Keresés

Találatok száma: 57
Előző 1 / 3 Következő
 • 2018.11.25. 12:53
  Múlt hétvégén került megrendezésre a 2018-as esztendő záró rallye futama, a Nyíregyháza Rally, ahol a Pethő István – Holecz László – Lada VFTS trió is képviselte magát. 
 • 2017.06.10. 19:45
  Interjú Nedecki László autóversenyzővel, a Székesfehérvár Rallye előtt.Nedecki László - Kovács GézaLada VFTS - HBRK ASESzékesfehérvár Rallye2017.06.09-11.- Ez az az érzés, amit nem lehet szavakba önteni. Büszkeség, féltés, aggodalom, hogy nem olyan sok idő és már a B1-ben nem én fogok ülni. (A pálya szélén fogok hamarosan szurkolni, ha így rohan az idő) Természetesen nagyon örülök annak, hogy Lackót érdekli ez a sportág is nem csak a foci. Nagyon jó volt vele autózni azt hiszem szebb gyereknapi ajándékot nem is adhattam volna neki, mint egy igazi élmény autózást.Tizenkettő gyors Még szinte ki sem hűlt a Lada motorja ismét harcba szállsz az idő és a sporttársak ellen, most épp a Székesfehérvár Rally-n. Ismét Kovács Géza fog neked navigálni a VFTS-ben. Az előző héten a fiad, Lackó tette ugyan ezt egy MARB futamon. Milyen érzés volt a fiad mellett ülni a bal1-ben?

  Rally

 • 2016.10.28. 22:05
  Körmöndi Szabi Ladájában egy Bükkszentkereszti versenyen, majd ugyan itt Porkoláb Peti mellett egy BMW-ben, viszont úgy éreztem, hogy a jobb oldal kissé kényelmetlen nekem. Egy alkalommal kipróbálhattam Lackó VFTS-ét, s akkor eldőlt minden, hogy nekem vennem kell egy versenyautót, egy LADA-t. Ezt a célom kergetve vettem meg Moczó Szabolcs ATB rendszámú kockáját négy évvel ezelőtt és indultunk el életem első versenyén, Lyukóbánya - Parasznya sprint szakaszon, ahol Szabó István "Pivo" navigálásával sikeresen teljesítettük a hétvégét szerviz csapat, szerviz és minden nélkül. Nagyszerű és felejthetetlen ... Balogh Balázs - Danku MiklósIV. Miskolc Autó - Ózd RallyArable Racing Kft - Lada 20172016.10.28-30.Helló, Szia, Sziasztok!  (BB Csigoly)- Olyan hatalmas autósportos múltam nincs.Mindig is imádtam az autó és motorsportot gyerekkoromtól kezdve, illetve a nagy gépeket, kamionokat. Már tíz éves koromban hordtak motorozni, amit nagyon szerettem. Fiatalon a barátokkal mi is jártunk nagyon sok rally versenyre nézőként, mindig ott szurkoltunk a pálya szélén. Ahová csak volt lehetőségünk, oda elmentünk, hogy minél többet lássunk a rally-ból. Mikor kezem alá került életem első utcai autója, egy ... szezonzárónak számító Ózdi Rallyra készülünk, Rally2-es futamra. Három szakaszon fogunk versenyezni vasárnap, A Sátai gyors már ismerős nekünk, többször autóztunk rajta, Sajókazai gyorsaságit nagyon szeretjük, jól csúszik, a Rudabányai szakaszt pedig izgalommal várjuk, ott még nem volt alkalmunk versenyezni. Reméljük, hogy vasárnap, egész nap jót autózunk és kiszolgáljuk a nézőket. Bízunk a kegyes időjárásban.A jelenlegi autódról mit is lehet tudni?- A mostani autónk természetesen egy Lada, 2107-es típus, 1.6-os injektoros motorral, s ahogy észre vettük rajta, szeret keresztbe menni...Szeretünk Lada-val ... is van, de mint mindenhol, a nyári szezon idő alatt nagy a hajtás, másra nem nagyon marad idő és energia...A daruzás mellett teleszkópos rakodók, targoncák, kosaras emelőgépek bérbeadásával és közúti illetve túlméretes, speciális tréleres szállításokkal is foglalkozunk.2017-es terveid?- Jövő évre tervezzük, hogy az év elején megpróbálunk kicsit időre autózni verseny abroncsokon, természetesen Lada-val. Valószínű, hogy a nyári sűrű munka miatt nem tudunk majd Rally2-ben az összes versenyen részt venni, de ha lenne lehetőségünk, megpróbálnánk. Jó lenne egy teljes szezont végig autózni. Emellett A hétvégén újra szól a ladád hangja borsodban. Rally versenyen veszel részt.De előtte mesélnél az autósportos múltadról, eredményeidről, navigátoraidról, autóidról?

  Rally2

 • 2016.10.25. 16:19
   Interjú Nedecki László autóversenyzővel, az Ózd Rally előtt.Nedecki László - Kovács GézaLada VFTS - HBRK ASEÓzd Rally 2016.09.03-04.Milyen rally verseny is lesz a hétvégén és hol, milyen szakaszokon?- Ez egy igazi jó kis borsodi (ózdi) verseny lesz, ózdi és Ózd környéki pályákkal.- Egy szuper befejezése lesz az évnek, jó kis Királdi és Sátai szakasszal, fűszerezve egy Felsőnyárád, Felsőkelecsény szakaszokkal.A jelenlegi autódról mit is lehet tudni?- Végre megkapta a kicsike az új erőforrást, melyet az ózdi MARB futamon teszteltünk.- A két 45-ös wéber ami adja azt a bizonyos hörgő ... kutyás hangot, na ebben különbözik egy A-s ladától. (kb. 20-30 lóerővel tud többet)Hogy állsz eddig az éves bajnokságban a kategóriádban?- Negyedik helyen vagyunk, lehetőséget látunk a navigátorommal (Kovács Géza ) a 3. hely megszerzésére.Ezen a versenyen van-e kedvenc kanyarod, ugratód?- Isten igazából kedvenc kanyarom?? Nem is tudom talán a sintér telepi ugratós kanyar, ahol teszteken szoktam megtréfálni az aktuális navigátorokat."Helyi versenyzőként" van-e nyomás rajtad, hogy oda kell figyelned jobban mint máskor, más rallyn?- Igen van nyomás rajtam, mert az Ózdi versenyek befejezésével A hétvégén újra szól a Vadkutya Rallye Team ladájának és szurkolóinak a hangja borsodban. Rally versenyen vesz részt Nedecki László, Kovács Géza navigálásával.

