System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Keresés

Találatok száma: 13
Előző 1 / 1 Következő
 • 2018.05.31. 07:44
  rendezvénye!”Rónai Tamás„Összességében egy nagyon jó versenyhétvégén vagyunk túl egy fantasztikus pályán versenyezhettünk! A Red Bull Ring az élvezetes lendületes kanyarjaival, a gyönyörű elhelyezkedésével, az infrastruktúrájával egy igazi autósport paradicsom szerintem minden versenyzőnek! Nagy motivációval készültünk erre a hétvégére. Sajnos a hétvége egy nagyon bosszantó dologgal indult mivel a Renault Sport-tól nem érkeztek meg a várt alkatrészek, ezért a szabadedzéseket szinte teljesen ki kellett hagynunk, ami nagyon hiányzott a futamokra való felkészülésnél. Az első időmérőn is folytatódtak kicsit

  Gyorsasági

 • 2015.09.30. 09:11
  enyémnek, letépte a lökhárítót amit a leintésig magam után húztam. Azt hittem, hogy műszaki problémám van, mert megemelkedett a kipufogóm hangja, azt hittem, hogy leszakadt, de csak a leszakadt lökhárító verte vissza a hangokat. Huszonnyolc autóból a tizennegyedik helyen végeztem.A délutáni futamom rövidre sikeredett, mert a kuplung megadta magát az autóban. Összességében nem volt rossz hétvégém a Red Bull Ringen. A 2015-ös Autós Gyorsasági szakág pilótájaként tartalmas évet tudhatok magam mögött. Sikerült a betervezett nyolc futamból mindegyiken részt venni a CarColor Motorsport versenyzőjeként ... Swift Cup EuropeCarColor MotorsportRed Bull Ring2015.09.25-27.Jó volt kicsit belerázódni, ugyan is eddig csak a kis pályán mentünk, most pedig a nagyon. Nehéz a pálya, de ha valaki megtalálja a verseny ritmusát, akkor élvezhető is tud lenni. Szombaton egy edzésünk volt csak a nap folyamán, viszont ezt nagyon élveztem. A nagy pálya varázsa megfogott engem, és a köridők is egyre jobbak lettek. Az egy edzés lehetőség miatt a nap nagy részét pihenéssel töltöttük, így kellő képen fel tudtam készülni csapat társammal Vnoucsekné Ilussal.Vasárnap már mozgalmasabb volt a nap, reggel kilenckor egy A hétvégét a Red Bull Ringen töltötted egyesületeddel a CarColor motorsporttal.Miként is alakult ez a versenyed?Pénteken több kategória versenyautói, közösen vettek részt a szabadedzésen. Szombaton pedig csak a Swift Cup Europe mezőnye edzett.A Pénteki edzés kissé érdekesre sikerült, ugyanis elég nagy volt a forgalom a pályán, ami megszokott a Red Bull Ringen. Ezért teljes kört nem tudtunk menni, mert a mögöttes forgalom miatt időnként el kellett hagynunk az ideális ívet. Ezért csak egy-egy kanyart tudtunk begyakorolni.

  Gyorsasági

 • 2015.07.04. 12:48
  A Red Bull Ringen elért sikered mennyire tüzelt fel erre versenyre?- Azt kell mondjam, hogy feltüzelt...Úgy érzem, most még jobban szeretnék elől végezni és minden megteszek hogy sikerüljön. Az előző verseny mérföldkő volt, nem kifejezetten a helyezést miatt. Még gyorsabb akarok lenni és még előrébb szeretnék végezni.Hogy haladtok a beállításokkal, mennyire "kezesbárány" már a Suzuki?- Egyre közelebb kerülünk a megfelelő beállításokhoz, ahogy túl vagyunk a versenyeken. Valamilyen szinten azonban mindig kell állítani az autón mert minden pálya más. Úgy érzem egyre kezesebb kezd lenni a Suzuki ... tudom csinálni: jól vagy rosszul. Határeset nincs. Általában nem szokott jól sikerülni, de igyekszem ahogy csak lehet. Amikor jól sikerül akkor általában jó helyen is végzek. Úgy gondolom hogy a rajt fontos szerepet játszik a helyezés elérésében. Ha rosszul sikerül akkor utána sokat kell küzdeni magad előre és előfordulhat hogy feltartanak.Végezetül, milyen emlékeid vannak pályáról?- Voltak jó illetve rossz emlékeim is a pályával kapcsolatban. Egyik kedvenc pályáim közé tartozik a Slovakia Ring és eddig sikerült jó helyezést elérni, ugyanakkor balesetben is volt részem bőven mivel ez az egyik Interjú Füge Krisztián autóversenyzővel a Slovakia Ringi verseny előtt.Számodra folytatódik a pontok gyűjtése a Gyorsasági Szakágban. Most a Szlovákia Ring következik.

