Keresés

Találatok száma: 31
Előző 1 / 2 Következő
 • 2017.10.18. 19:52
  Juhász Csaba - Juhász IstvánRenault Megane RS - Juhász-Média Kft. 3-Städte Rally - 2017.10.20-21.Juhász Csaba:Elérkezett a Mitropa Kupa idei szezonja az utolsó állomásához, a 3-Städte Rallye-hoz. Számunkra nagyobb téttel sajnos nem bír a futam. A bajnokság szempontjából, az érmes reményeink a Baranya Kupán elszálltak a meghibásodott tápszivattyúval együtt (kukába vágtam).Szeretnénk egy jó eredménnyel zárni a szezont, felállni a dobogóra. Még akkor is, ha a sok egyenes nem kedvez az autónknak, mert legalább 40 lóerővel vagyunk lemaradva a Mitsubishik- től. Sajnos ezen a versenyen a motor erő Ezen a hétvégén a Mitropa Rally Cup bajnokság utolsó fordulóján vesz részt Juhász Csabi és Juhász Pisti a jól megszokott, a német közönség által is ismert Renault Megane RS-el. Csabi beharangozóját olvashatják.

  Rally

 • 2017.08.03. 21:27
  A Baranya Kupára való felkészülés részeként tesztelted 26-án szerdán a Renault Megane RS-t.Miként is sikerült ez?Juhász Csaba: Lecseréltük az autón a turbót, és annak a működését teszteltük. És kipróbáltunk egy pár futómű beállítást is, mert a Ferencz Racing Technology átdolgozta a lengéscsillapítók hangolását. Az autó vezethetősége javult, de még lehet finomítani apróságokon.A turbót még kedden délután teszteljük, ha jól fog működni, akkor még egy gumi tesztet is beiktatunk. Próbálunk maximálisan felkészülni a Baranya Kupára. Köszönjük Partnereink segítségét! Az "Infovárosok Juhász Csaba - Juhász IstvánRenault Megane RS - Juhász-Média Kft. INT. M6LOG Baranya Kupa - 2017.08.04-06.Juhász Csaba és Juhász István a Renault Megane RS autót tesztelte a délután folyamán Cserépváralja környékén.

  Rally

 • 2017.07.29. 20:56
  A hétvégén te is rajthoz álltál a Renault Megane RS-el a HE-DO Mátrai Hegyiversenyen.Nem idegen számodra a "hegyi" verseny. Korábban mentél-e már itt?- Egyszer már indultam itt egy Suzuki Gti-vel, úgy 15 éve. ‎Mondhatjuk, hogy az az emlék már megfakult egy kicsit. Bár a haverokkal felidéztünk egy pár emléket arról a futamról és jókat derültünk magunkon. Nagyon amatőrök voltunk. Most jóval profibb csapattal érkeztünk. A futóművét a kocsinak keményebbre kellett állítanotok, mint a legutóbbi Velenje Rally-n?- Teljes felújításon esett át a futómű, ezért nem változtattunk a beállításokon. Ki ... akartuk próbálni, hogy mi változott az autón.Navigátor lehet-e itt melletted, ha nem akkor miként is találtál végig rajta?- Itt nem engedélyezett a navigátor, saját memóriából kellett megoldani a feladatot. De nem volt gond, egy új fejlesztő módszernek köszönhetően ez kitűnően sikerült.Kettő időmérő és két futam várt rád és a Megane RS-re ma. Egy jóízűt szerettél volna kocsikázni, vagy azért odaléptél a gáznak is?- Mind a kettő. Sajnos az utolsó futamban nem tudtam eleget javulni, így egy helyezést elbuktam, aminek sosem örül az ember. De a rendezés, a pálya, a nézők és az egész miliő még mindig 34. HE-DO Mátrai Hegyiverseny Parádsasvár Juhász Csaba - Renault Megane RSJuhász-Média Kft. - 2017.07.15-16 Interjú Juhász Csaba rally versenyzővel.

