System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Keresés

Találatok száma: 544
Előző 1 / 28 Következő
 • 2016.03.31. 16:46
  Már alig várjuk, hogy autózhassunk! Nekem személy szerint ég a talpam, legalább is a jobb lábamon. 

  Eger Rallye

 • 2015.08.11. 18:37
  A driftért rajongók minden évben elzarándokolnak többször a máriapócsi falhoz, hogy ott tisztelegjenek e sportág legjobbjai előtt. A Trackwood azonban az, amire egész évben várnak. Ez a manna, amivel túlélhető a következő egy év az újabb Trackwoodig. Meséljek még róla?

  Drift

 • 2015.07.29. 15:30
  Trackwood-lázban ég már nem csak Magyarország, hanem szinte egész Európa. A máriapócsi katlan, a hihetetlen éjszakai verseny hangulata sok-sok európai pilótát vonz ismét kis hazánkba, hogy több ezer néző előtt mérkőzzenek meg a legjobb magyar versenyzőkkel.Béres Szabolcsot, a Trackwood atyját elsősorban a részletekről faggattuk:

  Drift

 • 2015.05.22. 18:21
  Interjú a Szlovák Tomas Bagos autóversenyzővel, a Pünkösdi Rallycross futam előtt.Május 24-25.-én Pünkösdkor a Máriapócsi Rabócsiringen szállsz újra harca a sporttársak ellen.De mielőtt ezzel kapcsolatban kérdeznélek, mesélnél a Húsvéti Rallycross Parádéról, ahol egy Skoda Felicia-val versenyeztél elég látványosan.

  Rallycross

 • 2015.05.21. 14:53
  sikerültek, utána már csak a tökéletes ívek tartása volt a lényeg, mivel itt előzni nem volt egyszerű a szűk részek miatt. Nyirádon fog majd kijönni a kocsi ereje jobban.Nagyon sajnáljuk, hogy Zsoltinak rengeteg műszaki problémája volt, de ezeket legyőzve és minden lelkesedését beleadva negyedik lett! Gratulálunk! Lesz-e folytatása nemzetközi helyszíneken való versenyzésednek?- Szeretnénk a fent maradt összes Zóna kupán el indulni, de ez sokat múlik azon, találunk e támogatót, rá mert nálunk ez a vége. (Zsebtifusz)Ez a siker az ott felfrissített tudás mire lehet vajon elég a Pünkösdi Rabócsiringen Egy sikeres Rallycross versenyen vagy túl a csapatoddal, amit Olaszországban Maggiorában rendeztek.- Szia! Igen egy elég jó kis verseny volt a Maggiora.

  Rallycross

 • 2015.04.23. 08:11
  A verseny egy újonnan kialakított pályán került megrendezésre így nem csak Kristóf számára, hanem az egész mezőny számára is kihívásokkal teli pályán indult a szezon.A pálya bejárás során már világossá vált Kristóf számára, hogy igen technikás és nehéz pályán kell neki vágnia a versenynek. Az első szabadedzésen bebizonyosodott, hogy hiába az ismeretlen pálya, nem okoz akadályt Kristófnak, sem a teljes nyomvonal, sem az előtte lévő akadályok. Az időmérő edzés elég jól sikerült, hiszen a harmadik időt sikerült futnia, csupán csak 3 másodperccel lemaradva a Profi kategória legjobbjától, egyben Nem indult túl jól Karai Kristóf számára a Szlovák bajnokság.A Cseh bajnokságon elért helyezés, és hogy bizonyítani tudott a motor, és kategória váltást követően elég önbizalmat adott Kristófnak, hogy nagy reményekkel induljon a SLOVAKIA MX & QUAD CHAMPIONSHIPS 2015 Šaštín-Stráže-ban megrendezett első futamán. 

