Keresés

Találatok száma: 181
Előző 3 / 10 Következő
 • 2018.05.24. 21:38
  , de már ideje lesz!Ismét az ORC mezőnyében álltok rajthoz?- Igen, nagyon bejött nekünk az ORC. Szeretnénk egész évben itt versenyezni.Beszéljünk picit az autóról. Mivel érkeztek Szombathelyre?- Bosch Peti által és csapata által felkészített Mitsubishi Lancer EVO IX-el állunk rajthoz. Peti mindig nagyon alapos munkát végez, biztos vagyok benne, hogy ismét tökéletes technikát kapunk tőlük!A jobb 1-ben Bárdos Peti?- Igen. Miskolcon sajnos nem sikerült együtt mennünk, na de majd most! Bepótoljuk.Fogtok tesztelni a verseny előtt?- A teszt egyelőre kérdéses, még nem eldöntött. Én mindenképp szeretnék Elérkeztünk a soron következő ORC futamhoz, ami nem más, mint az ISEUM Rallye, Szombathelyen. A nevezők között sok ismert név, melyből természetesen csapatunk tagjai sem maradhatnak ki: Molnár Pisti és Bárdos Peti is rajthoz áll egy EVO IX-el.

  Rally

 • 2017.05.18. 15:45
  Várkonyi Szabolcs - Makai GergelyOpatija Rally - Horvátország2017.05.05-06.Ritmus ASE - Mitsubishi EVO IX.A másik párosunk, a Szilágyi-Váradi Mitsubishi trió az előző versenyen történt borulás és az előző versenyek kiesései után végre meglátta a célt az abszolút 6. és horvát értékelés 4. helyén.Várkonyi Szabolcs: A 26. Opatija Rallye hozta azt, amit vártam tőle, technikás pályákat, gyönyörű környezetet, változékony időjárást. Pénteken szakadó esőre ébredtünk, így csak később tudtuk a tesztet elkezdeni, mikor már felszáradt az út. Az első napi pályák jól sikerültek, bár valami vibrációt Egyre jobban összebarátkozik a Ritmus Ase párosa, a Várkonyi-Makai kettős a Mitsubishi EVO IX-essel aszfalton is, így az abszolút 5. helyet, és a Mitropa Kupa 2. helyét szerezték meg a 26. Opatija Rallye-n, így feljöttek az összetett 3. helyére. 

  Rally, Mitropa kupa

 • 2017.03.06. 12:56
  A Ritmus ASE párosát, a Mitsubishi EVO IX-el versenyző Várkonyi-Makai duót nem kísérte szerencse a 7. Ina Kumrovec Rallye-n. Egy jobb hátsó defekt és az azutáni késés megpecsételte a sorsukat.

  Rally

 • 2017.01.18. 08:11
  versenyére.Csányi Botond:Én mindig pozitívan állok a versenyekhez, de úgy gondolom, hogy ez most mindent felülmúlt. Sosem voltam az az igazi hókocsikázós fajta, a Mecsekre is néha néha jártam fel, mivel sosem vonzott igazán a téli gumikkal való bohóckodás. Ez viszont teljes mértékben egy más kihívás volt. Szöges gumiabroncsokkal mehettünk, a Lancer EVO IX hajtása hihetetlen jó ezekre a havas pályákra. Megmondom őszintén, hogy egy egyszerűbb versenyre számítottam. Volt 20km-es, 17 km-es, 11 km-es 8 és 9 km szakasz is. A térképeket elemezve nem tűntek bonyolultnak a pályák, de már a pályabejárás alkalmával A Ritmus ASE párosa egy kuriózumnak számító havas versennyel, a Winter Kovasna Rallye-val hamar megkezdte a 2017-es versenyévadot. Várkonyi Szabolcs és Csányi Botond egy kategória és abszolút 3. helyet hozott haza életük első havas versenyén a Mitsubishi EVO IX-el, így jó hangulatban és reményekkel várják az évadot.

