Keresés

Találatok száma: 12
Előző 1 / 1 Következő
 • 2023.06.07. 14:47
  A névváltás mögött egy komoly sportszakmai előre lépést is találunk, ami az jelenti, hogy az FIA a korábbi F4 ACCR-t regisztrálta azok közé a versenysorozatok közé melyek alkalmasak az F1-es szuperlicenc megszerzéséhez szükséges pontok gyűjtésére is. A Gender Racing fiatal versenyzője ettől függetlenül is nagyon fontos újabb bajnoki pontokat gyűjtött Spielbergben a Rundstreckentrophy auf dem Red Bull Ring versenyhétvégén.A Hungaroringen az első versenyhétvégét sikeresen teljesítve, huszonkét bajnoki pontot gyűjtve zárhatta az első megmérettetést és a bajnoki tabella ötödik helyéről várhatta a ... folytatást a Red Bull Ringen a GRT versenyzője.A különleges osztrák technikaisport-szentélyben rendezett fordulóra tovább bővült, és erősödött a mezőny az olasz F4 bajnokságban is edződött komoly ellenfelekkel. Az ACCR Formula4 bajnokság második versenyhétvégéje ismét az FIA CEZ Zone Trophy és az ESET Cup bajnoki fordulójának keretében zajlott. A pályaismeret fejlesztése mellett most is az volt a cél, hogy Olivér fokozatosan építse fel a tempót a hétvégére és az új ellenfelekkel fel tudja mérni az erőviszonyokat.A második versenyhétvége a versenykilométerek terén nem változott. Pénteken egy

  Formula

 • 2023.05.17. 11:33
  A Hungaroringen kezdődött és Ausztriában, Spielbergben folytatódik a nemzetközi versenyszezon a Gender Racing Team számára a Rundstreckentrophy auf dem Red Bull Ring versenyhétvégén.Április végén a GRT csapatához kis szünet után visszatérő Michl Olivér állt rajthoz a GRT új Tatuus Formula4-esében a hazai F1-es pályán debütáló ACCR Formula4 bajnokságban, mely ismét az FIA CEZ Zone Trophy és az ESET Cup bajnoki fordulójának keretében zajlik majd a hétvégén. A 2023-as versenyévadban a Gender Racing visszatért az alapitáskor megfogalmazott legfontosabb küldetéséhez a sportutánpótlás neveléshez ... bajnokság első fordulójának hazai értékeléséért járó díjakat is át vehette, de ami a legfontosabb, hogy az első versenyhétvégét sikeresen teljesítve, huszonkét bajnoki pontot gyűjtve zárhatta az első megmérettetést és a bajnoki tabella ötödik helyéről várhatja a folytatást a Red Bull Ringen.Ahogy a bevezetőben is említettük a GRT fiatal versenyzője nagyon motiváltan várja a másik hazai megmérettetést:„A Red Bull Ring egy nagyon izgalmas pálya! Szeretném, ha itt is fokozatosan tudnánk tovább gyorsulni, folytatni a Hungaroringen megkezdett tendenciát és még jobban meg tudnánk közelíteni a legerősebb