  Rally OB

 • 2016.08.11. 18:30
  Kuncz Dezső:Miként is kerülsz te egy hátsókerekes Ladába, hisz ezer éve ültél benne utoljára?- Nem tudom! Fogalmam sincs! Ezt a Szabó Lacinak köszönhetem, meg a vakbelének. Ugyanis a mai nap hívott a kórházból, hogy műtik és ugorjak be a bal1-be a Baranya Kupán. 1996-ban ültem egy kemény N2-es Zsiguliban a Salgó Rally-n. Ez a VFTS csupán 120 Lóerővel erősebb mint a N2-es Ladám volt.Fiad, Dezső fog neked navigálni. Mentetek már együtt, ha jól tudom korábban. Melyen amikor a fiad dirigálja az itinert neked?- Különösebben nem okoz nekem problémát. Elég régóta megyek a magyar bajnokságban ismerek ... . Szerintem ki lesznek gumizva a tövek, így kihordás sem várható annyira majd.Ifj.Kuncz Dezső:Édesapád mellett a jobb1-ben és egy erős VFTS-ben fogsz navigálni. Milyen érzés kavarog ilyenkor benned, hogy a faternek kell diktálnod a tempót?- Igazság szerint ugyanaz mint egy másik pilóta mellett. Maximálisan oda kell tennem magamat, a legjobbat kell nyújtani. Kettő versenyt mentem eddig. Murván Baksai Lacival Ladával, egyet a Székesfehérvár Rally-n Szabó Lacival, most pedig a Baranya Kupán édesapámmal fogok indulni. Mi a célotok ezen a versenyen?- A versenyen mindenféleképpen az az első, hogy sikeresen Apja és fia a Baranya Kupán, együtt egy autóban, még pedig egy LADA VFTS-ben.Beszélgetés Kuncz és ifj. Kuncz Dezsővel a verseny előtt.

  Rally

 • 2016.04.12. 16:52
  Először is gratulálok a kategória harmadik helyhez az Országos Rally Bajnokságban! Kovács Géza navigálásával a Lada VFTS-el álltatok rajthoz a 11. Eger Rallye-n. Tizenhat gyors várt rátok a szombati napon alatt, illetve örömteli célceremónia.De nem volt olyan egyszerű nektek eljutni oda. Mi is történt, hogy szuper rallyzni kellett? - A technika ördöge, hogy az első gyorsasági közepén összeolvadtak a gyertyák. A szakaszról alig tudtuk behozni az autót, hogy szuper rallyzni tudjunk másnap, de a szerelők bebizonyították rátermettségüket és verseny kész állapotba hozták az 11. Eger Rallye a Pirelli KupáértNedecki László - Kovács GézaLada VFTS - HBRK ASEInterjú a pilótával a verseny után. 

  Eger Rallye

 • 2016.03.11. 19:45
  .- Autósportos pályafutásom 1998 évben kezdődött, amatőr rallycross versenyeken indultam A-s Lada autómmal, pl a Crosskatlan, Simararingen, a legelső versenyemen, első helyezést értem el, és a továbbiakban is legtöbbször dobogós helyen végeztem. Majd 3-4 év múlva váltottam Rally túrára, és autómat is lecseréltem egy VFTS Ladára a továbbiakban ezzel versenyeztem, és a mai napig van VFTS Ladám. Egy pár eredményem:- Az első rallycross versenyem amin első lettem; Debrecen Crosskatlan.2001-ben már indultam Rally-túra bajnokságon Mátra Rallye 2001 Gyöngyös  1 helyezett.2015 március 21-22 Lyukóbánya ... , dobogós helyezéseket értem el.Mennyire jön be neked a változó irány a pályán?- Mindegy melyik irányba tekerem a kormányt!A március 13-i versenyen milyen autóval és gumikkal indulsz majd?- A március 13.-i versenyen a VFTS Ladával és murva gumikkal fogok indulni.2016-ban a KZ Invest Kupasorozat öt versenyből három helyszínen fog megrendezésre kerülni. Ezeken mindegyiken rész fogsz venni?- Előre láthatólag még nem tudom megmondani, hogy a Kupasorozat mindegyikén részt fogok-e venni, de ha időm engedi akkor igen.Szurkoljunk Csabinak és VFTS-nek március 13-án a Debreceni Salakarénában!- Hajósi Miklós Interjú Csokival.Csaba egy VFTS Ladával fog a március 13-án indulni az Autós SalakShow-n a Debreceni Gázvezeték úti SalakArénában.