  Rally

 • 2017.01.11. 17:02
  tanúsítottak. Az utolsó két gyorson tudtunk önfeledten autózni, így jó érzéssel tudtuk lezárni a 2016-os évet és az EVO IX-es korszakot. 2017-es versenyeinkre új autóval, új célokkal készülünk. Remélem legalább annyi élményt és tapasztalatot fogunk szerezni, mint az elmúlt időszakban.Partnereinknek köszönjük az együttműködést: AVANZO-TRADE Kft. – The Body Shop; Ecoffice Technology Kft. – Triumph Adler; EGROKORR Festékipari Zrt.; Evolution Consulting Képzési és Tanácsadó Kft.; Innovitas Közhasznú Nonprofit Kft.; Rowa Chemical Kft. – BLACKFAST; RAIKER – www.raiker.hu; Nagy Béla e.v. – liftszerviz; Dokutech SOLID Racing Team – Szilveszter Rally, 2016.12.27-29.Kondella Péter – Kondella-Fülep Edina, Mitsubishi Lancer Evo. IX.A SOLID Racing Team két autóval képviselte magát a 2016-os Szilveszter Rallyn.

  Rally

 • 2016.04.29. 12:03
  Egerben még a jól megszokott R4-es Mitsubishi Lancer EVO IX-est használta a Botka Dávid - Bazsó Attila kettős, de a minél sikeresebb Európa Bajnoki szereplés érdekében a technikaváltás mellett döntött a Botka Rally Team párosa és a 22. Miskolc Rallye-nak már a Citroen DS3 R5-tel vágnak neki.

  Rally OB

 • 2015.11.23. 11:46
  Interjú Szabival a hétvégi Rally Show előtt.2015 november 27-29-e között lesz a horvátországi Santa Domenica Rally Show.Itt pároddal Mónikával, egy Mitsubishi EVO IX.-es versenyautóval fogtok részt venni.
 • 2015.10.27. 21:34
  Nagy Mátyás - Nagy Tamás49. Mecsek Rallye.Mitsubishi EVO IX.Full-Gas Motorsport EgyesületInterjú nagy Mátyás Rallyversenyzővel.Miként sikerült megmozgatni a prológon a Mitsubishi EVO IX.-et?- Szerettük volna a prológon látványosan autózni de kb. a második guminál elment a turbónyomásunk, így ez elmaradt. Bár így is sikerült egyszer megforognunk. 

  Rally OB

 • 2015.10.14. 10:02
  A Baranya Kupán megszerzett tapasztalatok birtokában érkezik a Mecsek Rally-ra a SOLID Racing Team versenyzőpárosa. Céljuk nem más, mint a fejlődés, és a szükséges további tapasztalatok megszerzése. A Baranya Kupán újabb lépéseket tettünk annak irányába, hogy közelebb kerüljünk az autóhoz. Vannak még hiányosságok, melyeken változtatnunk kell, de úgy érezzük, hogy a csonka évünk ellenére jól át tudtunk állni a Hondáról az EVO-ra. A Mecsek Rally pályái közül párat ismerünk, ez arra lesz elég, hogy a részletekre jobban tudjunk a pályabejáráskor figyelni. Szeretjük a mecseki pályákat, ahol SOLID Racing Team – Mecsek Rallye 2015.10. 16-18.Kondella Péter – Szilassy Arnold, Mitsubishi Lancer Evolution IX.

  Rally OB

 • 2015.09.01. 10:16
  Beszámoló a rallyról.Sikeres rally teszten van túl Kelő Gere László és hű navigátora, aki egyben a felesége is, Erdélyi Ágnes.A Rally házas-páros egy vadonatúj építésű Mitsubishi EVO IX.-el vágott neki az Oroszlány Rallynak, amit 2015.08.29-30-án Oroszlány és környékén rendeztek az Oroszlány - Pusztavám gyorsasági szakaszon.

  Rally

 • 2015.03.19. 16:16
  volt a Miskolc rally programjában, és indultunk s tetszett is nagyon. 2014-ben Kovács Szabi navigált nekem ezen a futamon, de az idei évet Kulcsár Csabával tervezzük végig versenyezni. Az autónk egy Mitsubishi Lancer EVO IX. lesz.Vasárnap, hatszor mentek végig a szakaszokon. Összesen harmincöt kilométert tesztek meg. Milyen ugyanazon szakaszon visszafelé menni. Nincs az, hogy amit kihordtál kavicsot, azon fogsz csúszkálni visszafelében?- Ha az emlékeim jók tavalyról, ez a pálya körről körre romlott, egyre több volt a felhordás és egyre nehezebb volt jól menni rajta, de hát a rally ilyen. Szóval Interjú Budavári Zoltán autóversenyzővel a Parasznyai rallysprint verseny előtt.Március 21-22-én a Parasznya – Lyukóbánya Rallysprinten indulsz a Mitsubishi EVO IX. versenyautóval a Laroco Motorsport egyesület színeiben.