  Gyorsasági

 • 2019.05.17. 21:32
  vasárnap nagyon sok értékes bajnoki pontot otthagytam a korláton, amit komoly munka lesz ledolgozni. A Red Bull Ring egy nagyszerű pálya, nagyon gyors és izgalmas, az F3-assal még komolyabb kihívás lesz! Most a legfontosabb, hogy a biztos célba érkezést és az OB értékelésben a lehető legtöbb pontgyűjtést szem előtt tartva teljesítsük ezt a versenyhétvégét a nagyon erősnek ígérkező mezőnyben!”   Szabó Nikolas:„A Hungaroringi siker után nagy motivációt kaptam. Sokat edzettem és szimulátoroztam ebben az egy hónapos “szünetben”. Nagyon várom a Red Bull Ringi versenyt, Hisz az egyik ... legizgalmasabb Forma1-es pályáról van szó, ami nagyon szép környezetben van. Nagyon izgalmas, hogy egy ilyen különleges helyszínen teljesíthetem a második formula autós versenyhétvégémet! Mindent megteszek azért, hogy itt is meg tudjam ismételni a Hungaroringi eredményeket!”Hefler Róbert:„Nagyon izgatott vagyok már az újabb versenyhétvége miatt. A kedvenc pályám következik most a Red Bull Ring. Tavaly nagyon jó élményekkel gazdagodtam itt úgy, hogy idén is hasonlóakat várok. Nagyon motivált vagyok, rengeteget készültem a Hungaroring óta. Mindig jó érzés bajnoki éllovasként érkezni egy fordulóra, így azon ... mennyire érdemes lehetőséget adni az igazán tehetséges fiataloknak!”   Szomszéd Lali:„Nagyon várom ezt a hétvégét, mert egy nagyon különleges pályán fogunk indulni a Red Bull Ringen, ami nagyon technikás és gyors pálya ezért is az egyik kedvencem! Megpróbálom a legtöbbet kihozni az autóból és a legjobb eredményt elérni.”Stern Roland:„Nagyon élveztem az első versenyhétvége első felét az új autóval annak ellenére, hogy a Hungaroring messze nem a kedvenc pályám, amit aztán a nagyon bosszantó vasárnapi kis balesetem is megmutatott. Az amiatt is megviselt, mert a szombati győzelem után sajnos A hétvégén az ausztriai Spielbergben a Red Bull Ringen csap össze ismét az FIA CEZ és az MNASZ Autós Gyorsasági OB mezőnye a festői környezetben található pályán. 

  Autós Gyorsasági

 • 2018.05.31. 07:44
  rendezvénye!”Rónai Tamás„Összességében egy nagyon jó versenyhétvégén vagyunk túl egy fantasztikus pályán versenyezhettünk! A Red Bull Ring az élvezetes lendületes kanyarjaival, a gyönyörű elhelyezkedésével, az infrastruktúrájával egy igazi autósport paradicsom szerintem minden versenyzőnek! Nagy motivációval készültünk erre a hétvégére. Sajnos a hétvége egy nagyon bosszantó dologgal indult mivel a Renault Sport-tól nem érkeztek meg a várt alkatrészek, ezért a szabadedzéseket szinte teljesen ki kellett hagynunk, ami nagyon hiányzott a futamokra való felkészülésnél. Az első időmérőn is folytatódtak kicsit

  Gyorsasági

 • 2015.07.04. 12:48
  A Red Bull Ringen elért sikered mennyire tüzelt fel erre versenyre?- Azt kell mondjam, hogy feltüzelt...Úgy érzem, most még jobban szeretnék elől végezni és minden megteszek hogy sikerüljön. Az előző verseny mérföldkő volt, nem kifejezetten a helyezést miatt. Még gyorsabb akarok lenni és még előrébb szeretnék végezni.Hogy haladtok a beállításokkal, mennyire "kezesbárány" már a Suzuki?- Egyre közelebb kerülünk a megfelelő beállításokhoz, ahogy túl vagyunk a versenyeken. Valamilyen szinten azonban mindig kell állítani az autón mert minden pálya más. Úgy érzem egyre kezesebb kezd lenni a Suzuki ... tudom csinálni: jól vagy rosszul. Határeset nincs. Általában nem szokott jól sikerülni, de igyekszem ahogy csak lehet. Amikor jól sikerül akkor általában jó helyen is végzek. Úgy gondolom hogy a rajt fontos szerepet játszik a helyezés elérésében. Ha rosszul sikerül akkor utána sokat kell küzdeni magad előre és előfordulhat hogy feltartanak.Végezetül, milyen emlékeid vannak pályáról?- Voltak jó illetve rossz emlékeim is a pályával kapcsolatban. Egyik kedvenc pályáim közé tartozik a Slovakia Ring és eddig sikerült jó helyezést elérni, ugyanakkor balesetben is volt részem bőven mivel ez az egyik Interjú Füge Krisztián autóversenyzővel a Slovakia Ringi verseny előtt.Számodra folytatódik a pontok gyűjtése a Gyorsasági Szakágban. Most a Szlovákia Ring következik.

