System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Keresés

Találatok száma: 12
Előző 1 / 1 Következő
 • 2017.08.03. 21:24
  A május végi Velenje Rallye óta nem indult sehol a Várkonyi-Makai páros, az olasz Mitropa versenyét végül hosszas mérlegelés után kihagyták.

  Rally

 • 2017.06.13. 17:18
  Nem úgy sikerült a 32. Fuchs Velenje Rallye a Ritmus Ase párosának, mint szerették volna, egészségügyi probléma miatt nagy kihívás volt a célba érés is. Így sajnos egy Mitropa Kupa 3. helyet és egy abszolút 5.-6. helyet dobtak el, helyette csak 6. és 12. helyet sikerült hazahozni.

  Rally

 • 2017.05.18. 15:45
  éreztem a féknél, így néhol kicsit óvatosabb féktávokat vettem, csak itthon derült ki, hogy mindkét első féktárcsánk eltört. Második nap már nagyrészt keskeny, lobogós pályákon mentünk, amiken kicsit többet kaptam, mint szerettem volna, de mindenképpen fejlődtünk az előző versenyhez képest. Természetesen örülök a Mitropa Kupa 2. helyének és most kevesebb pihenő következik, hiszen 3 hét múlva a Velenje Rallye-n veszünk részt Szlovéniában, hasonló pályákon, ahol szeretnék még gyorsabban menni.Makai Gergely: A hétvégi Opatija Rally elég emlékezetesre sikerült számomra. Ezzel a helyezéssel életem első ... Várkonyi Szabolcs - Makai GergelyOpatija Rally - Horvátország2017.05.05-06.Ritmus ASE - Mitsubishi EVO IX.A másik párosunk, a Szilágyi-Váradi Mitsubishi trió az előző versenyen történt borulás és az előző versenyek kiesései után végre meglátta a célt az abszolút 6. és horvát értékelés 4. helyén.Várkonyi Szabolcs: A 26. Opatija Rallye hozta azt, amit vártam tőle, technikás pályákat, gyönyörű környezetet, változékony időjárást. Pénteken szakadó esőre ébredtünk, így csak később tudtuk a tesztet elkezdeni, mikor már felszáradt az út. Az első napi pályák jól sikerültek, bár valami vibrációt Egyre jobban összebarátkozik a Ritmus Ase párosa, a Várkonyi-Makai kettős a Mitsubishi EVO IX-essel aszfalton is, így az abszolút 5. helyet, és a Mitropa Kupa 2. helyét szerezték meg a 26. Opatija Rallye-n, így feljöttek az összetett 3. helyére. Opatija Rallye 2017

  Rally, Mitropa kupa

 • 2016.06.01. 09:09
   2016.05.19-21. Juhász Csaba - Juhász IstvánJuhász Média Kft - Honda Civic TypeR31. FUCHS Velenje Rallye - Mitropa Rally CupA Skrono és Ravne gyorsok második felfutásán több időt töltöttetek a pályán. Ennyire romlott a pálya állapota?- Bérelt autóval mentünk ezen a versenyen, sajnos szinte semmit nem tudtam menni vele verseny előtt, így az első kör az ismerkedésről szólt.A 2. kör előtt óriási tanakodás volt a szervizparkban, hiszen egyik percben hét ágra sütött a nap, a másikban majd a földet súrolták a felhők. Skorno szakaszon nagy eső volt, nem igazán gumiztunk jól, pedig jobbnak ... voltatok úgy hogy két Mitsubishi EVO is mögöttetek volt. Ennyire fejben volt ez a szakasz?- Azt hiszem ez a gyors feküdt a legjobban az autónak is, és nekünk is. Sajnos ugyan ezen is lett vége a versenyeteknek a Velenje Rally-n. Mi is történt?- Igen a Vinska Gora volt az utolsó 11. szakasz. Az idén ennek az eleje egy kb. hat kilométeres kör volt, mi már a 2. körünkben voltunk mikor egy gyors bal kanyarba érkezve 4. fokozatban felúsztunk egy kihordáson, néhány pillanatig úgy nézett ki hatalmas esés lesz belőle, de sikerült megfognom az autót, és "csak" megforogtunk. A kocsi orra megakadt a Csaba május végén Szlovéniában indult Juhász Pisti navigálásával a Velenje Rallyn, ahol a régi szakaszok mellett újakat is bevetett a rendező a változatosság kedvéért. Nagyon jól álltak a versenyben, de......