  Salakpályás körverseny

 • 2015.12.25. 13:52
  gumival. De már a pályabejáráson kezdett kikristályosodni, hogy ez egy nagyon jó buli lesz.Hogy érzed, jobb murván a típus?- Igen, a Ladával murván sokkal jobb menni, mint aszfalton, legalábbis könnyebbnek éreztem. Itthon még átfutott az agyamon, hogy tesztelni kellene, hogy belerázódjak, de tesztnek inkább az első gyorsot választottam. Nem is kellett az egész gyors hozzá, már a 4.kanyarban éreztem, hogy akár jó is lehet :) de vigyázni kellett az autóra!!Úgy érzem jól alakult számotokra a verseny, meg tudsz ebben erősíteni?- A kategória és Lada kupa 4.hely engem is meglepett, de igen, mindenképpen ... egy VFTS-el. Milyen eredménnyel lennél elégedett?- Akkor lennék elégedett, ha műszaki hiba nélkül, karcmentesen célba érnénk, és a legtöbb néző úgy menne haza, hogy miattunk is érdemes volt kijönni és fagyoskodni szilveszter előtt. Szeretném olyan jó hangulatban zárni az évet, mint a Mikulás ralin, hogy ettől feltöltődve tudjuk építeni a jövő évet. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Anetta, mesélj kicsit Nekünk, milyen volt aszfalt után murván versenyezni egy jó hátsókerekessel?- Fantasztikus volt! Valér nagyon ... . Meg is lepődtünk az eredményen, miután beértünk a szerviz parkba. Abszolút 39. helyen és Lada Kupa 4. helyén értünk célba. Ha mehettünk volna még egy kört, még javíthattunk volna az időnkön. Valér emlegette is, hogy ő most érzett rá az ízére, kár, hogy vége van. :)Mindjárt itt a Szilveszter Rallye, ami ugye aszfaltos verseny. Melyik talaj típust kedveled inkább? Vagy ez inkább autófüggő?- A murvát kicsivel jobban kedvelem.  Ettől függetlenül nagyon várom a Szilveszter Rallye-t. Valérnak elígérkeztem, majd kiderült, hogy Merencsics Árpi is indul, így Árpi mellé most más ül be navigálni. De SOLID Racing Team – Szilveszter Rallye – 2015.12.27-29.Poczang Valér – Szemmelroth Anetta, Lada 2105A MARB Északi Régió Gombás-Sejce között rendezett viadalán dupla ismeretlennel küzdött meg Poczang Valér. 

  Rally, Szilveszter Rally

 • 2015.12.16. 12:10
  Valér, jó régen ültél utoljára autóban. Bizonyára vártad már az alkalmat, hogy autóba ülhess. Hogy sikerült a felkészülés? - Igen nagyon vártam, az utóbbi 1 évben minden nap. A saját autóm befejezése volt inkább szem előtt tartva, azzal szerettem volna menni most is. A felkészülés is nagyon kacifántos volt, eredetileg azzal a VFTS-el mentünk volna, amivel a Szilveszter ralin, azonban a motorrevízió közben kiderült, hogy nem élte volna túl ezt a versenyt. Nem akartuk, hogy nagyobb legyen a kár, mint jelenleg. Erdei Zoli rendelkezésünkre bocsájtotta a saját verdáját, amit nem győzök elégszer ... . Besegített még Baksai Laci barátunk, aki Lada-mágus, ugyancsak pilóta. Hatalmas mókázások közepette folyt a szervizelés és a verseny is, mivel a fiúk viccesen egymást húzták, kritizálták folyamatosan. Összességében nagyon jól éreztem magam!Partnereinknek köszönjük az együttműködést: EGROKORR Festékipari Zrt.; Dokutech Center Kft.; Evolution Consulting Képzési és Tanácsadó Kft.; Innovitas Közhasznú Nonprofit Kft.; RAIKER – www.raiker.hu; Ecoffice Technology Kft. – Sigillanda; Rajkai Takarék; Scan Union International Kft. - RElease; AVANZO-TRADE Kft. – The Body Shop; www.solidracing.hu SOLID Racing Team – MARB Északi Régió Gombás-Sejce 2015.11.07-08.Poczang Valér – Szemmelroth Anetta, Lada 2105 4. kategória Lada kupaA tavalyi Szilveszter Rallyn debütált a SOLID Racing Team színeiben Poczang Valér egy Lada VFTS volánja mögött. A Gombás-Sejce közötti versenyen azonban egy A/6-os Ladában láthattuk.

  Rallysprint

 • 2015.04.13. 23:16
  , egy sávos utak felhordással kombinálva. Az sokkal technikásabb. De ez is jó volt. Örültünk, hogy ott lehettünk, viszont a balesetek nagyon elszomorítottak minket.Racing.hu: Hogy bírta a vadi új technika a „bejáratást”?Ifj. Vizelli Károly: Semmi baj nem volt az autóval, minden tökéletesen működött. Ebben nagy szerepe volt a szervizeseknek, a támogatóknak, és a Korda Racing-nek, jó, hogy mindannyiukra bármikor számíthatok.  Racing.hu: Gondolom ezek után könnyebb lesz a miskolci felkészülésetek.Ifj. Vizelli Károly: Igen, de van munka most is gazdagon. Átnézzük minden részét a VFTS-nek Ifj. Vizelli Karcsiék alaposan odatették magukat a 2015-ös évre, hiszen maximálisan felkészítették Lada VFTS-üket. Az utolsó kis csavart is újra cserélték a vilniuszi technikában és végre egy tökéletes hátsó féket is beújítottak az orosz vas alá, ami reményeik szerint sokat segít majd nekik az évad során a rövidebb féktávok és a nagyobb kupák begyűjtésében. Ifj. Vizelli Karcsival beszélgettünk az Eger és az előttünk álló Miskolc Rallye-ról. Rallye2 Ifj. Vizelli Károly Lada Lada VFTS Eger Rallye Miskolc Rallye
 • 2015.03.13. 11:53
  magam szórakoztatására, kiváló egy salakos ovál. Imádom, amikor bogaras a popsija a sok keresztbe csapatástól. Miért nem saját kocsival vágsz neki? Hogy áll az új paripa?- Az én autóm még sajnos nem készült el még kb. 5-6 hét múlva várható az elkészülte, ezért kölcsön autóval megyek. Lada 2101-es gombszeművel fogom szórakoztatni a kilátogató közönséget. Hol fogsz versenyezni az idei megújult versenyzési évedben?- Itthon, a közeli sprint versenyeken és Rally 2-ben szeretnék versenyezni.Szurkoljunk közösen Tápi-nak, a március 15-i Autós Salakshow-n Debrecenben a Gázvezeték úti Interjú Támcsu Zoltán Autóversenyzővel a március 15-i Autós Salakshow előtt.Kedves Tápi!Mikor ültél utoljára versenyautóba?- Versenyen már elég régen, talán a Mitsubishivel. De amúgy tavaly a Vizelli Karesz VFTS-ével mentem 1-2 kört. Bitang!