  Gyorsasági

 • 2015.06.05. 09:28
  - Ez a hétvége elég tartalmas volt.Már csak az oda út is izgalmas volt. Ezúttal se okozott csalódást a Red Bull Ring.A programok szombat reggel kezdődtek. Meglepetésünkre ezúttal három verseny és egy időmérő volt. A szombati nap elég sűrűre sikeredett, ugyanis reggel volt az időmérőnk és délután két verseny.Az időmérő száraz aszfalton zajlott annak ellenére, hogy a héten többször is esett az eső, de leginkább hajnalban.Pénteken volt egy félórás edzésünk és ennyi volt, de az esőben zajlott ezért nem volt lehetőségünk a kvali előtt szárazon edzeni, ezért számomra kicsit tovább tartott az ... mentők kivitték az autót a pályáról, én meg végig néztem a versenyt a szalag korlát mögül.A harmadik versenyre megcsináltuk az autót. Szerencsére nagy baja nem lett. Igyekeztem oda figyelni sporttársaimra és stabilan menni előre. Egyre jobb időket futottam és előrébb kerültem. Végül a harmadik helyre futottam be.Ez egy izgalmas verseny volt több szempontból is.Legközelebb hol fogod megcélozni a dobogót, melyik versenyen?- A következő verseny a szlováki ringen lesz több mint egy hónap múlva.Köszönjük a támogatóink segítségét: CarColor Kft., AC 2000 Járműfényezés, AC 2000 TRUCK RENTAL

  Gyorsasági

 • 2015.06.02. 18:33
  legrosszabbra időzítették. Az aszfalt épp egy köztes állapotban volt (sem száraz, sem vizes), így a mezőny is 2 részre szakadt, voltak akik slick gumival kezdték meg az időmérőt. Voltak, akik esőgumival. Mi az utóbbit választottuk, majd a végén váltottunk slickre, de nem igazán tudtam megmelegíteni, ráadásul 1-2 sárga zászlós fázis is akadályozott, így végül a leggyorsabb körömet még vizes gumival futottam. A versenyt egy új beállítással kezdtük meg, melynek köszönhetően végül egy újabb kategória 3. helyet sikerült szereznem.Miként élted meg életed első Red Bull Ringi futamát?- Pozitívan. Voltak ... versenyen. Ezt követően pedig majd csak júliusban pattanok újra forma autóba, amikor is a Pannónia ringen veszünk majd részt a következő Magyar Autós Gyorsasági Bajnokság futamán. Köszönöm a támogatóim segítségét!SimHouse Szimulátortechnikai Kft., OXXO Energy Drink, P1 Cam, Gokartring.- Hajósi Miklós -www.hajoka.huFotók: Kollár Attila  Beszélgetés Volentér Balázzsal.Május 22-23-án részt vettél a Red Bull Ringen, az Autós gyorsasági szakág soron következő - WNS - Mogul Racing TEAM - Nivo Motorsport együttműködése alatt egy Formula Renault 2.0 -al - versenyén.