  Hegyi verseny

 • 2017.03.31. 11:38
  Juhász Csaba – Juhász ZsoltHELL 23. Miskolc Rally2017.03.31.-04.02.Renault Megane RSJuhász Média Kft. Idén már tesztelted pár helyszínen a versenyautót. Mit is tudhatunk róla? Miben változott meg?-  A fékrendszer lett felújítva és sokkal hatékonyabb lett fék. ‎Ez apró módosításoknak köszönhető. Sokat dolgoztunk a futóművön, de ez még nem az igazi. Nem sikerült hozzáhangolni a magyar pályákhoz. Jelenleg is dolgozik az FRT Team a lengéscsillapítókon, reméljük sikerül finomítani a beállításokon.Prológgal veszi kezdetét a verseny, amit ha jól tudok, te kedvelsz.- Nagyon szeretem a ... versenyszerelőket, hogy miként is oldják meg az üzemanyag kérdést. Ti miképp fogjátok tudni orvosolni azt, hogy célba érjetek a tankban lévő naftával?- Szerencsére a Megane etapon jól fogyaszt, így 1-2 liter benzin még maradni fog a tankban, mire célba érünk.Ez a verseny a 2017-es rally szezon nyitója. Miképp is szeretnétek szerepelni rajta?- Nem mentem még ezzel a kocsival a magyar mezőnyben. Lényeges kérdés a futómű. Ha az összeáll, akkor remek kis versenyt futhatunk.Az első nap végén már okosabbat leszünk.Köszönjük Partnereink segítségét! Az "Infovárosok hírportál hálózat", Dynax, P.O.P Sales, Szl Tank A hétvégén egy megújult Renault Megane 2.0 RS-el állsz rajthoz a HELL 23. Miskolc Rally-n. Csabával, a pilótával beszélgetek.

  Rally

 • 2016.03.25. 09:13
   Csodálatos környezetben, technikás pályákon versenyeztetek a Renault Megane RS-el, amíg egyszer csak el nem fogyott az út a kocsi alól. De ne szaladjunk ennyire előre. Tizenhat gyors várt rátok a két nap alatt. Pénteken Shakedown-on vettetek részt, milyen volt újra a Rebenland Rallye szakaszon menni?- Ránk fért egy kis bemelegítés a verseny ‎előtt. Sajnos csak 3 kört mehettünk, de ez is több volt, mint a semmi. Szerencsére előző hétvégén Kiskunlacházán versenyeztünk a Megane-nal, de annak nem sok köze volt a rallyzáshoz. Délután nyolc gyors négy pályán várt rátok. Miként ... sikerült abszolválni a vérfrissítésen átesett Megane-nal?- Az első három szakaszt arra szántuk, hogy megismerjük a kocsit. Teljesen más volt a Rebenlandi pályákon vezetni az autót, mint Lacházán, ráadásul az autó is rengeteget fejlődött Berényi Laciék segítségének köszönhetően. Ezért egy picit óvatosabban kezdtünk, mert hogy ne legyen egyszerű a feladat, a számunkra még ismeretlen karakterisztikájú Hankook gumikkal mentünk fel a pályákra. Ehhez képest nem is sikerült rosszul az első három gyors, de igazából a pénteki utolsó négy szakaszt vártuk Pistivel, mert ott már sötétben kellett száguldani ... közben kidöntött még egy pár kisebb fát és bokrot, majd talpra érkezve landolt az autó.  Szerencsére mi megúsztuk egy karcolás nélkül, hála a Hansnak és a jól megépített autónak. Az ajtókat nem tudtuk kinyitni, mert két tuskó közé esett az autó, ezért az oldalsó ablakokon másztunk ki.Amikor a helyszínre siető barátainktól kapott croasant és sört fogyasztottuk a biztonságos dombtetőn, akkor érkezett egy Lancia és a Megane mellé zuhant a szakadékba. Nagy kárt nem okozott, de még ütött egyet az autón. A verseny végén a rendező gondoskodott az autónk mentéséről. Sajnos a 16 méter ... hosszú daru kevésnek bizonyult, ezért a tűzoltók ki irtották előttünk az erdőt, persze nem volt nehéz dolguk, mivel mi ennek a munkának a nagyját már a Megane-nal elvégeztük. Ezek után szakszerűen felcsörlőzték az autót és elköszöntek tőlünk. Sajnos az egri nevezést le kell mondanunk, mert a Megane lesérült a Honda pedig csak a Lavanttal Rallye-ra lesz kész. Rosszul sikerült az év eleji rajt, de remélem innen csak felfelé vezet az út.Köszönjük Partnereink segítségét!Az "Infovárosok hírportál hálózat", Kelet-Atlasz Kft., Aqua General Kft., H.B.c.e., Komplex-D Kft, Unilub Kft,  Vozik Rebenland Rallye 2016.03.18-19.Juhász Csaba - Juhász IstvánJuhász Média Kft  - Renault Megane RSEgy sajnos rövidre sikerült Rebenland Rallye-n vagy túl navigátoroddal Juhász Istvánnal.