  Salakpályás körverseny

 • 2014.11.03. 15:38
  . Elégedett vagyok az eredményünkkel” – vélekedet Lévai Ferenc.A Replica kategóriában a Merencsics–Kulcsár kettős idei első győzelmét aratta Suzuki Swifttel, a Szabó–Illés páros Lada VFTS-e előtt. „Szerencsénk volt, kétszer is lenyúltak értünk az égiek és visszarakták az autót az útra” – mesélte Merencsics. „Váradi és Stepán is kiestek előlünk, így a győzelem az ölünkbe hullott.”A Pilisvörösvár Rali az utolsó pillanatban ugrott be a bajnokság szezonzárójának, így csak egy szerényebb, hat fős mezőny gyűlt össze. A Wirtmann–Barna kettős ezúttal a D korcsoportos Ford Escort Mk II-essel nyert a Tóth ... –Bruckner duó Skoda 120-as és az Ördögh–Angyal duó Ford Escortja előtt. „Egész héten kúráltam magam, hogy a versenyre meggyógyuljak, nem tudom, hogy ez sikerült-e, de a versenyautóban nem volt semmi bajom. A negyedik fokozatunk az első gyorsasági után tönkre ment, de így is nagyon élveztük a versenyt” – mondta Wirtmann Ferenc.Replicában a Mecsek Ralin kieső Váradi–Laboncz kettős nyert Mercedes 124 CE-vel a Veréb–Papp duó valamint a Kicsatári–Siroki kettős Lada VFTS-e előtt.MECSEK RALI HISTORIC VÉGEREDMÉNYE (NEM HIVATALOS):1. Wirtmann Ferenc–Barna György    Ford Escort RS2000 Mk.1.   ... ;  1:48:27,08. Ördögh Miklós–Angyal Tamás    Ford Escort XR3i    E2    1:49:39,59. Leitgéb Judit–Klézli Szabolcs    Renault 5 Alpine Turbo    E4    1:51:23,8MECSEK RALI HISTORIC REPLICA VÉGEREDMÉNYE (NEM HIVATALOS):1. Merencsics Árpád–Kulcsár Dániel    Suzuki Swift Gti MK1    R1    1:27:32,12. Szabó Laci–Illés Peti    Lada VFTS    R1    1:27:35,83. Veréb Zoltán–Papp Tamás    Lada VFTS    R1    1:28:16,34. Király Gábor–Molnár Alexandra     ... ;Lada VFTS    R1    1:29:01,65. Csomor László–Harányi István    Lada VFTS    R1    1:29:21,16. Gyenes András–Schmidt Ádám    Lada 2101    R1    1:34:31,6I. MANNOL PILISVÖRÖSVÁR RALI HISTORIC VÉGEREDMÉNYE (NEM HIVATALOS)1. Wirtmann Ferenc–Barna György    Ford Escort MK2    D3    27:45,82. Tóth István–Bruckner Viktor    Skoda 120    D3    33:28,73. Ördögh Miklós–Angyal Tamás    Ford Escort XR3i    E2    37:55,2I. MANNOL ... PILISVÖRÖSVÁR RALI REPLICA VÉGEREDMÉNYE (NEM HIVATALOS)1. Váradi György–Laboncz László    Mercedes 124CE    R3    26:37,52. Veréb Zoltán–Papp Tamás    Lada VFTS    R1    27:23,83. Kiscsatári Imre–Siroki Zoltán    Lada VFTS    R1    28:24,8AZ ORSZÁGOS HISTORIC RALIBAJNOKSÁG EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREIIharos és Goller Kft., Kumho