  Rally

 • 2016.05.20. 09:44
  2016.05.19-21. Juhász Csaba - Juhász ZsoltJuhász Média Kft - Honda Civic TypeRMájus 20-21-én a 31. Velenje Rallyn vesz részt navigátorával Juhász Pistivel, Csaba Szlovéniában. Ezen versenyen már jó párszor indult, és szép sikerekkel tért haza Csaba Tizenegy gyors vár rátok a két nap alatt. Lesznek ismerős szakaszok és persze újak is. Marad még a két bejárásból való pályafelírás, vagy esetleg lehet háromszor is menni a szakaszokon?- Szerencsére van már tapasztalatunk erről a versenyről, hiszen már háromszor indultam itt. Most vannak új pályák, ezért a két tréningezési lehetőség még ... az adottságai miatt, mint az FD2-es Hondánk, ezért nem árt majd egy komolyabb tesztet megejteni a verseny előtt.Az autó egyébként 250 lóerős és 1050 kg. Hat sebességes szekvenciális váltóval van szerelve, emellett  négy dugattyús A csoportos féknyereggel és három utas lengéscsillapítóval ‎rendelkezik.Ismét berakták a rendezők a Superspecialt, ahol nézők százai előtt csapathattok majd. Milyen érzés látni annyi embert és kiszolgálni látványos csapatással?- A szuper special mindig nagy élmény a sok néző miatt, még ha a vonal vezetése nem is a legjobb. A Velenje Rally-n eddig szinte ... mindig esett az eső ami előnyödre vált eddig. Most is imádkozol érte?- Szeretnénk, ha esne. Péntekre jósolnak egy kis záport, talán szerencsénk lesz és esik. Huszonketten lesztek a kategóriátokban, ami szép kis mezőnyt jelent.A tisztes helytállás mellett hol szeretnétek végezni a 31. Velenje Rallyn? - Olyan rosszul kezdődött a szezon, hogy most már a biztos célba érést tartjuk szem előtt. Persze szeretnénk minél több pontot szerezni, de nem akarok felesleges kockázatot vállalni.Köszönjük Partnereink segítségét! Az "Infovárosok hírportál hálózat", Kelet-Atlasz Kft., Aqua General Kft Juhász Csaba és csapata a hétvégén a 31. Velenje Rally-n vesz részt, ahol ismét eső várható. Az esős versenyeken szerzett és jó hely ismeretei révén szeretnének "gyorsan" célba érni!Interjú Juhász Csaba autóversenyzővel, a FUCHS Velenje rallye előtt.Velenje Rallye

  Rally

 • 2015.05.31. 01:22
  rövid teszt, egy hasonló szakaszon, de akkor esett az eső. Ezért ez nem volt teljes értékű, de jól éreztem magam a kocsiban, jól viselkedett.Egy nézőkkel bőven ellátott Superspecial vár rátok Velenjében. Az itt elért idő is beleszámít a verseny értékelésébe, vagy itt autózhattok a nézőknek is? - Beleszámít a verseny értékelésébe, ezért megpróbálunk majd gyorsan menni, de ezzel a hosszú kocsival úgyis csak kézifékkel lehet a visszafordítókban elfordulni.Eddigi tapasztalataim szerint, általában esős verseny szokott lenni a Saturnus Rallye. Itt mindig remekeltél, most is így lesz? - Remélem én is Interjú Juhász Csaba rallyversenyzővel.A Mitropa Rally Cup következő futama a Saturnus Rally lesz, Velenje központtal.
 • 2015.05.31. 01:18
  Saturnus Rallye. Miként jön be neked az esős rally?- Régen szerettem esőben menni, a Hondával viszont nem, annak nagyon nem feküdt az esős talaj, az R2-es autóknak általában fekszik, bár nekem még nincs semmi tapasztalatom vele esőben.A 16-os Zavodnja gyors este nyolc óra kezdettel rajtol. Mennyire szereted az éjszakai rallyversenyt?Általában szeretek sötétben menni, bár itt, mint mondtam, a nagyon ismeretlen pályákon annyira nem örülök neki, annyi a szerencse, hogy addigra már harmadszor teljesítjük azt a szakaszt, így remélhetőleg jobban képben leszünk.A Támogatók segítségét köszönjük! HETECH TREND Interjú Várkonyi Szabolcs Rallyversenyzővel.A Mitropa Rally Cup következő futama a Saturnus Rally lesz, Velenje központtal.
 • 2014.05.30. 21:04
  találkozhatnak veletek a szurkolók?- Ez most még nagy kérdés, mert a Megane-nak nincs murva futóműve, ezért a Fehérvár és a Veszprém Rallye nekünk kimarad. A következő Mitropa futam a Velenje Rallye lesz, de azon még sokat kell dolgoznunk, hogy eljussunk oda.Köszönjük Partnereink segítségét!www.infovaros.hu, Per-Med Bt. Tiszaújváros Transz. Demeter Transz. Ziad-Med Bt. Technor 93 Kft. Phobex Kft. Mfactory. Spoonsports. Mugen - Power. Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft. Tarmer Kft. Car - Tools Kft. Mahiti Kft. Észak - Trend - Papír. DDZ MED Kft. Global Star Juhász Csaba - Bencs GáborCRASH-MEN TEAM KFTRenault Megane RS TurboSaturnus Rally (SLO)2014.05.23-25.Interjú Juhász Csaba Rallyversenyzővel a Saturnus Rallye után.