  Rebenland Rallye

 • 2016.03.16. 10:34
  Rebenland Rallye 2016.03.18-19.Juhász Csaba - Juhász IstvánJuhász Média Kft  - Renault Megane RS Március közepén egy teszten vettél részt az autóval Kiskunlacházán. Miként értékeled, illetve a 2015-ös versenyévad óta milyen fejlesztések voltak kivitelezve?- A fék és a motorerő terén nagy lett az előre lépés. Most már úgy megy a Megane, mint ahogyan szerintem ‎egy ilyen turbós autónak mennie kell. A fék is sokkal jobb, már csak az adagolhatóságán kell javítani.Úgy érzem még a futóműben nagyon sok potenciál van. Ezzel még kell foglalkoznunk. A 16 gyors két napra lesz felosztva Március 18-19-én Ausztriában kezdődik számodra a navigátorod Juhász Pistinek a 2016-os rally szezon.A Rebenland Rally-n ami a Mitropa Rally Cup első állomása, 16 gyors vár rátok és a Renault Megane RS-re.

  Rebenland Rallye

 • 2014.11.19. 20:00
  Kategóriában és abszolútban is jó időket mentetek. Minek is volt ez köszönhetőnek?- Örülök, hogy így látod, de én nem voltam elégedett az időeredményekkel. Szombaton, amikor felírtuk a pályát sokkal jobbra számítottam. Aztán hittem, hogy vasárnap nagyon gyorsak lehetünk. Ehhez képest már az is eredmény volt, hogy az úton tudtuk tartani az autót.A rallylive.hu weboldalt nyilatkoztad, hogy csúszik a pálya. Tesztelni mentetek ki a Renault Megane-nal. Sikerült-e jó irányba állítgatni az autót?- Sajnos a csúszós aszfalt minősége miatt teljesen mindegy volt, hogy mit állítottunk Juhász Csaba - Juhász ZsoltCRASH-MEN TEAM KFTRenault Megane RS TurboSajókaza - Felsőnyárád Rallysprint2014.11.15-16.Egy igen sikeres verseny után vagy hűséges navigátoroddal, Zsoltival.Hat kemény gyors várt rátok a Felsőnyárád - Sajókaza szakaszon oda - vissza. 

  Rallysprint

 • 2014.11.14. 22:14
  elsődleges, hanem tesztelni akarunk. Új első futóművet kapott a Megane, lengőkarokat és kanyarstabilizátort homologizáltak a Renault Sport mérnökei. Ezt a csomagot kaptuk meg, és ezt fogjuk kipróbálni. Folyamatosan változtatni fogunk a beállításokon, amiben az is benne van, hogy akár nagyon rossz időt is mehetünk vagy nagyon jót. A lényeg most az, hogy lehetőleg minél jobban beállítsuk az autó futóművét.Korábban indultál-e már ezen a szakaszon, és hogy abszolváltad azt?- Igen, mind a két irányban többször is versenyeztem ezen a pályán. Mind a két irány nagyon tetszett, de mióta leaszfaltozták az utat Juhász Csaba - Juhász ZsoltCRASH-MEN TEAM KFTRenault Megane RS TurboSajókaza - FelsőnyárádRallysprint2014.11.15-16.Interjú Juhász Csaba rallyversenyzővel, a hétvégi rallysprint előtt.Vasárnap rendezik meg a Sajókaza - Felsőnyárád Rallysprintet. Összesen harminc kilométert tesztek meg, háromszor Felsőnyárád, háromszor Sajókaza rajttal.