  Rally

 • 2014.10.15.
    prológot   a   pláza  parkolóból a reptérre viszik a szervezők. „Láttunk   videót   a   reptéri   pályáról,   és   őszintén   megmondom,  nagyon nem szeretjük az ilyesfajta szlalom pályákat, mint ahogy a  zobáki  pálya   sem   tartozik   a   kedvenceink  közé.”  –   tette   hozzá  Veréb Zoltán. A   2014­es   Országos   Historic   Rallye   Bajnokság   Replica  abszolútjának állása négy verseny után: 1. Veréb Zoltán – Papp Tamás – Lada VFTS 26 pont 2. Szabó László – Illés Péter – Lada VFTS 18 pont 3. Stepán Árpád – Bán Viktor – Lada 2101 18 pont 4. Szecsődi András – Major Erik – Alfa Romeo GTV6 18 pont ... A   2014­es   Országos   Historic   Rallye   Bajnokság   R1  kategóriájának állása négy verseny után: 1. Veréb Zoltán – Papp Tamás – Lada VFTS 30 pont 2. Szabó László – Illés Péter – Lada VFTS 20 pont 3. Stepán Árpád – Bán Viktor – Lada 2101 18 pont 4. Merencsics Árpád – Varga Sándor – Suzuki Swift GTI 18  pont A   csapat   együttműködő   partnerei:  Miczo   Kft.,   Ambrózia  Cukrászda, Rolling Wash ­ A Gördülő Autómosó, Mirage étterem  és   kávézó,   Vents   Hungary   Bodorvent,   Somfai   Munka   és  Tűzvédelem, Dekorfashion Sári Péter
 • 2013.08.13.
  RALI-TÚRA BAJNOKSÁG KUPÁK Bajnoki Állása 2013.08.11 H-LADA - Poz . 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Pilóta Úri Gergő Jobbágy Péter Ruszó Krisztián Ifj. Vizelli Károly ifj Kerék György Uri Attila Molnár Ferenc Forgács István Helembai Csikar Zsolt Sziágyi Géza Navigátor Kaszás Zoltán Bertók Tamás Jobbágy Éva Nagy Péter Bata Zsolt Veres Viktor Czinege László Varga Péter Szebenszki Csaba Rigó Gergő Csapat Top Driver SE Car-Tools Kft Car-Tools Kft Autó Lada Lada Lada Lada Típus VFTS VFTS 2107 VFTS 2107 VFTS VFTS 2101 VFTS VFTS Pont Kategória szám H/2 H/1 H/1 H/2 H/1 H/2 H/1 H/2 H/1 H/2 ... Pont 1. VERS 10 3 6 5 1 8 4 László Racing Kft Top Driver SE Rigó Motorsport Lada Lada Lada Lada Maricsek Team Lada Lada Szabó Norbert Üveges Sándor Mihály Ádám Fábián Dániel Nagy Varga Géza Pannuska Dávid Kopcsó Péter Mihály Roland Oláh Róbert Kóródi András Truck-Power Kft Car-Tools Kft Lada Lada Lada Lada Lada vfts VFTS VFTS VFTS 2101 H/1 H/1 H/2 H/2 H/2 Dékány János Pétervári László Lada 2105 H/1 31 27 25 24 24 20 18 4 4 4 4 3 2 1 1 1 Pont 2. VERS 5 6 4 8 10 2 Pont 3. VERS 6 10 4 8 5 Pont 4. VERS 10 3 6 5 4 8 Pont 5. VERS 10 4 8 5 6 3 Pont 6. VERS 2 3 2 1 2 3 2 1 1 1 A - LADA Poz . 1 2 3 4 5 6 ... 7 8 Pont szám 30 24 23 19 18 16 10 8 Pont 1. VERS Pont 2. VERS 10 3 6 4 5 10 8 Pont 3. VERS 10 5 8 4 6 Pont 4. VERS 8 10 6 4 5 Pont 5. VERS 10 8 5 3 4 6 Pont 6. VERS Pilóta Fekete Milán Gazdik László Holecz Krisztián Tajti Bence Nagy László Fodor László Hegedűs Attila Molnár Szabolcs Navigátor Geró Gábor Szabó Krisztián Nagy Zoltán Tőzsér Henrietta Nagy Levente Barcsák Péter Nagy Norbert Polgár Henrietta Csapat Car-Tools Kft Tatai Aréna SE Autó Lada Lada Lada Típus 2105 2105 2105 2105 2107 2107 2107 2105 Kategória A/3 A/3 A/3 A/3 A/3 A/3 A/3 A/3 NR Team SE Car-Tools Kft Tir Partner Kft Lada ... Lada Lada Lada Berecz Rally Kft. Lada BMW- / H / Poz . 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Pont szám 39 31 30 12 6 6 5 4 4 Pont 1. VERS 8 10 Pont 2. VERS 5 8 10 6 6 6 5 4 4 10 Pont 3. VERS 8 Pont 4. VERS 8 5 10 6 Pont 5. VERS 10 8 Pont 6. VERS Pilóta Dorkó András Tőzsér Áron Oroszki Tamás Szombati István Pálfalvi Gábor Navigátor Gohér Ildikó Oláh Zoltán Bárdos Péter Dorcsin Zoltán Gergely Zoltán Csapat NR Team SE GFS-OXXO Energy Team Rigó Motorsport Léta RAISE Autó BMW BMW BMW BMW BMW 325i E30 Típus Kategória H/3 H/3 H/3 H/2 H/3 E36 325 320 E36 325 Kiss Zolt Kreicsi Bálint Kerekes Zolt Berekméri Norbert
 • 2013.08.13.
