Hírek

Előző 1 / 3
  • 2017.01.06. 17:52
    Spitzmüller Csaba is rajthoz állt a 2016-os esztendő utolsó versenyén, a 18. Szilveszter Rallye-n. A Full-Gas Motorsport Egyesület pilótája ugyan 10. lett a mogyoródi viadalon, de az eredmény ezúttal másodlagos volt, hisz a 2008-as bajnok a csapat partnereit autóztatta meg a hungaroringi futamon, akik így testközelből ismerkedhettek meg azzal, hogy mi is történik a versenyautóban egy-egy futamon.

    Szilveszter Rally

  • 2017.01.02. 19:15
    A Spitzmüller Csaba - Bazsó Attila kettős egyébként is úgy vágott neki a Mikulás Rallye-nak, hogy felszabadultan, lazán autóznak egyet a veszprémi murva pályákon, amit a Full-Gas Motorsport Egyesület párosának autója, a Mitsubishi Lancer EVO X-es is így gondolhatott, hisz vasárnap reggel, csak 10 perc késés árán sikerült felébreszteni az előző napi mély álmából.

    Rally

  • 2016.11.09. 10:50
    Spitzmüller Csaba és Béres László a dobogón zárta a bajnokság utolsó futamát, ráadásul a székesfehérvári bronzot tovább fényesítve Ózdról egy ezüstéremmel térhettek haza. A Full Gas Motorsport Egyesület kettőse az Ózdon megszerzett 21 ponttal a bajnoki tabellán is javított egy pozíciót, így a Mitsubishi Lancer EVO X-sel száguldó páros a negyedik helyen zárta az ORB 2016-os küzdelmeit.

    Rally OB

  • 2016.10.13. 13:48
    Az abszolút hatodik helyen végzett a Spitzmüller Csaba - Béres László kettős az 50. Mecsek Rallye-n. A Full-Gas Motorsport Egyesület párosát az első nap apró technikai hibák hátráltatták, illetve begyűjtöttek 10 másodperc időbüntetést egy korai rajt miatt, de a második nap mindent kisajtolak az EVO X-es Mitsubishi Lancerből, így a Mecseken begyűjtött pontokkal, a bajnokság ötödik helyéről várhatják a szezonzáró ózdi futamot.

    Rally OB

  • 2016.09.16. 17:06
    A 42. Kassa Rally-n nem tudta megismételni a Székesfehérvári bravúrt a Spitzmüller Csaba - Béres László kettős, mert egy dupla defekt már a verseny első napján a pálya szélére parancsolta a Mitsubishis párost.

    Rally OB

  • 2016.08.04. 19:32
    Nehezen indult a Székesfehérvár Rallye Spitzmüller Csaba és Béres László számára. A miskolci kettős Mitsubishi EVO X-ében a verseny előtti teszten felrobbant a váltó, így még az is kérdésessé vált, hogy egyáltalán rajthoz tudnak-e állni a bajnokság ötödik futamán.

    Rally OB

  • 2016.06.29. 08:55
    A nehéz kezdet után végül minden várakozást felülmúlóan szerepelt a 23. Veszprém Rallye-n a Spitzmüller Csaba - Béres László kettős. A Full Gas Motorsport Egyesület párosa hatalmas hajrát vágott ki a bajnokság negyedik futamán: a tizenharmadik helyről egészen a negyedik pozícióig küzdötték magukat előre, mindezt úgy, hogy bezsebelték az utolsó, extra pontokat adó hajmáskéri gyorsasági szakaszt.

    Rally OB

  • 2016.05.28. 23:25
    Felemás futamon van túl az Iseum Rallye-t követően a Full-Gas Motorsport Egyesület. A Spitzmüller Csaba - Bazsó Attila kettős az abszolút negyedik helyen autózott, amikor egy árok foglyává vált a fiúk Mitsubishi Lancer EVO X-e, míg a Nagy Mátyás - Nagy Tamás testvérpár a 3-as géposztály hatodik helyén teljesítette a szezon első murvás versenyét, de egy műszaki probléma miatt nem tudták igazán összemérni az erejüket a kategóriatársaikkal.

    Rally OB

  • 2015.11.01. 13:20
    Spitzmüller Csaba és Bazsó Attila bízott benne, hogy a változékony időjárási körülmények közepette megfelelő gumiválasztással ismét ott lehetnek a mezőny első öt párosa között, sőt akár a dobogóért is harcban lehetnek majd.

    Rally OB

  • 2015.10.15. 11:48
    Azt gondolhatnánk, hogy a Full-Gas Motorsport Egyesület párosa, Spitzmüller Csaba - Bazsó Attila könnyed, tét nélküli tesztversenyként vág neki a szezonzáró 49. Mecsek Rallye-nak, hisz az már idény közepe felé eldőlt, hogy a kiesések és balszerencsés technikai hibák miatt a Mitsubishis egység nem szólhat bele az év végi dobogós helyezések elosztásába. Nos, aki így gondolja, az téved, hisz Spicit és navigátorát nem abból a fából faragták, aki csak „sétakocsikáznak” egy bajnoki futamon.

    Rally OB

Előző 1 / 3