  Formula

 • 2015.05.15. 19:55
  - Általában ha azt hallom, hogy Red Bull Ring mindig az eső jut eszembe. Ausztriában nagy valószínűséggel lehet számítani esős versenyre. Illetve megint a kis pályán megyünk, mivel a kamion Európa-Bajnokságnak vagyunk a betétfutamai. Ami még meglepő, hogy most 3 versenyünk van a hétvégén. Új csapatként szerepeltek a bajnokságban, így az autót versenyről versenyre kell beállítani. Így nem kis idő telik el, amíg tökéletes lesz a Suzuki. Mennyire tudod vissza adni a szerelőknek, hogy miként muzsikál alattad a Suzuki? - Mivel új csapat vagyunk, ezért akad problémánk a műszaki dolgokkal elég ... gyakran. Azt gondoltam, hogy mostanra már miden ok lesz és tudok koncentrálni arra, hogy dobogón végezzek, de még nem sikerült minden beállítani, konkrétan a nulláról indultunk újra. Jelenleg a fékkel küzdünk, hogy jó legyen. Mindig igyekszem elmondani a szerelőknek az edzés, versenyek után, hogy mit tapasztalok, általában sikerrel vissza tudom adni a tapasztalásaim, szót értünk. A Red Bull Ring tempósabb, technikásabb, mint a Hungaroring? - Nem mondanám technikásnak a kis pályát, igazából egyszerű és kicsik a különbségek, mert összesen 4 kanyar van, ahol fékezünk. A Nagy pálya viszont annál inkább ... technikásabb ott azért már nagyobb különbségek lesznek, ugyanis idén egyszer még megyünk a teljes pályán is. Van-e kedvenc kanyarod a Red Bull Ringen? - Igazából kedvenc kanyarom nincs. Őszintén szólva, nem is szeretem itt a kanyarokat, mert elég összetettek ugyanis emelkednek és dőlnek is. Hol szeretnél végezni a mezőnyben a versenyen?- Szeretnék minél jobb helyen végezni és úgy gondolom, hogy már eljött az ideje annak, hogy a dobogóért harcoljak, de sajnos a technikai problémák nem teszik ezt lehetővé, mint mondtam a nulláról indultunk újra, remélem a következő versenyre már nem az autóval fogok harcot Interjú Füge Krisztián gyorsasági autóversenyzővel a hétvégi Red Bull Ringi futam előtt.A hétvégén a Red Bull Ringen támadsz a Suzuki Swift versenyautóddal. Itt már jártál korábban is. Milyen emlékek fűznek a pályához? 

  Gyorsasági

 • 2015.05.03. 16:21
  munkát végzett. Vasárnap a szerencse is közrejátszott, mert sajnos Balázsnak technikai problémái voltak, néhány körrel a vége előtt és kiállni kényszerült. Legközelebb remélem a pályán fogom megelőzni. Legközelebb: Ma Május1.-jén, a Nagy Futamon találkozhattatok velem. Itt volt, hogy egy kis nosztalgiázás képpen visszaülök a Formula BMW-be és felvezetem a Hungaroring Show autóit, de sajnos a módosított időtervbe nem fért bele.Majd három hét múlva május 22-24.-én a következő OB. futamunk a Red-Bull Ringen lesz, minden nézőt és szurkolót nagy szeretettel várunk. Pénzes Attila ... Kora délután  indult el az utcai parádé Forma 1-es csapatok felvonulásával: Ferrari (Kimi Raikkönen), Red Bull (Daniil Kvyat, David Coulthard).A csúszás miatt sajnos eltörölték a programunkat, és nem tudtunk pályára kerülni. Idén is rengeteg néző és érdeklődő kilátogatott a majálisra. Beszámoló a 2015 április 24-26.-ai hungaroringi Autós Gyorsasági Országos Bajnokságról. Magyar János:Szombati és vasárnapi eredmények:A szombati és vasárnapi időmérő edzésen mindkét nap az FIA Zóna 4. helyre, illetve a Magyar Abszolút 2. helyre kvalifikáltam magam. A szombati versenyen az FIA ... - és szinte hiba nélkül teljesítettem a 25percet. Legközelebb hol, milyen verseny fogsz indulni? A magyar gyorsasági OB keretén belül a következő verseny májusban lesz, ami az ausztriai RedBull ringen kerül megrendezésre. Remélem, lesz rá lehetőségem és támogató szponzorok is, ami lehetővé teszi, hogy a Magyar Racing Team tagjaként indulhassak. Ha újra rajtolhatnál, tennél-e valamit másként? Igen. A gáz és a kuplung használatán változtatnék. A gázzal bátrabban bánnék, a kuplungot pedig még óvatosabban csúsztatnám, hogy a hátsó kerekek ne forogjanak ki.  

  Gyorsasági

 • 2014.07.19. 10:16
  Egy újabb sikeres hétvégén vagy túl, vezeted mindkét értékelést, mi újat hozott ez a hétvége neked?Csütörtökön kezdtük a munkát a pályán a szabadedzésekkel. Hamar rátaláltam a pályára, állítottunk a futóművön is egy párszor mire megtaláltuk a helyes beállításokat. Kezdetben elég túlkormányzott volt az autó, de ezt sikerült kikompenzálni.Szerencsére már befejeztem a vizsgáimat az iskolában és nem kellett a futamok között készülnöm. Jókat dumáltunk a fiúkkal esténként, filmeket néztünk és aludhattam amíg csak akartam.  