  Rallysprint

 • 2015.01.06. 13:09
  Az abszolút 20. helyen végzett a 16. Szilveszter Rallye-n Maricsek Miklós, akinek ezúttal Istovics Gergő diktálta az itinert a Mitsubishi Lancer EVO IX-ben. A kaposvári pilóta tesztversenyként teljesítette a Hungaroringen megrendezett viadalt. Istovics Gergő azért ült be Maricsek mellé, hogy rutinjával segítse és gyorsítsa a Mitsubishis pilótát, ami az utolsó szakaszon történt megforgás ellenére maradéktalanul sikerült is.

  Rally

 • 2014.11.07. 15:45
  A november 6-8-ai Waldviertel Rallyen ismét egy kicsit szokatlan felállásban láthatjuk majd színre lépni a Maxx Race Team versenyzőit. Kiss Viktor a hétvégén kormány helyett újra itinerfüzetet ragad. Pilótájának neve sem ismeretlen rallys berkeken belül: ezúttal Elek István terelgeti majd a Mitsubishi Lancer Evo IX R4-t, a számára jól ismert és szerencsét hozó osztrák szakaszokon.

  ORB, OMRB

 • 2014.10.28. 15:06
  Maricsek Miklós:Jó döntés volt, hogy átültünk a Lancer EVO IX-be, az autó technikailag makulátlan, egy igazi műszer. Egyedül a lengéscsillapítókon kell változtatnunk, a magyar pályákhoz kell alakítanunk őket, és ha puhítunk rajtuk, akkor tökéletes lesz. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy fél órával a rajt előtt állt össze minden, a programozás, az ülés beállítás, egyszóval minden. Az első húsz kilométer egy igazi teszt volt számunkra, Árpádtetőn úgy autóztam, mint aki lopni megy. Teljesen más ez az autó, mint az EVO VI/IX. Nagyon jól fordul, de nem mutatja magát, nem ad olyan direkt ... visszajelzéseket, mint a korábbi autó, ez a verseny elején furcsa volt. Hamarabb el is kell váltani a IX-est, nem kell annyira forgatni, de a második reptéri szakaszra már hozzá szoktam.A pécsváradi egy nagyon érdekes pálya, azon keveset mentem, de talán az tetszett a leginkább, precízen autóztunk rajta, a szűk részeken igazi ralisan lehet közlekedni. A hosszú gyors pedig azért volt jó, mert sokat mentünk, majd negyed órát ültünk az autóban.Összességében nagyon jó érzés, hogy teljesítettük a Mecsek Rallye-t, örülök, hogy karcmentesen meg tudtuk csinálni ezt a versenyt. Szakaszról szakaszra gyorsultunk az új Hiba nélkül teljesítette az Országos Bajnokság ötödik futamát a Mecsek Rallye-t a Maricsek Miklós - Kovács Szabolcs kettős. A Maricsek Racing Team párosa az első nap még magázódott az új versenyautóval, de szombatra teljesen összebarátkoztak a Mitsubishi Lancer EVO IX-sel. A kaposvári - pécsi kettős az abszolút 18. és a hármas kategória ötödik helyén zárta a 48. Mecsek Rallye-t.

