System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Keresés

Találatok száma: 10
Előző 1 / 1 Következő
 • 2015.01.20. 21:51
  A motorversenyzők nagy része január közepén még téli szünidejét tölti, jobb esetben csapatával tesztel valamelyik pályán, ám Kis Viktória azon kevés kivétel közé tartozik, aki számára már most megkezdődött a 2015-ös szezon. A H-Moto Team hölgyversenyzője a hétvégén ismét Katarban vendégeskedett, hiszen ott rendezték meg a Losail Ázsia Bajnokság aktuális idényének negyedik állomását. S ha már ott volt, hozta is a tőle megszokott jó teljesítményt a fiatal motoros: a pénteki kvalifikáción megszerezte a pole pozíciót kategóriájában, így jó esély kínálkozott rá, hogy mindkét szombati verseny végén Sajtóközlemény - H-Moto, Losail Ázsia Bajnokság, Katar, 4. forduló, Futamok, 2015.01.18.Remekül kezdődött a 2015-ös esztendő a H-Moto Team színeit képviselő Kis Viktória számára: a fiatal hölgymotoros azok után, hogy pénteken megszerezte kategóriája pole pozícióját a Losail Ázsia Bajnokság negyedik fordulóján, szombaton egy első és egy második helyezést gyűjtött be a két futamon, így a katari pálya közönsége ismét meghallgathatta a magyar himnuszt.

  MotoGp

 • 2015.01.17. 10:10
  Bár még csak január közepét írunk, Kis Viktória számára máris elkezdődött a szezon – sőt, tulajdonképpen be sem fejeződött az előző, hiszen még csak négy hete, karácsony előtt néhány nappal rendezték a Losail Ázsia Bajnokság 2014/2015-ös idényének előző fordulóját, most pedig már ismét Katarba utazott a H-Moto Team hölgyversenyzője. A fiatal motoros pedig ott folytatta, ahol 2014 végén abbahagyta, hiszen a pénteki időmérő edzést a 21. helyen zárta, amely kategóriájában rajtelsőséget jelent számára a két szombati futamra. Wicca célja, mint mindig, már a hétvége előtt is a két győzelem Sajtóközlemény - H-Moto, Losail Ázsia Bajnokság, Katar, 4. forduló, Időmérő, 2015.01.16. A hétvégén rendezik a Losail Ázsia Bajnokság 2014/2015-ös szezonjának negyedik állomását Katarban, ahol a H-Moto Team színeit képviselő Kis Viktória ismételten remek kvalifikációt teljesített: a karácsony előtti fordulóhoz hasonlóan megszerezte kategóriája pole pozícióját, így jó esélye van arra, hogy szombaton mindkét futamon a dobogó legfelső fokán ünnepelhessen.Losail Ázsia Bajnokság H-Moto Team
 • 2014.11.01. 09:58
   Kis Viktória két héttel ezelőtti első és második helyének köszönhetően az összetett pontverseny éllovasaként érkezett meg Katarba, ahol a hétvégén a Superbike világbajnokság szezonzárójának betétversenyeként rendezik meg a Losail Ázsia Bajnokság (Losail Asian Road Racing Series) 2014/2015-ös idényének második állomását. A magyar H-Moto Team hölgyversenyzője a mostani hétvége előtt is a futamgyőzelmet tűzte ki célul maga elé, és egyelőre jó úton halad egy újabb remek szereplés felé, hiszen a pénteki kvalifikáción, amelyet a szabadedzéssel ellentétben már villanyfénynél rendeztek, a 21 Sajtóközlemény - H-Moto, Losail Ázsia Bajnokság, Katar, 2. forduló, Időmérő, 2014.10.31. A hétvégén rendezik a Losail Ázsia Bajnokság 2014/2015-ös szezonjának második fordulóját Katarban, ahol a magyar színeket a H-Moto Team versenyzője, Kis Viktória képviseli. A fiatal motoros a pénteki időmérőn a második helyre kvalifikálta magát kategóriájában, így jó esélye van arra, hogy szombaton újabb dobogós helyezésekkel gazdagodjon.

