Szeretnénk egy jó eredménnyel zárni a szezont!

Ezen a hétvégén a Mitropa Rally Cup bajnokság utolsó fordulóján vesz részt Juhász Csabi és Juhász Pisti a jól megszokott, a német közönség által is ismert Renault Megane RS-el. Csabi beharangozóját olvashatják.

Juhász Csaba - Juhász István
Renault Megane RS - Juhász-Média Kft.
3-Städte Rally - 2017.10.20-21.


Juhász Csaba:
Elérkezett a Mitropa Kupa idei szezonja az utolsó állomásához, a 3-Städte Rallye-hoz. Számunkra nagyobb téttel sajnos nem bír a futam. A bajnokság szempontjából, az érmes reményeink a Baranya Kupán elszálltak a meghibásodott tápszivattyúval együtt (kukába vágtam).

Szeretnénk egy jó eredménnyel zárni a szezont, felállni a dobogóra. Még akkor is, ha a sok egyenes nem kedvez az autónknak, mert legalább 40 lóerővel vagyunk lemaradva a Mitsubishik- től. Sajnos ezen a versenyen a motor erő döntő lesz‎.Komolyabb esőt nem jósolnak (a Pirelli extrém vizes gumijaival előnyben lehetnénk), így csak magunkra számíthatunk.

Van némi tapasztalatunk, indultam már itt egy párszor. Talán az egyik gyorsasági ugyanaz lesz, mint tavaly. Bár itt semmit sem lehet tudni‎, olyan sűrű az úthálózat, hogy mindig elő tud rukkolni a rendező egy régebbi szakasz teljesen új, átalakított verziójával. És máris dobhatjuk a tavalyi itinert a kukába. Az üzemanyag szivattyú mellé.


Minden pályát kétszer lehet ‎felírni és a rendező idén először betett a programba két vadi új ausztriai gyorsaságit is. Egy kicsit feszített lesz az időterv, de ezt erre felé már megszoktuk. Pénteken pályabejárás kettőig, majd délután rajt. Sötétben két szakasz, csak az izgalom kedvéért, reméljük esőben, és szombaton jön a java. 

Taktikánk nincs, ez az autó úgyis a kanyarokban gyors, megpróbálunk ott gyorsak lenni. A lényeg, hogy ki fogjuk préselni az autóból az utolsó szuszt is, a szezon utolsó versenyén már nem kell az autót beosztani.

Köszönöm mindenkinek, aki segített!

Köszönjük Partnereink segítségét! Az "Infovárosok hírportál hálózat", Dynax, P.O.P Sales, Szl Tank (Szilágyi László), Civis Solar, Bólya, Gobaldaru, DDZ Med, B-Partner&More, Mihidra Kft., NR Szoftver Kft., Black Point Kft., Magyar Ipar Kft., Vivifier.hu., EastJob, Komplex-D, Nomido Madera, Lanexpert Kft., Tiszújváros Transz, Naturgold Farms, GoodStone, Olvisz 98, Baromfiudvar, Vivieszt-Med, Best-Tyre Kft., Félix Professional, Assist Trend Észak Kft., Castrol Unilub Kft., Szamsped.hu, Excel It Kft., TT Sped, Mahiti Kft., Zsomar-ker Kft., Andrezol-Net Kft., T-Forex Kft., West-Start., Vozik Balázs E.V., Hard Trans Kft., Kóródi Tamás E.V, Klima Yukon Kft., Kelet-Atlasz Kompresszor Kft., R-Pex 2000 Kft., ProDuct-Price Kft., HB Ce, Extem Line, Thermo-Ciklon, Bionly Kft., Nagy Ferenc E.V. (Munkaerőközv), Andrássy Üzletház, Sascamion Kft., Hernád Fólia  Kft., K&K Food, Öko Trans Kft., Inter Agrowashker, Glasstone Kft., Garden Master, Márkó ÁBC, H-Euro Consult Bau Kft, ML Log Kft., FEST-GROUP, Akkusystem.hu, Kartel 97 Bt, Diákmeló Miskolc, Dr Lan Kft., DSG, TiszaBérc Kft, Vanco Bt, Salépker EU 2000 Kft., Karcher Debrecen, Stron Bau Invest Kft., Adó-dó Plusz Kft., Phobextools, Carcolor, Lanexpert.hu, drlan.eu, mihidra.hu, Tóth-Szer Kft., Kiss Zsolt E.V., Interdairy Hungary Kft., Tatár és Társa Kft., Corpus Bútorgyártó Kft., Vollux Rent Kft., Liliomlakókert.hu, Vollux Managment Kft., CSV Logistik, SQ Trade, Neurofeedbackmiskolc.hu.

- Hajósi Miklós -