  Gyorsasági

 • 2014.07.05. 11:25
  Beszélgetés Füge Krisztián gyorsasági autóversenyzővel, a Red Bull ringi verseny előtt.Indultál-e már ott, és ha igen milyen sikerrel?A Red Bull ringen mennyire lehet kihasználni a szélárnyékot és hány ilyen pont van?Igen, már indultam a Red Bull ringen, ez lesz a harmadik alkalom. Tavaly ugyan így a kis pályán mentünk, akkor még 1.3.-assal Suzukival. Két éve pedig a teljes pályán. Mivel ezen a versenyen is a kispályán megyünk szélárnyékot hosszabb szakaszon nem foguk senkitől kapni. Az igazat megvallva elég egyszerű rövidke kis pálya így javarészt nincsenek másodperces különbségek, leginkább Füge Krisztián - Suzuki Swift - PROEX AC2000 Racing TeamRed Bull Ring - Autós Gyorsasági verseny. 2014.07.05-06.

  Gyorsasági

 • Red Bull Ring
  Red Bull Ring

  Gyorsasági

 • 2013.07.10.
  2013. július 5-7. Suzuki Swift Kupa 2013 VII. - VIII. verseny - Red Bull Ring Tim Gábor volt a legsikeresebb a mezőnyben Az Apex Racing egy versenyzővel, Tim Gáborral vett részt a Suzuki Swift Kupa negyedik versenyhétvégéjén, mely a Truck Race betétfutama volt, a Red Bull Ring-en. A helyszín és a pálya meseszép, és az egyik legmod- ernebb a régióban, ám a rövidített pálya jelentősen elvett az élvezeti értékéből. A nyomvonalat jelentősen lerövidítették a szervezők, a 4326 méter helyet csak 2240 méter volt, és egy kivétellel, csak jobb kanyart tartal- mazott. Az egész hétvége folyamán ... bejött, akkor Gábor másodpercekkel volt gyorsabb mindenkinél az esőben. Így, míg a többiek a pályán kőröztek, addig Gábor a boxutcában várakozott. Apex Racing Team / Sajtóközlemény / Szerző: Bende Imre imrebende@apexracing.hu www.apexracing.hu Az utolsó percre még egy körre kifutott, javított is az idején, de már semmit nem változtatott, megnyerte az időmérést, ami egy plusz pontot is jelentett egyben. Az időmérés után sok pilótának elvették a mért idejét, és hátrébb sorolták pályaelhagyás miatt. A Red Bull Ring sajátossága, hogy a célegyenesre fordító kanyar, és az egyes kanyar sokkalSuzuki Swift Kupa Red Bull Ring Apex Racing Team Gyorsasági
 • 2013.07.04. 10:13
  Kedves Chris!Mit jelent számodra a Red Bull Ring?- Bevallom őszintén a Red Bull Ring nem tartozik a kedvenc pályáim közé, viszont maga a hely, szép és kulturált.Így érettségi után, mennyivel könnyebb a felkészülés a versenyre?- Az érettségi nem befolyásolt a versenyeken, csak annyival jobb, hogy nem kell idegeskedni előtte való nap.Az írásbelit, konkrétan egy nappal a Salzburgi verseny után írtam, de ez csak egy előrehozott érettségi volt, egy tantárgyból.A 2013 év versenyzői tapasztalatát milyen módon használod fel a Red Bull Ringen? A Redbull ring vonalvezetése melyik másik pályához Füge Krisztián - Suzuki SwiftPROEX AC2000 Racing TeamInterjú Füge Krisztiánnal a hétvégi Red Bull Ringi gyorsasági verseny előtt, ahol egy Suzuki Swift-tel áll majd rajthoz.Suzuki Swift GTI Red Bull Ring

  Gyorsasági

 • 2013.06.19.
  , nem tudták megmutatni valódi sebességüket. Tim Gábor legközelebb a Red Bull Ring-en (július 5-7.) méri össze erejét a Suzuki Swift Kupa mezőnyével, Lévai Zoltán pedig kicsit később, a Slovakiaring-en (augusztus 23-25.) versenyez újra. Apex Racing Team / Sajtóközlemény / Szerző: Bende Imre imrebende@apexracing.hu www.apexracing.hu Apex Racing Team Gyorsasági
Előző 1 / 1 Következő
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)