  Gyorsasági

 • 2015.05.15. 19:55
  - Általában ha azt hallom, hogy Red Bull Ring mindig az eső jut eszembe. Ausztriában nagy valószínűséggel lehet számítani esős versenyre. Illetve megint a kis pályán megyünk, mivel a kamion Európa-Bajnokságnak vagyunk a betétfutamai. Ami még meglepő, hogy most 3 versenyünk van a hétvégén. Új csapatként szerepeltek a bajnokságban, így az autót versenyről versenyre kell beállítani. Így nem kis idő telik el, amíg tökéletes lesz a Suzuki. Mennyire tudod vissza adni a szerelőknek, hogy miként muzsikál alattad a Suzuki? - Mivel új csapat vagyunk, ezért akad problémánk a műszaki dolgokkal elég ... gyakran. Azt gondoltam, hogy mostanra már miden ok lesz és tudok koncentrálni arra, hogy dobogón végezzek, de még nem sikerült minden beállítani, konkrétan a nulláról indultunk újra. Jelenleg a fékkel küzdünk, hogy jó legyen. Mindig igyekszem elmondani a szerelőknek az edzés, versenyek után, hogy mit tapasztalok, általában sikerrel vissza tudom adni a tapasztalásaim, szót értünk. A Red Bull Ring tempósabb, technikásabb, mint a Hungaroring? - Nem mondanám technikásnak a kis pályát, igazából egyszerű és kicsik a különbségek, mert összesen 4 kanyar van, ahol fékezünk. A Nagy pálya viszont annál inkább ... technikásabb ott azért már nagyobb különbségek lesznek, ugyanis idén egyszer még megyünk a teljes pályán is. Van-e kedvenc kanyarod a Red Bull Ringen? - Igazából kedvenc kanyarom nincs. Őszintén szólva, nem is szeretem itt a kanyarokat, mert elég összetettek ugyanis emelkednek és dőlnek is. Hol szeretnél végezni a mezőnyben a versenyen?- Szeretnék minél jobb helyen végezni és úgy gondolom, hogy már eljött az ideje annak, hogy a dobogóért harcoljak, de sajnos a technikai problémák nem teszik ezt lehetővé, mint mondtam a nulláról indultunk újra, remélem a következő versenyre már nem az autóval fogok harcot Interjú Füge Krisztián gyorsasági autóversenyzővel a hétvégi Red Bull Ringi futam előtt.A hétvégén a Red Bull Ringen támadsz a Suzuki Swift versenyautóddal. Itt már jártál korábban is. Milyen emlékek fűznek a pályához? 

  Gyorsasági

 • 2014.07.19. 10:16
  Egy újabb sikeres hétvégén vagy túl, vezeted mindkét értékelést, mi újat hozott ez a hétvége neked?Csütörtökön kezdtük a munkát a pályán a szabadedzésekkel. Hamar rátaláltam a pályára, állítottunk a futóművön is egy párszor mire megtaláltuk a helyes beállításokat. Kezdetben elég túlkormányzott volt az autó, de ezt sikerült kikompenzálni.Szerencsére már befejeztem a vizsgáimat az iskolában és nem kellett a futamok között készülnöm. Jókat dumáltunk a fiúkkal esténként, filmeket néztünk és aludhattam amíg csak akartam.  