  Rallysprint

 • 2014.11.01. 23:47
  ;Összegezve, hogy éreztétek magatokat testvéreddel, Zsoltival a Renault Megane-ban?- Nagyon élveztük a versenyt, összességében elértük azt, amiért jöttünk. Minden jól alakult számunkra és így az éves értékelésben 3. helyet szereztünk a kétkerék meghajtásúak között a Mitropa Kupában, abszolútban pedig 7. lettünk úgy, hogy két versenyen sajnos nem tudtunk rajthoz állni. Legközelebb, hol láthatnak benneteket a szurkolók, milyen rendezvényen?- November 15-én szerettünk volna részt venni egy amatőr versenyen, de most más egyéb kellemes elfoglaltságunk lesz abban az időpontban. Marostica-ban kell Juhász Csaba - Juhász ZsoltCRASH-MEN TEAM KFTRenault Megane RS TurboADAC 3-Städte-Rallye2014.10.24-25.

  Mitropa kupa

 • 2014.10.23. 08:28
  A hétvégén Németország ad otthont a Mitropa Rally Cup-nak. Eddig sajna nem sikerült a célt meglátnotok, technikai gondok miatt. Most egy újszerű Renault Megane RS versenyautóval vágsz neki a szakaszoknak testvéreddel, Zsoltival. Lesznek-e új szakaszok, illetve a Megane kap-e másféle váltóáttételt, mint amit eddig használtál?- Várhatóan megint új szakaszok lesznek, mint minden évben. Legalább így nem tudunk ráunni a pályákra. Sajnos nem cserélték ki a végáttételt a Megane-ban, így marad az alacsony végsebesség, de ha esni fog az eső, akkor ezzel nem leszünk hátrányban. Jó lenne végre meglátni Juhász Csaba: Szeretnénk már meglátni a Célt!Juhász Csaba - Juhász ZsoltCRASH-MEN TEAM KFTRenault Megane RS TurboADAC 3-Städte-Rallye2014.10.24-25.Juhász Csaba rallyversenyzőt kérdem a hétvégi németországi verseny előtt.

  Mitropa kupa

 • 2014.08.08.
  Jót lehet majd küzdeni Juhász Csaba - Juhász Zsolt CRASH-MEN TEAM KFT Renault Megane RS Turbo STEFANi Baranya Kupa 2014.08.08-10. Nyolc gyors és egy 5 kilométeres prológ vár rátok a hétvégén, a Baranya Kupán. Jó páran lesztek kategóriátokban. Nyolc különböző versenyautó fog neki vágni a hétvégi küzdelmeknek. Hol szeretnétek végezni testvéreddel Zsolt-tal és a Megane RS-el? - Erős mezőny jött össze M2-ben, jót lehet majd küzdeni. Mindenki ment már ezeken a pályákon, ezért senki sem lesz nagy hátrányban a többiekhez képest. Tavalyhoz képest javítottak a Megane-on, így én is kíváncsi leszek ... , hogy mennyit tudunk javulni. Nem akarok tippelni, de az biztos, hogy mi padlón megyünk. Tesztnek szánjátok ezt a versenyt egy külföldi futam előtt, vagy azért odateszitek magatokat rendesen? - Végig 100%-on fogunk autózni. Egyébként is a verseny a legjobb teszt, ahogy Markó Tibi is mondta. Nyolcvan kilométer gyorsasági szakaszt kell teljesítenetek. Jártatok-e már ezeken a pályákon és milyen autókkal? - Tavaly is ezek a gyorsaságig voltak, akkor is a Megane-nal indultunk, ez most egy pici előny lesz számunkra. Az autó viszont változott, gyorsabb lett a kanyarokban és az egyenesekben is. EbbőlRenault Megane RS Baranya Kupa Rallye2
 • 2014.06.11. 12:52
  2012-ben nagyrészt esőben teljesítettétek Szántó Szabival. Most milyen idő várható arra a tájra nézted-e?- 2012-ben szakadt az eső, most napsütés várható egy kis szitálással. Nekem teljesen mindegy, hogy milyen idő lesz, a lényeg, hogy mindig a megfelelő gumi legyen az autón!Eléggé kihordásos verseny a Velenje, most a rövidebb Renault Megane RS Turbo-val indultok a régi Honda Civic helyett. Mit vársz a versenytől, a Megane-tól, magatoktól? - A Saturnus Rally-n is nagyon jól viselkedett a Megane a poros részeken, szerintem itt sem lesz gond. Ha meg esni fog az eső, akkor meg úgy is Juhász Csaba - Bencs GáborCRASH-MEN TEAM KFTRenault Megane RS TurboVelenje Rally (SLO)2014.06.13-14.Június 13-14-én testvéreddel, Zsoltival Szlovéniában a Velenje Rally-n veszel részt. 