  MotoGp

 • 2014.10.15. 23:05
   Kis Viktória a hétvégén visszatér korábbi sikerei helyszínére, megkezdődik ugyanis a Losail Ázsia Bajnokság (Losail Asian Road Racing Series) 2014/2015-ös szezonja. A H-Moto Team csapatát erősítő pilóta már tavasszal is szerepelhetett ebben a sorozatban, ráadásul remek eredményekkel hálálta meg a lehetőséget, hiszen több alkalommal is győzni tudott kategóriájában, s végül az összetettet is az előkelő második helyen zárta annak ellenére is, hogy csak az utolsó fordulókon állt rajthoz. A 2012-ben a MAMS gyorsasági szakága által az év női versenyzőjének választott motoros ezúttal már Sajtóközlemény - H-Moto, Losail Ázsia Bajnokság, Katar, 1. forduló, Előzetes, 2014.10.15. A hétvégén megkezdődik a Losail Ázsia Bajnokság 2014/2015-ös szezonja, amelynek első fordulóján a magyar H-Moto Team színeit képviselő Kis Viktória is rajthoz áll. A 2012-ben az év női motorversenyzőjének megválasztott pilóta célja, hogy mindkét futamot megnyerje szombaton, és ezzel elindítsa a bajnoki címért folytatott hadjáratát.

  MotoGp

 • 2014.03.25. 16:49
  Sajtóközlemény - H-Moto, Kis Viktória, Losail Ázsia Bajnokság, 4. forduló, FutamokKis Viktória – aki 2012-ben első magyar nőként tudott pontot szerezni az Alpok-Adria bajnokság Superbike kategóriájában, melynek elismeréseként év végén megválasztották az év női motorversenyzőjének idehaza – idén a MAMS elnöke, Hermann Henrik személyes közbenjárásának köszönhetően, a Katari Motorsport Szövetség (QMMF) támogatásával állhat rajthoz a Losail Ázsia Bajnokság (Losail Asian Road Racing Series) utolsó három fordulóján.Wicca február közepén, első katari szereplése alkalmával két 6. helyet ért el Kis Viktória megcselekedte, amit megkövetelt a haza! Sőt, minden várakozást felülmúló bravúrt vitt végbe a Losail Ázsia Bajnokság 4. fordulójában, amelyet a MotoGP 2014-es szezonnyitó hétvégéjének betétfutamaként rendeztek, Katarban. A H-Moto Team 22 éves versenyzőnője pénteken az első futamot megnyerte kategóriájában, így felcsendült a magyar himnusz a tiszteletére.

  MotoGp

 • 2014.03.19. 12:55
  A kecskeméti hölgyversenyző a MAMS elnöke, Hermann Henrik személyes közbenjárásának köszönhetően indulhat el idén a Losail Asian Road Racing Series (Losail Ázsia Bajnokság) utolsó három fordulóján, amelyen minden költségét a Katari Motorsport Szövetség (QMMF) állja. A három forduló közül, amelyen Wicca elindulhat, kétségkívül a mostani ígérkezik a legkülönlegesebbnek több szempontból is.Az első és legfontosabb, hogy ezen a hétvégén éppen a Losail International Circuit versenypályáján indul útjára hosszú várakozás után a MotoGP 2014-es idénye, így jelen pillanatban az egész motoros világ ... . Villanyfény! A MotoGP futamát ugyanis vasárnap villanyfényben rendezik, csakúgy, mint pénteken a Losail Ázsia Bajnokság futamait. Így tehát Kis Viktória élete első villanyfényes, éjszakai versenyére készül.   Csütörtökön és pénteken, amikor a Losail Ázsia Bajnokság szabadedzéseit, időmérőjét és futamait rendezik, már javában zajlani fognak a MotoGP, a Moto2 és a Moto3 szabadedzései is, így Wicca versenyét is bizonyára több tíz- vagy akár százezrek fogják végigizgulni a lelátókról, pláne úgy, hogy ebben a szériában több helyi versenyzőért is szoríthatnak a nézők. Kicsit olyan ez, mintha a ... nem akármilyen versenyről van szó, mi leszünk a MotoGP betétfutama, és ami még izgalmasabbá teszi, hogy éjszakai verseny lesz, lámpafénynél. Ugyanabban a depóban leszünk, ahol a „nagyok”, azzal a különbséggel, hogy mi nem boxban, hanem egy nagy sátorban leszünk együtt mindannyian, akik a Losail Ázsia Bajnokságban indulunk. Alig várom! Szeretnélek megkérni Titeket arra, hogy mindannyian, akik otthonról figyelni fogjátok a MotoGP eseményeit, kicsit gondoljatok rám is és szurkoljatok, hogy sikerüljön jól szerepelnem és méltó módon képviselnem kis hazámat.”Borbás Bálint Sajtóközlemény - H-Moto Team, Kis Viktória, Losail Ázsia Bajnokság, 4. forduló - előzetesA H-Moto Team versenyzője, a 2012-ben az Év Magyar Női Motorversenyzőjének választott Kis Viktória az előttünk álló hétvégén Katarban, a MotoGP szezonnyitójának is otthont adó Losail International Circuit versenypályán képviseli a magyar gyorsasági-motorsportot. Wicca a Losail Ázsia Bajnokság negyedik fordulóján áll rajthoz, ami ezúttal a MotoGP betétfutama lesz.