  Gyorsasági

 • 2014.07.05. 11:25
  Beszélgetés Füge Krisztián gyorsasági autóversenyzővel, a Red Bull ringi verseny előtt.Indultál-e már ott, és ha igen milyen sikerrel?A Red Bull ringen mennyire lehet kihasználni a szélárnyékot és hány ilyen pont van?Igen, már indultam a Red Bull ringen, ez lesz a harmadik alkalom. Tavaly ugyan így a kis pályán mentünk, akkor még 1.3.-assal Suzukival. Két éve pedig a teljes pályán. Mivel ezen a versenyen is a kispályán megyünk szélárnyékot hosszabb szakaszon nem foguk senkitől kapni. Az igazat megvallva elég egyszerű rövidke kis pálya így javarészt nincsenek másodperces különbségek, leginkább Füge Krisztián - Suzuki Swift - PROEX AC2000 Racing TeamRed Bull Ring - Autós Gyorsasági verseny. 2014.07.05-06.

  Gyorsasági

 • Red Bull Ring
  Red Bull Ring

  Gyorsasági

 • 2013.07.10.
  2013. július 5-7. Suzuki Swift Kupa 2013 VII. - VIII. verseny - Red Bull Ring Tim Gábor volt a legsikeresebb a mezőnyben Az Apex Racing egy versenyzővel, Tim Gáborral vett részt a Suzuki Swift Kupa negyedik versenyhétvégéjén, mely a Truck Race betétfutama volt, a Red Bull Ring-en. A helyszín és a pálya meseszép, és az egyik legmod- ernebb a régióban, ám a rövidített pálya jelentősen elvett az élvezeti értékéből. A nyomvonalat jelentősen lerövidítették a szervezők, a 4326 méter helyet csak 2240 méter volt, és egy kivétellel, csak jobb kanyart tartal- mazott. Az egész hétvége folyamán ... bejött, akkor Gábor másodpercekkel volt gyorsabb mindenkinél az esőben. Így, míg a többiek a pályán kőröztek, addig Gábor a boxutcában várakozott. Apex Racing Team / Sajtóközlemény / Szerző: Bende Imre imrebende@apexracing.hu www.apexracing.hu Az utolsó percre még egy körre kifutott, javított is az idején, de már semmit nem változtatott, megnyerte az időmérést, ami egy plusz pontot is jelentett egyben. Az időmérés után sok pilótának elvették a mért idejét, és hátrébb sorolták pályaelhagyás miatt. A Red Bull Ring sajátossága, hogy a célegyenesre fordító kanyar, és az egyes kanyar sokkalSuzuki Swift Kupa Red Bull Ring Apex Racing Team Gyorsasági
 • 2013.07.04. 10:13
  Kedves Chris!Mit jelent számodra a Red Bull Ring?- Bevallom őszintén a Red Bull Ring nem tartozik a kedvenc pályáim közé, viszont maga a hely, szép és kulturált.Így érettségi után, mennyivel könnyebb a felkészülés a versenyre?- Az érettségi nem befolyásolt a versenyeken, csak annyival jobb, hogy nem kell idegeskedni előtte való nap.Az írásbelit, konkrétan egy nappal a Salzburgi verseny után írtam, de ez csak egy előrehozott érettségi volt, egy tantárgyból.A 2013 év versenyzői tapasztalatát milyen módon használod fel a Red Bull Ringen? A Redbull ring vonalvezetése melyik másik pályához Füge Krisztián - Suzuki SwiftPROEX AC2000 Racing TeamInterjú Füge Krisztiánnal a hétvégi Red Bull Ringi gyorsasági verseny előtt, ahol egy Suzuki Swift-tel áll majd rajthoz.Suzuki Swift GTI Red Bull Ring

  Gyorsasági

 • 2013.06.19.
  , nem tudták megmutatni valódi sebességüket. Tim Gábor legközelebb a Red Bull Ring-en (július 5-7.) méri össze erejét a Suzuki Swift Kupa mezőnyével, Lévai Zoltán pedig kicsit később, a Slovakiaring-en (augusztus 23-25.) versenyez újra. Apex Racing Team / Sajtóközlemény / Szerző: Bende Imre imrebende@apexracing.hu www.apexracing.hu Apex Racing Team Gyorsasági
Előző 1 / 1 Következő