Hírek

Előző 2 / 3
  • 2015.08.18. 16:10
    Eger, Miskolc, Szombathely, Székesfehérvár és Veszprém. Minden alkalommal voltak biztató részeredményei a Spitzmüller Csaba - Bazsó Attila kettősnek, de egyszer sem teljesített egy tiszta, problémáktól mentes futamot a Mitsubishis egység. Kassán végre úgy tűnt, hogy megtörik az átok, hisz a Full-Gas Motorsport Egyesület párosa magabiztos versenyzéssel az abszolút harmadik helyen állt egészen az utolsó előtt szakaszig, de egy filléres alkatrész hibája miatt ismét kénytelenek voltak idő előtt befejezni a versenyt.

    Rally OB

  • 2015.08.17. 00:39
    Egy hosszú, átfogó teszttel készült az országos bajnokság hatodik futamára a Kassa Rally-ra a Spitzmüller Csaba - Bazsó Attila kettős. A Full-Gas Motorsport Egyesület pilótája a verseny előtt beszélt a csapatáról, az esélyeikről és egy olyan gyorsasági szakaszról, ami mérföldkő volt a pályafutásában.

    Rally OB

  • 2015.07.31. 14:08
    Július második hétvégéjén ismét bebizonyosodott, hogy a Veszprém Rallye az Országos Rallye Bajnokság legnehezebb, embert és technikát a legjobban igénybe vevő futam. Persze tudta ezt a Full-Gas Motorsport Egyesület kettőse, Spiztmüller Csaba és Bazsó Attila, de rendkívüli meleg mellett a Veszprém környéki szakaszok is jó alaposan próbára tették a párost és az EVO X-es Mitsubishi Lancert.

    Rally OB

  • 2015.07.09. 21:13
    A legutóbbi, székesfehérvári futamon nem szerzett pontot a Full-Gas Motorsport Egyesület kettőse Spiztmüller Csaba és Bazsó Attila. 

    Rallye Országos Bajnokság

  • 2015.06.02. 08:03
    A Szombathely Rallye-t tekintve a Spitzmüller Csaba - Bazsó Attila kettős már Miskolc vert helyzetbe került. A legutóbbi versenyen elszenvedett borulás miatt a szervizcsapatnak mindössze két hét állt rendelkezésére, hogy az erősen megrongált Mitsubishi Lancer EVO X-est helyreállítsa.

    Rally OB

  • 2015.05.14. 11:30
    Amilyen szerencsétlenül indult, legalább annyira balszerencsésen fejeződött be a 21. Miskolc Rally a Spitzmüller Csaba - Bazsó Attila páros számára. Spiciék egy bosszantó technikai hiba miatt az első kör végére másfél perc hátrányba kerültek az éllovasokhoz képest.

    Rally OB, Miskolc Rallye

  • 2015.04.23. 14:48
    A szezonnyitó Eger Rallye-n megszerzett abszolút ötödik hely után a hétvégén hazai környezetben, a 21. Miskolc Rally-n bizonyíthat ismét a Spiztmüller Csaba - Bazsó Attila kettős. A hazai pálya természetesen előnyt és extra motivációt jelent a Full - Gas Motorsport Se kettőse számára.

    Rally OB

  • 2015.04.10. 10:46
    A magyar értékelést tekintve az abszolút ötödik helyen végzett a szezonnyitó Eger Rallye-n a Spitzmüller Csaba - Bazsó Attila kettős. A Full-Gas Motorsport SE kettősét egy technikai hiba hátráltatta a verseny korai szakaszában, majd a második nap komoly csatát vívtak a 4.-5.-6. pozíciókért.

    ORB, Eger Rallye

  • 2015.03.27. 14:02
    Spitzmüller Csaba új navigátorral, de a jól megszokott Mitsubishi Lancer EVO X-sel vág neki a hétvégi Eger Rallye-nak. A Full-Gas Motorsport SE az alapos téli felkészítés után egy egész napos teszttel készült az évad első versenyére. A holt idényben jócskán megerősödött az ORB mezőnye - összesen hat R5-ös autó áll rajthoz Egerben -, ennek ellenére a 2008-as bajnok bízik benne, hogy eredményesen szerepelnek majd az Eger Rallye-n.

    Eger Rallye

  • 2014.10.17. 12:49
    Az elmaradt budapesti futam okán a tervezetthez képest egy viadallal és egy pontszerzési lehetőséggel kevesebb van a Pro Race Sport egységeinek háta mögött a Mecsek környéki pályákhoz közeledve. Jelen állás szerint folyamatban van a bajnokságot kiegészítő verseny szervezése. A csapat az adottságokat elfogadva a soron következő, pécsi futamra koncentrál.

    ORB, Rallye2, Historic

Előző 2 / 3