Molnár István: Reszkess Szombathely!

Elérkeztünk a soron következő ORC futamhoz, ami nem más, mint az ISEUM Rallye, Szombathelyen. A nevezők között sok ismert név, melyből természetesen csapatunk tagjai sem maradhatnak ki: Molnár Pisti és Bárdos Peti is rajthoz áll egy EVO IX-el.


Szia Pisti! A hétvégén Szombathely, és murva. Várod már?

- Sziasztok! Igen, nagyon várom! Végre összeállt a kép, és minden adott, hogy egy igazán jót autózzunk a Szombathelyen. Nagyon szeretem ezt a versenyt, tavaly (ha jól emlékszem) a 2. helyről estem ki az utolsó gyorsaságin.

Szeretsz murván menni?

- Igen, a murva nagyon bejön nekem! Ráadásul ez nem olyan "autó gyilkos" murva, jó tempós, jó minőségű. A féktávokat el kell találni, mert sok az egyenes. De ennek ez a pikantériája.

Lesz változás a tavalyi gyorsasági szakaszokhoz képest?

- Na ezt nem tudom megmondani! Bevallom még nem néztem utána, de már ideje lesz!

Ismét az ORC mezőnyében álltok rajthoz?

- Igen, nagyon bejött nekünk az ORC. Szeretnénk egész évben itt versenyezni.

Beszéljünk picit az autóról. Mivel érkeztek Szombathelyre?

- Bosch Peti által és csapata által felkészített Mitsubishi Lancer EVO IX-el állunk rajthoz. Peti mindig nagyon alapos munkát végez, biztos vagyok benne, hogy ismét tökéletes technikát kapunk tőlük!

A jobb 1-ben Bárdos Peti?

- Igen. Miskolcon sajnos nem sikerült együtt mennünk, na de majd most! Bepótoljuk.

Fogtok tesztelni a verseny előtt?

- A teszt egyelőre kérdéses, még nem eldöntött. Én mindenképp szeretnék menni egy-két kanyart, még ha nem is kimondott verseny tempóban. Remélem lesz rá időnk.

Milyen helyezéssel lennél elégedett?

- Tényleg nem szeretnék jóslatokba bocsátkozni, csak halkan súgom meg: ha a kategória 5. helye körül tudnánk végezni, igazán boldog lennék!

Pisti, köszönöm szépen a riportot, és csak ügyesen Szombathelyen!

- Én is köszönöm!



Reklámpartnerek:
Jász és Jász Kft., Target Sales Group Kft., Fémtiszta Kft., Dr. Marcus, Strapa Pack Kft., Molvi Trade Kft., Keve-Land Kft., Staff House Zrt., Hotel Hollókő, Lajosházi Csaba E.V., Pet - Pack Kft.