki is, és örök hálám fog üldözni benneteket.

Nem csak lájkolni, hanem osztani és követni! Az áldóját neki!

EAK M-Sport: https://www.facebook.com/EAKMSport

Jegyvásárlás: https://nyiradracing.hu/jegyek/

Versenykiírás: https://rally-cross.hu/2023-04-29-30-rallycross-eb-betetfutamok-verseny-kiirasa

- Betti -