  Quad

 • 2015.03.26. 19:22
  maradna már időnk felniket egyengetni stb. Valószínűleg a célba se megyünk be, a csapat már ott a szervizparkban nekiáll az autó újbóli felkészítésének, csak így marad rá elég idő, de mivel nem nagyon tervezzük a hazai bajnokságot, nem sajnáljuk az esetleges pontokat. Támogatók: HETECH TREND KFT., SUN&FUN HOLIDAYS, TRUCK PARTS KFT., AIRVENT ZRT., DROIDX KFT., VILLUMEN KFT.,  VPT GROUP, HONDA ÉLES, CARWAX, DI-FER KFT., ATRA KFT.- Hajósi Miklós -www.hajoka.hu Kezdetnéd így is a beszámolódat, de ne szaladjunk előre.Március 21-22-én az Orfűi rallysprinten vettél részt navigátor pároddal. Miként is értékeled ezt, mennyire volt elég az Eger rally előtt? Rendben működött-e minden a Hondában?

  Eger Rallye, ORB

 • 2015.03.13. 11:53
  Interjú Támcsu Zoltán Autóversenyzővel a március 15-i Autós Salakshow előtt.Kedves Tápi!Mikor ültél utoljára versenyautóba?- Versenyen már elég régen, talán a Mitsubishivel. De amúgy tavaly a Vizelli Karesz VFTS-ével mentem 1-2 kört. Bitang!

  Salakpályás körverseny

 • 2014.11.10. 13:08
  Az évad utolsó ORB futama elég kemény diónak minősült a magyar mezőny számára, ugyanis az indulók több mint a fele kényszerült a verseny feladására. Már a rajt előtt többen mondták, hogy jók ugyan a pályák, de rettentő nehezek. A magyar mezőny számára a verseny sajnos egy etappal kezdődött, mert egy osztrák páros súlyos balesetet szenvedett és emiatt törölni kellett a gyorsot.

  ORB, OMRB

 • 2014.10.20. 13:08
  Rövid nap volt, de velős. A Mecsek-rali pénteki programjában három gyorsasági szakasz szerepelt, a két reptéri gyorsasági „szendvicsében” egy Árpádtető, amivel semmi gond nem lett volna, ha a második szakasz előtt nem szakad le az ég. De úgy, hogy ilyen esőt mostanában nem láttak errefelé.

  ORB, Rallye2, Historic

 • 2014.09.09. 12:15
  Úgy érte őket, mint egy villámcsapás. Turán Frigyes és Zsiros Gábor két kilométerre volt a Kassa-rali első gyorsasági szakaszának céljától, amikor érezte, hogy valami nagyon nincs rendben.

  Rallye

 • 2014.07.22. 13:12
  Egy tesztnek szánt verseny után vagy, ami több mint teszt lett.Mi is történt a Dömsödi Arénában? Mennyire volt elég a teszt az Olasz Autocross EB-re?Kis Ádám

  Autocross

 • 2014.02.06. 23:28
  Fájó szívvel búcsúzunk és őszinte részvétünk az egész családnak ! 

  Hegyi verseny

 • 2014.01.23. 22:19
  20 év .... elég volt !

  Rallye Országos Bajnokság

 • 2013.10.14.
  Kupából sosem elég A Taxi4 Budapest Rallyról Hodosi Gábor és Holló Barna az első helyért járó kupával távozott. Az autóval nagyjából minden rendben volt, a verseny alatt, de azért apróbb kellemetlenségük most is adódott. A jó szervezés, és a szentendrei szervizpark a Duna mentén különleges hangulatot adott a hétvégének. Az utóbbi időben a srácok igencsak harcoltak a technikával, de végre ezt a versenyt majdcsak hibamentesen fejezték be. Pénteken este a Műjégpályán megtartott prológnak elsőre nem örültek annyira, de végül még attól is feldobódtak, hogy végre úgy ment az autó, ahogy illik Bakó Rally Team Rally
 • 2013.10.09. 15:14
  visszahívás után tudtam dűlőre jutni. Ezt követte Taskó Rodrigó Barátom, aki harcos gladiátorként vetette magát bele a csatába. Nagyon régóta álmodozunk arról, hogy majd egyszer Mi együtt páros csatázhatunk, hát most ez összejött. (A barátom egy E36 325i-vel állt hadba, ami nem pont egy drift autó.) Olyan jól sikerült, hogy még meg is lökdöstem egy kicsit a fiút, de sajnos ez csak egy visszahívásra volt elég. Aztán a bírák Zacc karjaiba dobtak, ahol ismét hatalmasat autóztunk a harmadik helyért. Egymás nyakán loholtunk, kilincs a kilincsen, de itt már egyértelmű volt, hogy Zacc kaparintotta meg a dobogó Biggy aki megküzdött a bajnokautóvalNagy "Biggy" Róbert élménybeszámolója a szeptember 29-én, Debrecenben megrendezett  Civis Elektro kupáért Drift verseny után.A szombat este elég jóra sikeredett a Black Rat Team-mel és a Galacs Drift Team-mel. Megkóstoltuk a legkiválóbb pálinkákat és hatalmasat lakomáztunk Anyukám terülj-terülj asztalkájáról, ami rányomta a bélyegét a vasárnap első pár órájára.

