Hírek

Előző 1 / 1
  • 2014.09.04. 10:44
    Kovács Szabolcs a Laroco MSC navigátora a Baranya Kupa után csapatot váltott, átigazolt a Maricsek Racing Team-hez. A pécsi navigátor a Kassa Rallye-n már Maricsek Miklós mellett diktálja az itinert, egy Mitsubishi Lancer EVO IV/IX-ben. Az újonnan alakult páros a P16-os kategóriában méretteti meg magát a szlovák - magyar közös rendezésű bajnoki futamon.

    Rallye Országos Bajnokság

  • 2014.09.03. 19:16
    Poco Loco Magyar-Szlovák Autós és Motoros Gyorsulási Verseny OB.2014.09.13.Kiskunlacháza. Repülőtér.Szeptember 13-án a Kiskunlacházi repülőtér területe ad ismét otthont Poco Loco Magyar-Szlovák Autós és Motoros Gyorsulási Verseny OB -Yankee Cars Amerikai autós találkozó - Szlalom OB-nak.

    Gyorsulási

  • 2014.08.06. 13:58
    A Budavári - Kovács kettős is rajthoz áll a hétvégén megrendezésre kerülő Baranya Kupán. A Laroco MSC párosa a szeptemberi Kassa Rallye-t szemelőt tartva döntött úgy, hogy elindul a komlói versenyen. A fiúk a lehető legalaposabban szeretnének felkészülni a soron következő ORB futamra, a Baranya Kupa aszfaltos gyorsasági szakaszai pedig ideális terepet biztosítanak mindehhez.

    Rally OB

  • 2014.07.18. 20:26
    Ezúttal csak két gyorsasági szakaszt teljesített, majd feladta a múlt hétvégi Veszprém Rallye-t a Budavári - Kovács kettős. A Laroco MSC párosának Mitsubishije az első gyorsasági szakaszon egy ugrató utáni leérkezésnél annyira megsérült, hogy a fiúk a nap végén kénytelenek voltak kiállni a versenyből.

    Rally OB

  • 2014.07.08. 22:32
    A szezon legnehezebb versenye következik a Budavári Zoltán és Kovács Szabolcs számára, ugyanis július 11-13.-a között Veszprémbe látogat az ORB mezőnye. A Laroco MSC kettőse a dobogó harmadik fokán zárta az előző Székesfehérvári futamot, de ami ennél is fontosabb, hogy a murvás szakaszokon alig pár másodperccel voltak lemaradva a kategória első két helyezettjéhez képest. A fiúk bíznak benne, hogy Veszprémben is a Székesfehérváron mutatott formájukat hozzák és akkor ismét szoros csatában lehetnek a legjobbakkal.

    Rally OB

Előző 1 / 1