  Mitropa kupa

 • 2014.05.30. 21:04
  Túl vagy a Saturnus Rallyn navigátoroddal, Bencs Gabival.A külső videók alapján látványosan versenyeztetek a Renault Megane-nal. Így tervezted, hogy kiélvezed a gyorsokat?- Igen, nagyon élveztem a versenyzést, otthonosan éreztem magam az autóban, mert az autó beállítása nagyon jól sikerült. Ezért köszönet jár Farkas Zsoltinak, aki mindig túlórázik az autón. Bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy kipróbáltam egy másik gumi márkát, amivel könnyű volt ilyen stílusban vezetni.Az időeredmények azt tükrözik, hogy bizony jócskán javultatok, vagy már fejben voltak a szakaszok?- A Megane ... találkozhatnak veletek a szurkolók?- Ez most még nagy kérdés, mert a Megane-nak nincs murva futóműve, ezért a Fehérvár és a Veszprém Rallye nekünk kimarad. A következő Mitropa futam a Velenje Rallye lesz, de azon még sokat kell dolgoznunk, hogy eljussunk oda.Köszönjük Partnereink segítségét!www.infovaros.hu, Per-Med Bt. Tiszaújváros Transz. Demeter Transz. Ziad-Med Bt. Technor 93 Kft. Phobex Kft. Mfactory. Spoonsports. Mugen - Power. Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft. Tarmer Kft. Car - Tools Kft. Mahiti Kft. Észak - Trend - Papír. DDZ MED Kft. Global Star Juhász Csaba - Bencs GáborCRASH-MEN TEAM KFTRenault Megane RS TurboSaturnus Rally (SLO)2014.05.23-25.Interjú Juhász Csaba Rallyversenyzővel a Saturnus Rallye után.

  Rallye, Mitropa kupa

 • 2014.05.27. 23:31
  Túl vagy a Saturnus Rallyn navigátoroddal, Bencs Gabival.A külső videók alapján látványosan versenyeztetek a Renault Megane-nal. Így tervezted, hogy kiélvezed a gyorsokat?- Igen, nagyon élveztem a versenyzést, otthonosan éreztem magam az autóban, mert az autó beállítása nagyon jól sikerült. Ezért köszönet jár Farkas Zsoltinak, aki mindig túlórázik az autón. Bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy kipróbáltam egy másik gumi márkát, amivel könnyű volt ilyen stílusban vezetni.Az időeredmények azt tükrözik, hogy bizony jócskán javultatok, vagy már fejben voltak a szakaszok?- A Megane ... találkozhatnak veletek a szurkolók?- Ez most még nagy kérdés, mert a Megane-nak nincs murva futóműve, ezért a Fehérvár és a Veszprém Rallye nekünk kimarad. A következő Mitropa futam a Velenje Rallye lesz, de azon még sokat kell dolgoznunk, hogy eljussunk oda.Köszönjük Partnereink segítségét!www.infovaros.hu, Per-Med Bt. Tiszaújváros Transz. Demeter Transz. Ziad-Med Bt. Technor 93 Kft. Phobex Kft. Mfactory. Spoonsports. Mugen - Power. Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft. Tarmer Kft. Car - Tools Kft. Mahiti Kft. Észak - Trend - Papír. DDZ MED Kft. Global Star Juhász Csaba - Bencs GáborCRASH-MEN TEAM KFTRenault Megane RS TurboSaturnus Rally (SLO)2014.05.23-25.Interjú Juhász Csaba Rallyversenyzővel a Saturnus Rallye után.

