A négy muskétás és a Tótkomlósi autósport!

Autóversenyzőket kérdezek a verseny előtt.


A IV. Tótkomlósi Városi Autóversenyre milyen autóval és indíttatásból neveztél?

Doktor Roland:

- Lada VFTS-el indulok, azért, hogy legalább erre felé van lehetőség autózni egy jót.

Mit jelent számodra egy ilyen városi csapatás, indultál-e már az eddigi versenyeken?

- Már indultam az eddigi három versenyen, és nagyon jól éreztem magam, ugyan a VFTS nem vitt egyszer sem be még a célba.

A rajtceremónián nagyon tetszettek a dögös csajok, örülök hogy azt megérhettük a VFTS-sel legalább.

- Lehetőség van ilyenkor a régi sporttársakkal összejönni és a két nap alatt kivesézni, hogy ki milyen autót épített vagy szeretette volna, illetve a támogatóimat is jól megautóztatom.  Ezen a rendezvényen lehet tesztelni a Ladát, ha esetleg később másutt is el szeretnék indulni.

Borsós Csaba

- Egy A-s Lada 2107-el neveztem. Szeretjük, imádjuk az autósportot, szakmámhoz is kapcsolódik, mert autószerelő vagyok. Mi beléptünk a Tótkomlósi Autósport Egyesületbe.  Korábban részt vettem a versenyekkel kapcsolatos szervezésben. Eddig egy kettes Golf-al indultam, 2012-ben már a Ladával csapattunk. Nagy versenyzői tapasztalatom nincs, de próbálunk magunkból mindent kihozni. Lehet, hogy máshová is eljutunk az idén. Itt mindig jól érezzük magunkat, a versenyzők normálisak, jókat szoktunk beszélgetni a rajtvárakozóban, szervizparkban vagy a díjkiosztóra várva. Igazi családias a hangulat.

Fülöp-Nagy Ferenc

- Egy BMW E30 3.2 M3 IX versenyautóval nevezek. Erre az egy versenyre mindenféle képen elmegyek. Hisz csak ez az egy kerül megrendezésre a régióban. Nagyon sok ismerősöm indul vagy szurkol a pálya széléről. Készül egy 4.4 E36 V8 BMW is, amivel bemutatózni szeretnék. Na azzal igazán látványosan lehet közlekedni, mondhatnám, hogy padkától, padkáig lehet csapatni.

A Mostani M3-as pedig marad a normál versenyzésre, ahol az idő is számít.

Mészáros Zoltán

- Egy Skoda 130-al, hogy legyen ilyen is a nagymezőnyben.

Szívesen járok erre a versenyre szeretek Tötymörögni a csodával!

Köszönöm a válaszokat!

Találkozunk a fiúkkal, és sporttársaikkal, június 8-9-én Tótkomlóson.

- Hajósi Miklós -

www.hajoka.hu