  Drift

 • 2013.09.10. 15:43
  Élményautóztatók a Latyak Ringen!Szeptember 14-én szombaton, Kecskeméten, a Latyak Ringen LADA és BMW találkozó veszi kezdetét!Ladák és BMW-k vonulnak fel Kecskemét városában de szépségversenyben és hangnyomás mérésben is jeleskednek, ha ez nem elég akár a pályán is megküzdhetnek egymással és az idővel!
 • 2013.06.13.
  Most már elég! A hétvégén kerül megrendezésre a Rali-Túra Bajnokság idei harmadik fordulója a Salgó - Midex Rally, ahol a Sajtós, Diósi páros is harcba száll a jó eredményért. A srácok ebben a felállásban még nem versenyeztem ezen a helyszínen, de ettől függetlenül úgy érzik, van keresnivalójuk a legendás Salgó Rally pályáin. Sajtós Dénes: - Nagyon régen, még a Rallye 2-es korszakomban versenyeztem ezeken a pályákon, és így nem is mondhatom, hogy van pálya ismeretem, de ettől függetlenül nem fektetünk nagyobb hangsúlyt a pályabejárásra. Versenyezni megyünk, és azt gondolom úgy sportszerű ... , ha csak háromszor megyünk rajtuk, a szombati napon. - Az autó készül, bár nagy problémája nincs vele. Az ózdi hibás szervó csövet kicseréltük, és sikerült úgy megoldani, hogy innentől a cseréje maximum három percet vegyen igénybe. Továbbá a váltót szedtük szét, mert a harmadik és a negyedik sebességi fokozat rövid volt és elég nagyot is ejtett váltáskor, így most ezeket cseréljük ki. - A verseny előtt ismét nagy hangsúlyt fektetünk majd a tesztelésre, és továbbra is a futómű tökéletes beállítása a célunk. Sajnos az eddigi versenyek előtt sosem jött össze az egész napos tesztelés, mert mindig Teherati Racing Team Rally
 • 2013.06.13.
  Elég volt már idénre az ezüstéremből! MARICSEK RACING TEAM – MIDEX Salgó Rallye 2013 Kondella Péter – Szilassy Arnold, Honda Civic Type R Újabb állomásához érkezik meg június 15-16-án a Rali Túra Bajnokság. A hétvégén Salgótarján és környéke biztosít majd helyszínt az RTE viadalainak, ahol Kondella Péter is harcba fog szállni az újabb bajnoki pontokért. A Maricsek Racing Team pilótája mellett a MIDEX Salgó Rallye 2013 eseménytől fogva azonban új navigátor foglal majd helyet. Szilassy Arnoldot a csapattársa, Gyarmati Ariel ajánlotta Péternek, akivel a mitfahrer 2010-ben szintén az RTE-ben ... is rövidebbre sikerüljön, és utána fájjon a fejünk, hogy tartalékoltuk az energiánkat. Négy pont választ el minket a bajnokságban az 1. helytől, ezt a hátrányt most már be kellene hoznunk. A cél így nem is lehet más, mint az első pozíció, a kategóriában és csoportban egyaránt. Elég volt már idénre az ezüstéremből! Szilassy Arnold: Részben ismerem már a salgói pályákat, hiszen egy amatőr verseny keretein belül, előfutóként már teljesítettem az egyik szakaszt. A pálya többi része viszont nekem is új lesz, de megfelelő felkészülés mellett nem jelenthet problémát a szakaszok abszolválása Maricsek Racing Team Rally
Előző 1 / 28 Következő
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)