  MotoGp

 • 2014.02.27. 10:42
  kategória bajnoki címéért.A teszt nemcsak a versenyzők és a motorok számára jelentett tesztet, de a kiszolgáló személyzet, a szerelők, a mérnökök és a menedzserek számára is, és az Almeriában eltöltött napok a csapat összerázódása, illetve egymás megismerése, a mozdulatsorok begyakorlása szempontjából is hasznos és eredményes volt.További aktuális hír a csapat háza tájáról, hogy Kis Viktória, a H-Moto női motorversenyzője, aki idén a katari Losail Ázsia Bajnokság futamain indul, a mai napon ünnepli 22. születésnapját, míg az „utcai harcos” Bitter Sándor ma délelőtt kapta meg a MAMS és a FIM nemzetközi
 • 2014.02.16. 11:17
  Kis Viktória megcselekedte, amit megkövetelt a haza! Férfiakat megszégyenítő módon küzdve, minden nehézségen túllépve, minden fájdalmat maga mögött hagyva, sikeresen teljesítette a katari Losail Ázsia Bajnokság 3. fordulójának mindkét futamát, és az eredmény miatt sincs oka a szégyenkezésre. Abszolútban mindkét 15 körös futamot a 22. helyen zárta, mindezt egy 29 fős erős nemzetközi mezőnyben, amely többségében erősebb, 1000 köbcentiméteres motorokat és tapasztaltabb, a bajnokság előző versenyein is rajthoz álló versenyzőket foglalt magában. Kategóriájában, a 600-as motorok között 8 versenyző ... közül sikerült a 6. helyet megszereznie, de ami ennél is fontosabb, folyamatosan gyorsult a hétvége előrehaladtával, így minden esélye megvan rá, hogy a következő, március 20-21-i forduló alkalmával még tovább javítson időeredményein és helyezésén.Akkor már a MotoGP mezőnye is figyelni fogja, hiszen ne feledjük, hogy a gyorsasági-motoros világbajnokság 2014-es szezonnyitóját éppen Katarban, éppen a Losail International Circuit versenypályán és éppen március 20. és 23. között rendezik, ugyanott és ugyanakkor, ahol és amikor a Losail Ázsia Bajnokság 4. fordulójára is sor kerül. Wicca tehát SAJTÓKÖZLEMÉNY – Kis Viktória, Katar, Összefoglaló, 2014. 02. 16.A H-Moto Team versenyzője, Kis Viktória számos nehezítő körülmény ellenére – lázasan, ínhüvelygyulladással, fél kontaktlencsével – derekasan helytállt a Losail Ázsia Bajnokság 3. fordulójában, és abszolútban a 22., kategóriájában a 6. helyet szerezte meg mindkét versenyen. Mindennek Magyarország katari nagykövete, Dr. Elter István is szemtanúja volt.
 • 2014.02.14. 21:47
  SAJTÓKÖZLEMÉNY – Kis Viktória, Katar, Péntek, 2014. 02. 14.A H-Moto Team versenyzője, Kis Viktória pénteken teljesítette első versenynapját Katarban, a Losail International Circuit versenypályán, ahol ezen a hétvégén a Losail Ázsia Bajnokság 3. fordulóját rendezik. A mai napon két szabadedzést és egy időmérő edzést abszolvált a mezőny, holnap egy warm up és két 15 körös futam vár Wiccáékra.
 • 2014.02.13. 19:38
  SAJTÓKÖZLEMÉNY – Kis Viktória, Katar, Futamelőzetes, 2014. 02. 13.Kis Viktória Katarban: „Let’s rock!”Szerdán eljött a nagy nap: a H-Moto Team versenyzője, Kis Viktória útnak indult Katarba, a dohai Losail International Circuitre, ahol az előttünk álló hétvégén a Losail Ázsia Bajnokság 3. fordulóját rendezik, a magyar hölgymotoros főszereplésével.
Előző 1 / 1 Következő
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)