  Rally OB

 • 2014.10.18. 09:22
  Maricsek Miklós:Sokáig úgy volt, hogy nem tudunk elindulni a Mecsek Rallye-n, pedig legutóbb négy éve versenyeztem itt és nagyon vágytam rá, hogy újra mehessek a Pécs környéki szakaszokon. Tudtuk, hogy Szvatek Zsolti kibérli a hatvankilencest, ezért azt terveztük, hogy a Mitsubishi Lancer WRC Replikával indulunk, de sajnos az nem készült el. Régóta nézegettem az EVO IX-es Mitsubishiket, mert szerettem volna egy homológ N-es autót. Sors úgy hozta, hogy pár nappal a Mecsek Rallye előtt, meg tudtam egyezni Pethő Tyutyu fiával és ezért életemben először, egy EVO IX-es Mitsubishi Lancerrel fogok ... , azt gondolom, hogy ezt elrontani nem lehet, hiszen a Mecsek Rallye önmagában egy nagyon jó verseny és, ahogy a környékbeli ralisok mondani szokták: A Mecsek Rallye-n menni kell!Kovács Szabolcs:Az eredeti tervünk az volt, hogy a teljes átépítésen áteső Replica WRC-vel állunk rajthoz, de sajnos nem készült el az autó, így Miki bevetette a B tervet, ami egy Mitsubishi Lancer EVO IX-es. Kicsit a sors fintorát érzem a dologban, mert Szvatek Zsolti bérli az eddigi autónkat és ő mondta, hogy be kell laknia az EVO IV/IX-est és mennie kell vele a lehető legtöbbet. Hát, most Miki is pontosan ugyan ebbe a Új autóval, egy Mitsubishi Lancer EVO IX-sel vág neki a 48. Mecsek Rallye-nak a Maricsek Miklós - Kovács Szabolcs kettős. A kaposvári - pécsi párosnak nem sok ideje lesz összeismerkedni az új technikával, így számukra a tisztes helytállás a cél a mecseki viadalon.

  ORB

 • 2014.03.27. 16:49
  A problémamentes Teszt Rallye után már nagyon várja a miskolci évadnyitót, ahol az eddig jól megszokott zöld helyet új színekben pompázik majd az EVO IX-es Lancer.Milyen volt az első versennyel eltöltött hétvégétek a hosszú téli szünet után? Hogy éreztétek magatokat Orfűn? - Nagyon jók voltak a benyomások az egész verseny alatt! Az autó tökéletesen működött, egy pisszenése sem volt. A csapat is jól dolgozott. Sok munkájuk a versenyen ugyan nem volt, mert előtte jól felkészítették az autót. A futam előtt még teszteltünk egyet Kisvaszaron, az is nagyon jól sikerült. Ott próbálgattuk a végső Budavári Zoltán - Kovács Szabolcs Laroco MSCMitsubishi EVO IX. RSBudavári Zoli Orfűn próbálta ki először verseny körülmények között az N csoportos Mitsubishit.

  Miskolc Rallye

 • 2014.02.10. 21:50
  Mi az oka a váltásnak?- Semmi különös:) A tavalyi év végén jött egy megkeresés egy csapattól ,miszerint szeretnék,hogy náluk versenyezzek a 2014-es esztendőben. Kicsit gondolkodtam de rábólintottam !Próbáljuk meg, miért ne?!Ki az a csapat?- A csapat neve  Pro Race Sport , Bosch Peti vezetésével egy budapesti műhelyben készítik fel a versenyautókat a fiúk .Hány autó van a csapatban ?- Három autóból áll ! Bosch Peti ,Nagy Matyi és én .Kettő Evo IX és a saját Evo X-esem.Kik fogják szerelni az autókat ? Peti versenyezni fog vagy szerelni?- A szerelőgárda egy igen profi csapat és úgy gondolom 2014. Januárjában változások történtek Spitzmüller Csaba azaz „Spici” háza táján.A Mitsubishi Evo X. Budapestre költözött. Ezen fejleményekről kérdeztük a pilótát.

  Rally OB

 • 2013.12.31. 14:31
  Az abszolút 11. és a licenszes kategória 10. helyen végzett a TRT által felkészített R4-es Mitsubishi Lancer EVO IX-sel a Szvatek Zsolt és Kovács Szabolcs az óév utolsó versenyén a Szilveszter Rallye-n!

  Amatőr rally

 • 2013.12.21. 21:07
  Szvatek Zsolt és Kovács Szabolcs idén is rajthoz áll a Szilveszter Rallye-n, méghozzá a TRT által felkészített R4-es Mitsubishi Lancer EVO IX-el!

  Amatőr rally

 • 2013.12.11. 13:36
  Az abszolút huszadik, és a licences kategória tizenhetedik helyén teljesítette az advent második vasárnapján megtartott 17. Mikulás Rallye-t, a Szvatek Zsolt - Kovács Szabolcs kettős (Mitsubishi Lancer EVO IX.)

  Amatőr rally

Előző 3 / 10 Következő