  Gábor Mihály Roland Dorcsin Zoltán Szőke Zoltán Balogh János Ivony Csaba Farkas Mihály /SWE/ Tóth László Berta József Szekeres László Kraicsik Zoltán Szabó Gábor Számel Péter Szabó Gyula Delkov Viktor Top Driver SE Top Driver SE Truck-Power Kft Car Tools Kft Léta Raise Falcon RSC Teherati 2006 kft Berecz Rally Team Lada Volvo Lada Renault Lada Renault Lada BMW Lada Lada BMW Lada Peugeot Peugeot Honda Opel Lada Lada Lada VFTS C30 VFTS Megane 2101 Clio VFTS 320 VFTS VFTS E-64 VFTS 206 306 Civic Astra 2107 2105 VFTS H/1 MAFC AMS H/2 H/2 H/2 H/2 H/2 H/2 H/2 H/2 H/2 H/2 H/2 H/2 H/2 H/2 H/2 H/2 H/2 H/2 ... H/2 H/2 34 32 30 15 11 9 8 7 7 5 5 5 4 3 3 3 3 2 2 2 8 10 6 10 6 8 10 10 6 8 5 10 8 6 5 6 5 8 1 5 3 4 4 4 2 5 1 4 3 3 3 4 3 2 2 2 Poz. Pilóta Navigátor Csapat Autó Típus Kategória Pont Pont Pont Pont Pont Pont szám 1. VERS 2. VERS 3. VERS 4. VERS 5. VERS 1 Ruszó Krisztián 2 Jobbágy Péter 3 ifj Kerék Gyögy Jobbágy Éva Bertók Tamás Bata Zsolt Car-Tools Kft Car-Tools Kft László Racing Team Lada Lada Lada 2107 VFTS 2107 H/1 H/1 H/1 33 30 29 2 8 4 6 2 5 5 10 6 10 5 6 10 5 8 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ifj. Vizelli Károly Nagy Péter ifj. Antalffy György Vas Borosi Ádám Molnár Ferenc Czinege ... László Szabó Norbert Pannuska Dávid Szilágyi Géza Berényi Gábor Üveges Sándor Kopcsó Péter Helembai Csikar ZsoltSzebenszki Csaba Forgács István Varga Péter Dékány János Pétervári László Jámbor László Trescsik Ákos Fábián Dániel Oláh Róbert Joó László Paizs Róbert Antalffy Motorsport Kft Rigó Motorsport Teherati 2006 Kft Car-Tools Kft Maricsek Team Lada Honda Lada Lada Lada Lada Lada Lada VFTS Civic VFTS VFTS VFTS VFTS VFTS 2101 Lada Honda VFTS Civic A/3 H/1 H/1 H/1 H/1 H/1 H/1 H/1 H/1 H/1 H/1 H/1 H/1 27 24 14 9 6 5 5 3 3 2 1 1 5 10 6 10 8 1 4 3 8 4 8 6 4 3 4 3 1 3 2 3 2 1 1 Poz. Pilóta Navigátor ... Mesterházi Márk Vrezgó Balázs Veres László Bencsik István Chmelovics Balázs Car-Tools Kft Tatai Aréna S.C. Volkswagen Honda Fiat Renault Honda Lada Golf IV Civic Grande Puntó Clio R3 Civic VFTS M/2 M/2 M/2 M/2 M/2 M/2 M/2 M/2 30 26 12 10 8 6 5 5 10 10 10 6 8 10 8 8 6 10 6 5 5 M/1 Poz. Pilóta Navigátor Csapat Autó Típus Kategória Pont Pont Pont Pont Pont Pont szám 1. VERS 2. VERS 3. VERS 4. VERS 5. VERS 1 Rongits Attila 2 Bakó László Hannus László Tóth Szabolcs Lada Citroen VFTS C2-R2 Max M/1 M/1 22 20 8 10 6 10 8 3 4 5 6 7 8 9 10 Veréb Zoltán Rácz Gyula Csík Zoltán Hodosi Gábor Ördögh Mixi Traki ... Kiscsatári Imre Király Gábor Pap Tamás Geosits Indira Csík Zsuzsanna Holló Barnabás Imrik Zoltán Kopcsos Tamás Siroki Zoltán Szán Béla Botka RT Honda Lada Lada Ford Lada Civic VFTS 21074 Xr3-i VFTS Dynamic Rally Team M/1 M/1 M/1 M/1 M/1 M/1 M/1 M/1 18 14 8 6 6 5 4 3 8 10 4 3 6 5 4 3 5 10 6 Pont 6. VERS Pont 6. VERS Pont 6. VERS Pont 6. VERS Pont 6. VERS Pont 6. VERS Pont 6. VERS Pont 6. VERS Pont 6. VERS Pont 6. VERS Pont 6. VERS Pont 6. VERS
 • 2013.05.14.
  RALLYE - ÉSZAKI RÉGIÓ AMATŐR SOROZAT ÁLLÁSA 2013.05.03 Információ: Koch Gábor +36-30-324-1965 ABSZOLÚT Pozíció 1 2 4 3 5 6 7 8 9 10 1. versenyző 2. versenyző DEBRECENI PÉTER SZŐLLŐSI ROLAND HATÁR ATTILA LOSONCZI CSABA KERTÉSZ KRISZTIÁN BALLA NIKOLETTA FERJÁNCZ ANDRÁS UNGVÁRSZKI MILÁN KISS SZABOLCS TÓTH ATTILA HETYEI PATRIK SOMODI ATTILA SZABÓ ÁKOS NYAKACSKA BÁLINT RISKÓ LÁSZLÓ RISKÓ DÁNIEL BARTHA NÁNDOR SZANISZLÓ ANNA TOMPA MÁRK ELEK PÉTER Autó/Nevező BMW M3 SPEED RALLY TEAM SE PEUGEOT 306 S16 HADIK ASE OPEL ASTRA OPC CAR TOOLS KFT MITSUBISHI EVO VI VW GOLF TDI VILNIUS ASE LADA VFTS BMW ... LADA A LADA A LADA A LADA A LADA A LADA A LADA A LADA A LADA A Pontszám 15 12 10 8 6 5 4 3 2 Pozíció 1 2 3 4 5 1. versenyző 2. versenyző HETYEI PATRIK SOMODI ATTILA DUDÁS ISTVÁN M. NÉMETH ZOLTÁN REDLER ZSOLT KOCZA JÁNOS ZÁBORSZKI PÉTER ZÁBORSZKI BÉLA ZAJÁCZ RÓBERT GÁL JÁCINT Autó/Nevező VILNIUS ASE LADA VFTS LADA 2101 LADA VFTS LADA 2107 LADA 2107 Kategória LADA H LADA H LADA H LADA H LADA H Pontszám 15 12 10 8 6 Pozíció 1 2 3 1. versenyző 2. versenyző PAULIK CSABA KUCZÓ ZSOLT LIPÓCZKI GERGŐ LEMBER JÓZSEF SZEGEDI MÁTÉ FLASKÓ KRISZTIÁN Autó/Nevező HADIK RALLY LADA 2107 LADA 2107 LADA 21053 ... 