  Rallye, Mitropa kupa

 • 2014.05.27. 23:31
  találkozhatnak veletek a szurkolók?- Ez most még nagy kérdés, mert a Megane-nak nincs murva futóműve, ezért a Fehérvár és a Veszprém Rallye nekünk kimarad. A következő Mitropa futam a Velenje Rallye lesz, de azon még sokat kell dolgoznunk, hogy eljussunk oda.Köszönjük Partnereink segítségét!www.infovaros.hu, Per-Med Bt. Tiszaújváros Transz. Demeter Transz. Ziad-Med Bt. Technor 93 Kft. Phobex Kft. Mfactory. Spoonsports. Mugen - Power. Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft. Tarmer Kft. Car - Tools Kft. Mahiti Kft. Észak - Trend - Papír. DDZ MED Kft. Global Star Juhász Csaba - Bencs GáborCRASH-MEN TEAM KFTRenault Megane RS TurboSaturnus Rally (SLO)2014.05.23-25.Interjú Juhász Csaba Rallyversenyzővel a Saturnus Rallye után.

  Rally, Mitropa kupa

 • 2013.06.10. 16:38
  Miért éppen a Salgó Ralin indulsz, hisz a neved ott szerepelt a Velenje Rallye nevezési listájában!- Hirdetőink számára fontosabb jelenleg a magyarországi megjelenés, ezért esett a választásunk a Velenje Rallye helyett a Salgó Rallye-ra. Sajnálom, mert szerettünk volna pontokat gyűjteni a Mitropa Kupában, de jelenleg alkalmazkodnunk kell megrendelőinkhez.Tapasztalt pilótaként milyen emlékeid vannak a korábbi Salgó Ralikról?- Salgó Rallye-n először 1996-ban indultam Rallye 2-ben Urbán János navigátorommal egy 2105-ös Ladával. Nagy lendülettel kezdtünk, mert 2km után fel is borultunk rendesen a ... megszokni. Az eddigi versenyeken vagy hóesésben vagy szakadó esőben mentem a Megane-nal és mindig idegen pályákon, így nehéz volt bármit is állítani az autón. Most szeretnénk új gumikon, ismerős pályán kipróbálni a Megane-t.Legközelebb, hol láthatunk, milyen versenyen?- Ha sikerül megállapodnunk partnereinkkel, akkor a Toscana Rallye-n szeretnénk indulni Olaszországban Július 05-06-án. Ehhez lenne jó teszt a Salgó Rallye.Partnereink: Per-Med Bt. Tiszaújváros Transz. Demeter Transz. Ziad-Med Bt. Technor 93 Kft. Phobex Kft. Mfactory. Spoonsports. Mugen - Power.Bio Balls Hungary

  Rally

 • 2013.05.08. 08:21
  nekünk új, mert a többiek már mentek ezeken a gyorsokon.  A Miskolc Rally nevezési listáján is rajta vagy. Mi miatt döntöttél mégis a híres Saturnus Rally mellett?- Sokáig hezitáltunk, hogy Miskolcon, a szülővárosunkban álljunk-e rajthoz vagy a Saturnus Rallye-n. Mivel teljes idényt szeretnénk menni a Mitropában, ezért végül a szlovén futamot választottuk. Ezúton is köszönöm  Adamovits Márk megértését és rugalmasságát.Szlovénia visszavár, a Velenje Rally-n is találkozhatnak veled a szurkolók?- Velenjén is szeretnék indulni, mint a többi Mitropa futamon.Partnereink: Per-Med Bt Rövid riport Juhász Csaba Rallyversenyzővel, a Szlovéniai Saturnus Rallye előtt.

  Rally

 • 2013.04.26.
  csoport első helyén végeztünk, így maximális pontszámmal térhettünk haza. Mi az első ötbe vártuk magunkat, úgyhogy ezzel az eredménnyel maximálisan elégedettek vagyunk. Az Eb-értékelésbe nem neveztünk, így utólag már érdemes lett volna, mert két Lancia 037-es, egy Audi Quattro, két Porsche és egy Opel Ascona B mögött a hetedikek lettünk volna, a C csoportban pedig másodikok.” A Vltava Rali hivatalos weboldala: http://www.pamk.cz/en/home/news A Vltava Rali végeredménye: http://www.ewrc-results.com/final.php?e=7809&t=Historic-Vltava-Rallye-2013 *Ezen a listán szerepelnek a historic mezőnyben ... értékelt olyan autók is, amelyek korcsoport alapján nem sorolhatók az FIA historic értékelésében, valamint ezeken az autókon versenygumi használata is engedélyezett volt. A CEZ Historic Ralibajnokság 2013-as naptára: március 22–23. Rebenland Rali (Ausztria) április 6–7. Eger Rali (Magyarország) április 20–21. Vltava Rali (Csehország) május 10–11. Saturnus Rali (Szlovénia) június 1–2. Piancavallo Rali (Olaszország) június 8–9. Velenje Rali (Szlovénia) szeptember 1. Alpi Orientali (Olaszország) szeptember 20–21. ARBÖ Rali (Ausztria) november 8–9. Mecsek Rali (Magyarország) A Textura Sport Club Textura Sport Club Historic
Előző 1 / 1 Következő
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)