  Rally, Mitropa kupa

 • 2014.05.14. 14:28
  Információim szerint a Renault Megane RS Turbo versenyautóval veszel részt a Nyíregyházi Piac területén Május 17-én megrendezendő Éjszakai Autóversenyen.Tudjuk, hogy a hónap végén indulsz Szlovéniában a Mitropa Rally Cup sorozatban. Tesztnek szánod ezt a versenyt vagy esetleg jól megautóztatod a partnereidet?- Fél éve nem ültem már a Megane-ban, ha nem is lesz egy igazi teszt, de legalább kicsit megbarátkozom az autóval.Milyen változásokon ment át a Megane 2013 óta?- Frissítették a motorvezérlő szoftvert a Renault Sport-nál, és kapott egy új N-es turbót a motor. A futóművön is változtattak ... : új fejlesztésű hátsó hidat és első lengőkarokat, valamint plusz merevítőket szereltek az autóba. A sebességváltóban kicserélték a végáttételt, így most már akár 200-zal is száguldhatunk, és a kuplungtárcsa is egy vadiúj evo, az AP Racing-től.Egy technikás pálya lesz szerintem ismét kialakítva, ahol a kézifék használata szerintem nagy szerepet fog kapni. Szerinted is?- Gondolom, hogy igen, bár nem mentem még ezen a pályán sosem, az viszont biztos, hogy nem itt fogjuk kihasználni a nagy végsebesség előnyeit. A kézifék eléggé hatásos a Megane-on, én pedig majd megteszek mindent, hogy csússzon az Juhász Csaba - Juhász ZsoltCRASH-MEN TEAM KFTRenault Megane RS TurboÉjszakai Autóverseny, Nyíregyháza2014.05.17.
 • 2013.05.17.
  km) 11:06 GY3 Barchetta–La Porta 1 (23,24 km) 14:18 GY4 Taverna–Pont de Castirla (15,28 km) 15:21 GY5 Barchetta–La Porta 2 (23,24 km) 18:01 GY6 Erbajolo–Pont d'Altiani 2 (24,57 km) 20:06 május 18. szombat GY7 Carbuccia–Tavera 1 (16,89 km) 10:48 GY8 Sarrola–Liamone 1 (26,70 km) 12:06 GY9 Marato–Acqua Doria (22,47 km) 13:37 GY10 Carbuccia–Tavera 2 (16,89 km) 16:40 GY11 Sarrola–Liamone 2 (26,70 km) 18:06 Szériaautó-kupa mezőnye: 16 Bonnefis–Fournier, Renault Mégane RS 17 Aigner–Heigl, Subaru Impreza STI R4 18 Consani–Gorczyca, Renault Mégane RS 28 Lionis–Murat, Mitsubishi Lancer R4 29 ... Sanchez–Scelo, Mitsubishi Lancer Evo X R4 30 Tempestini–Pulpea, Subaru Impreza 31 Ayme–Ayme, Mitsubishi Lancer R4 32 Vizin–Zsiros, Subaru Impreza STI R4 33 Maresca–Itu, Mitsubishi Lancer Evo IX R4 34 Quilici–Gorguilo, Renault Mégane RS 35 Moreau–Baron, Renault Mégane RS Szériaautó-kupa állása (versenyzők): 1. Orsák 42, 2. Aigner 39, 3. Harrach 38… 17. Vizin 16 Szériaautó-kupa állása (navigátorok): 1. Smeidler 42, 2. Heigel 39, 3. Welsersheimb 38… 9. Zsiros 25 A csapat együttműködő partnerei: AXIÁL KFT., HÓD-MEZŐGAZDA ZRT., VALKON 2007 KFT., KAMARÁS-DUNA KFT., MEVI KFT., SYGNUS KFT., IS INTERNATIONAL Vizin Rally Rally
 • 2013.05.15. 15:58
  - Már második alkalommal vágtunk neki a számunkra idegennek mondható nehéz Rallyszakaszoknak. Tavaly Honda Civic-kel, idén egy Renault Megane RS turbóval. Ez egy új fejlesztésű rally autó. A Saturnus Rally a Mitropa Kupa harmadik futama volt. Nagy hagyományokkal rendelkező verseny, amit az is fémjelez, hogy 36.-ik alkalommal rendezték meg Szlovénia fővárosában Ljubjanában. Összesen 11 gyorsasági szakasz várt ránk 5 különböző pályán (és egy szuperspeciál) amit magában a városban rendeztek meg. Hatalmas volt az érdeklődés a verseny iránt, elég erős nemzetközi mezőny jött össze Saturnus Rally 2013. Ljubljana, Mitropa Rally Cup.Juhász Csaba - Szántó Szabolcs, Renault Megane RS Szántó Szabolcs navigátor beszámolója a hétvégi Saturnus Rallye-ról.Renault Megane RS Saturnus Rally