325 TOYOTA COROLLA OPEL OPEL CORSA A Kategória E D D E D LADA H E D D C Pontszám 15 12 10 8 6 5 4 3 2 1 KATEGÓRIÁK Pozíció 1. versenyző 2. versenyző BAJNÓGEL ZSOLT LASKAI ISTVÁN Autó/Nevező TRABANT 601 Kategória A Pontszám N.É. Pozíció 1 2 3 1. versenyző 2. versenyző SZARVAS BALÁZS IFJ.SEBŐK LÁSZLÓ GONDI CSABA BENCZE GÁBOR VARGA GÁBOR FODOR GERGŐ Autó/Nevező WOKUM RACING SUZUKI SWIFT GTI SUZUKI SWIFT GTI SUZUKI SWIFT GTI Kategória B B B Pontszám 15 12 10 1 Pozíció 1 2 3 1. versenyző 2. versenyző TOMPA MÁRK ELEK PÉTER PÉLI TIBOR POLGÁR PÉTER NYILAS PÉTER JANECSKÓ LÁSZLÓ Autó/Nevező OPEL ... GYÖRGY SÁNDOR ZSOLT Autó/Nevező BMW M3 CAR TOOLS KFT MITSUBISHI EVO VI VW GOLF TDI BMW 325 RACINGTECH MS. BMW E30 M3 Kategória E E E E E Pontszám 15 12 10 8 6 2 Pozíció 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1. versenyző 2. versenyző MESTER ISTVÁN TAMÁS GYULA FARKAS ROLAND KOVÁCS TIBOR BOCSI PÉTER CSATÓ ROLAND BODNÁR ÁDÁM KOLACSEK ATTILA THOMÁZY ANDRÁS SZABÓ DÁNIEL BAKOS ATTILA HANYIK GERGELY MOLNÁR ATTILA MOLNÁR LÁSZLÓ ANDÓ ZOLTÁN TÓTH ÁDÁM FILIPCSIN GÁBOR BODNÁR LÁSZLÓ Autó/Nevező LADA 2107 LADA 2101 LADA 2101 ZSOMAR-KER KFT LADA 2101 ZSOMAR-KER KFT LADA 2105 LADA 21074 LADA 2107 LADA 2107 LADA 2101 Kategória ... Kategória LADA N LADA N LADA N Pontszám 15 12 10 3 MNASZ Rally
 • 2013.04.30.
  Nedeczki László Kovács Géza Király Gábor Molnár Alexandra Veréb Zoltán Papp Tamás Kiscsatári Imre Siroki Zoltán Tóth Zoltán Vidinczei Richárd Egyesület Versenyautó Car-Tools Kft. Lada VFTS Rally & racing MSE Lada VFTS HBRK ASE Lada VFTS Maximmun Racing Team Lada VFTS Főtaxi SC Lada VFTS Dynamic Rallye Team Lada VFTS Dynamic Rallye Team Lada VFTS I. II. III. IV. V. VI. VII. Összesen 10 8 6 5 4 3 2 10 8 6 5 4 3 2 ORB LADA KUPA 2013 1 ... MAGYARORSZÁG ORSZÁGOS RALLYE BAJNOKSÁGA 2013.ÉVI ÁLLÁS ORB LADA KUPA AZ ORB LADA KUPA FUTAMAI I. II. III. IV. V. VI. 2013. 04. 05 - 07. 2013. 05. 10 - 12. 2013. 07. 12 - 14. 2013. 09. 06 - 07. 2013. 09. 27 - 29. 2013. 11. 07 - 09. Eger Rallye 2013 Miskolc Rallye 2013 Veszprém Rallye 2013 Kassa Rallye 2013 Budapest Rallye 2013 47. Mecsek Rallye 2013 Eger Miskolc Veszprém Kassa (SK) Budapest Pécs Laroco MSE D-Moto Kft. Laroco MSE Laroco MSE Rallye szakág Pécsi Sport Nonprofit Zrt. Hely 1 2 3 4 5 6 7 Vezető neve Versenyzőtárs neve Kovács Zoltán Szabó Gábor Boroznaki Tibor Kiss AndrásLada 2013. évi állás MNASZ Rally
 • 2013.04.24. 08:13
  A IV. Tótkomlósi Városi Autóversenyre milyen autóval és indíttatásból neveztél?Doktor Roland: - Lada VFTS-el indulok, azért, hogy legalább erre felé van lehetőség autózni egy jót.Mit jelent számodra egy ilyen városi csapatás, indultál-e már az eddigi versenyeken?- Már indultam az eddigi három versenyen, és nagyon jól éreztem magam, ugyan a VFTS nem vitt egyszer sem be még a célba. A rajtceremónián nagyon tetszettek a dögös csajok, örülök hogy azt megérhettük a VFTS-sel legalább.- Lehetőség van ilyenkor a régi sporttársakkal összejönni és a két nap alatt kivesézni, hogy ki milyen autót épített ... vagy szeretette volna, illetve a támogatóimat is jól megautóztatom.  Ezen a rendezvényen lehet tesztelni a Ladát, ha esetleg később másutt is el szeretnék indulni. Borsós Csaba- Egy A-s Lada 2107-el neveztem. Szeretjük, imádjuk az autósportot, szakmámhoz is kapcsolódik, mert autószerelő vagyok. Mi beléptünk a Tótkomlósi Autósport Egyesületbe.  Korábban részt vettem a versenyekkel kapcsolatos szervezésben. Eddig egy kettes Golf-al indultam, 2012-ben már a Ladával csapattunk. Nagy versenyzői tapasztalatom nincs, de próbálunk magunkból mindent kihozni. Lehet, hogy máshová is eljutunk az

  Rally

 • 2013.04.17.
  Team Kft. Mitsubishi Lancer Evo IX Srt Kft. Mitsubishi Lancer Evo VI Car-Tools Kft. Lada VFTS Rally & racing MSE Lada VFTS HBRK ASE Lada VFTS Maximmun Racing Team Lada VFTS Főtaxi SC Lada VFTS Speedy MSE BMW E37 I. 10 3 8 2 6 0 5 1 4 0 3 0 2 0 1 0 II. III. IV. V. VI. VII. Összesen 1 2 3 4 5 6 7 8 13 10 6 6 4 3 2 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 13 10 6 6 4 3 2 1 2. GÉPOSZTÁLY Hely Vezető neve Versenyzőtárs neve Grzyb Grzegorz Hundla Robert Herczig Norbert Bacigal Igor Botka Dávid Mihalik Péter Bútor Róbert Tóth Imre Béres Jozef ... Kovács Géza Veréb Zoltán Papp Tamás Király Gábor Molnár Alexandra Kiscsatári Imre Siroki Zoltán Tóth Zoltán Vidinczei Richárd Egyesület Versenyautó Car-Tools Kft. Lada VFTS Rally & racing MSE Lada VFTS HBRK ASE Lada VFTS Főtaxi SC Lada VFTS Maximmun Racing Team Lada VFTS Dynamic Rallye Team Lada VFTS Dynamic Rallye Team Lada VFTS I. 10 2 8 3 6 0 4 1 5 0 3 0 2 0 II. III. IV. V. VI. VII. Összesen 1 2 3 4 5 6 7 12 11 6 5 5 3 2 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 12 11 6 5 5 3 2 ORB 2013 4 MNASZ Rally
 • 2013.04.03.
  Teherati 2006 kft Teherati 2006 kft Car-Tools Kft Teherati 2006 kft 12:00 12:00 12:00 12:00 12:00 12:00 12:00 12:00 12:00 12:00 12:30 12:30 12:30 12:30 12:30 12:30 12:30 12:30 12:30 12:30 Lada Volvp Opel Lada Lada Lada Lada Lada Lada Peugeot Honda Lada Lada Lada Lada Lada Lada Lada Lada Lada 21074 C30 Astra VFTS 2010 2105 VFTS VFTS VFTS 306 S16 Civic 2107 VFTS VFTS 2105 VFTS VFTS VFTS VFTS 2101 VFTS VFTS 1200 Swift Sport 2105 21074 2107 106 S16 2107 2107 Swift Gti Swift Swift Gti Swift Gti Felicia Astra Gsi Civic Swift Gti Compct Clio R3 306 Civic Type R Clio H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H ... Molnár István Vida Péter Balogh Balázs Dr Ádám Antal Szombati István Schweizer Dániel Vargha Bálint Pálfalvi Gábor Jánosa Ákos Kókai Gábor Nagy Varga Géza Illés Zoltán Berecz Gábor Kató József Juhász Imre Faragó Richárd Kiss Zsolt Kocsis Nándor Sajtós Dénes Uri Attila Krehlik Nándor Navigátor Növényi Norbert Borbély Nándor Egyesület László Racing Kft Admin. Márka Idő 9:00 Citroen 9:00 Lada 9:00 Subaru 9:00 9:00 9:00 9:00 9:00 9:30 9:30 9:30 9:30 9:30 9:30 9:30 9:30 9:30 9:30 10:00 10:00 10:00 10:00 10:00 10:00 10:00 10:00 10:30 10:30 10:30 10:30 10:30 10:30 10:30 10:30 10:30 10:30 11:00 11:00 11:00 ... 11:00 11:00 11:00 11:00 11:00 11:00 11:00 11:30 11:30 11:30 11:30 11:30 11:30 11:30 11:30 11:30 11:30 Volkswagen VW Fiat Opel Honda Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi Lada Mitsubishi Subaru Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi Opel Opel BMW BMW BMW BMW BMW BMW Volkswagen Renault Renault Lada Lada BMW BMW Renault BMW BMW Lada Lada Peugeot Honda Lada Opel Lada BMW Lada Honda Lada Lada admin. Idő + 30 perc Típus C2R2max 2101 Impreza Golf IV Golf II Gti Grande Puntó R3 D Astra Civic Type R Lancer Evo IX ... Lancer Evo IX Lancer Evo IX Lancer Evo IX Lancer Evo VII Lancer Evo IX Lancer Evo IX 21074 Lancer Evo VI Impreza Lancer Evo IX Lancer Evo IX Lancer Evo VI Lancer Evo VI Lancer Evo IX Lancer Evo VI Lancer Evo VI Lancer Evo VI Astra Gsi Corsa OPC E30 M3 M3 E30 3,2M 325i E36 Golf IV Megane Clio III RS 2107 2105 320 M3 Megane 325i M3 VFTS VFTS 206 RC Civic VFTS Kadett Gsi VFTS E30 2107 Civic Maxi VFTS 2105 M M M M M A A A A A A A A A A A A A A A A A A H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H Go. előfutó előfutó előfutó 2 2 2 2 2 Szatmári Ede Szántó Szabolcs Balló Pál Watroba Bartek ... H H A A A A A A A A A A A A N N N N N N N N 1 2 2 1 1 1 1 1 1 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 3 3 3 3 3 3 3 2 2 2 2 2 3 2 1 3 3 3 3 3 13:00 Lada 13:00 Lada 13:00 Lada 13:00 13:00 13:00 13:00 13:00 13:00 13:00 13:30 13:30 13:30 13:30 13:30 13:50 13:50 13:50 13:50 13:50 13:50 13:50 13:50 Suzuki Lada Lada Lada Peugeot Lada Lada Suzuki Suzuki Suzuki Suzuki Skoda Opel Honda Suzuki BMW Renault Peugeot Honda Renault Antalffy Motorsport Kft Berecz Rally Team Car-Tools Kft Car-Tools Kft Car-Tools Kft László Racing Kft Tir Partner Kft Berecz Rally Team Biner SE Maricsek Team Oberling Rallye Team Octi-CAD Eger Rallye Rally
Előző 1 / 3 Következő