  Rally

 • 2013.05.09.
  Doria (22,47 km) 13:37 GY10 Carbuccia–Tavera 2 (16,89 km) 16:40 GY11 Sarrola–Liamone 2 (26,70 km) 18:06 A szériaautó-kupa mezőnye: 16 Bonnefis–Fournier, Renault Mégane RS 17 Aigner–Heigl, Subaru Impreza STI R4 18 Consani–Gorczyca, Renault Mégane RS 28 Lionis–Murat, Mitsubishi Lancer R4 29 Sanchez–Scelo, Mitsubishi Lancer Evo X R4 30 Tempestini–Pulpea, Subaru Impreza 31 Ayme–Ayme, Mitsubishi Lancer R4 32 Vizin–Zsiros, Subaru Impreza STI R4 33 Maresca–Itu, Mitsubishi Lancer Evo IX R4 34 Quilici–Gorguilo, Renault Mégane RS 35 Moreau–Baron, Renault Mégane RS Szériaautó-kupa állása (versenyzők): 1 Vizin Rally Rally
 • 2013.05.08. 08:21
  Újra a Saturnus Rallyn láthatunk, hű navigátoroddal Szántó Szabival. Az idén egy Új Renault Megane RS versenyautóval vágsz neki a Szlovén hegyeknek. Mesélnél a tavalyi Saturnus Rallyról?- A tavalyi verseny jól sikerült, ha jól emlékszem a 4. helyezést értük el a Mitropa Cup-ban egy nagyon nehéz versenyen. Azzal az eredménnyel most is megelégednénk,de idén már sokkal erősebb a mezőny. Remélem, hogy a Megane-nal mi is gyorsabbak leszünk, mint tavaly.Az idei pályákról tudsz-e információt?-  Az idei versenyen lesz két új pálya a tavalyihoz képest,egy 12 km-es és egy 25 km-es. Ez persze csakSaturnus Rally Renault Megane RS

  Rally

 • 2013.04.18. 11:14
  visszahűl a gumi, így könnyen kaphatsz defektet. Erre kell nagyon vigyázni. Az időjárás nem volt kegyes hozzánk. Az első nap esett az eső, a magasabb részeken havas, jeges szakaszok nehezítették a pályákat. Ennek ellenére sikeresen felírtuk az itinert. Felkészültünk fejben a versenyre. Az edzésen minden rendben ment. Eredeti tervünk szerint Renault Megane RS-sel akartunk indulni, de a  hóviszonyok miatt nem érkezett meg minden alkatrész, és nem  készült el időben az autó. A gumik most elég jól bírták az utat. Esős időben ez is olyan fontos, mint az autó felkészítése. A pályához ... választunk gumit. Erre kell nagyon vigyázni. Egyszerűen két három kanyarral előbb kell járni mint a sofőrödnek ezt elég nehéz pontosan kivitelezni. Ezt fejben kell rögzíteni.A rengeteg kanyart hogy lehet időben bemondani a pilótának?- Egyszerűen két három kanyarral előbb kell járni mint a sofőröd ezt elég nehéz pontosan kivitelezni.Legközelebb hol és mivel indultok?- A legközelebbi verseny Szlovéniában, lesz a híres Saturnus Rally. Az előző két versenyen esett az eső, elég extrém körülmények voltak. Most száraz aszfalton szeretnénk kipróbálni az új versenyautót, a Renault Megane RS-t. Turbós motor

  Rally

Előző 1 / 2 Következő