Keresés

Találatok száma: 237
Előző 2 / 12 Következő
 • 2018.11.25. 12:53
  Múlt hétvégén került megrendezésre a 2018-as esztendő záró rallye futama, a Nyíregyháza Rally, ahol a Pethő István – Holecz László – Lada VFTS trió is képviselte magát. 
 • 2017.12.18. 21:49
  Parkánszki Balázs - Bodogán BalázsMikulás Rallye 2017Lada 20152017.12.09-10.Balázs és Balázs, avagy B&B a kocka Ladában a Mikulás Rally-n. Kezdhetném így a bevezetőmet a 21. TAXI4 Mikulás Rallye 2017 után.Most Bodogán Balázzsal a jobb1-ben vágtál neki a hat gyorsot magába foglaló Mikulás Rally-nak. - Így van, Balázzsal indultunk neki az idei Mikulás Rallynak. Az autó felkészítése rendben zajlott, így bizakodva néztünk a verseny elébe, annak ellenére, hogy nem mentünk még együtt versenyen. Én úgy érzem nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot, már a pályabejárás nagyon jó hangulatban telt

  Rally

 • 2016.10.28. 22:05
  Balogh Balázs - Danku MiklósIV. Miskolc Autó - Ózd RallyArable Racing Kft - Lada 20172016.10.28-30.Helló, Szia, Sziasztok!  (BB Csigoly)- Olyan hatalmas autósportos múltam nincs.Mindig is imádtam az autó és motorsportot gyerekkoromtól kezdve, illetve a nagy gépeket, kamionokat. Már tíz éves koromban hordtak motorozni, amit nagyon szerettem. Fiatalon a barátokkal mi is jártunk nagyon sok rally versenyre nézőként, mindig ott szurkoltunk a pálya szélén. Ahová csak volt lehetőségünk, oda elmentünk, hogy minél többet lássunk a rally-ból. Mikor kezem alá került életem első utcai autója, egy ... Körmöndi Szabi Ladájában egy Bükkszentkereszti versenyen, majd ugyan itt Porkoláb Peti mellett egy BMW-ben, viszont úgy éreztem, hogy a jobb oldal kissé kényelmetlen nekem. Egy alkalommal kipróbálhattam Lackó VFTS-ét, s akkor eldőlt minden, hogy nekem vennem kell egy versenyautót, egy LADA-t. Ezt a célom kergetve vettem meg Moczó Szabolcs ATB rendszámú kockáját négy évvel ezelőtt és indultunk el életem első versenyén, Lyukóbánya - Parasznya sprint szakaszon, ahol Szabó István "Pivo" navigálásával sikeresen teljesítettük a hétvégét szerviz csapat, szerviz és minden nélkül. Nagyszerű és felejthetetlen ... szezonzárónak számító Ózdi Rallyra készülünk, Rally2-es futamra. Három szakaszon fogunk versenyezni vasárnap, A Sátai gyors már ismerős nekünk, többször autóztunk rajta, Sajókazai gyorsaságit nagyon szeretjük, jól csúszik, a Rudabányai szakaszt pedig izgalommal várjuk, ott még nem volt alkalmunk versenyezni. Reméljük, hogy vasárnap, egész nap jót autózunk és kiszolgáljuk a nézőket. Bízunk a kegyes időjárásban.A jelenlegi autódról mit is lehet tudni?- A mostani autónk természetesen egy Lada, 2107-es típus, 1.6-os injektoros motorral, s ahogy észre vettük rajta, szeret keresztbe menni...Szeretünk Lada-val ... is van, de mint mindenhol, a nyári szezon idő alatt nagy a hajtás, másra nem nagyon marad idő és energia...A daruzás mellett teleszkópos rakodók, targoncák, kosaras emelőgépek bérbeadásával és közúti illetve túlméretes, speciális tréleres szállításokkal is foglalkozunk.2017-es terveid?- Jövő évre tervezzük, hogy az év elején megpróbálunk kicsit időre autózni verseny abroncsokon, természetesen Lada-val. Valószínű, hogy a nyári sűrű munka miatt nem tudunk majd Rally2-ben az összes versenyen részt venni, de ha lenne lehetőségünk, megpróbálnánk. Jó lenne egy teljes szezont végig autózni. Emellett A hétvégén újra szól a ladád hangja borsodban. Rally versenyen veszel részt.De előtte mesélnél az autósportos múltadról, eredményeidről, navigátoraidról, autóidról?

  Rally2

 • 2016.10.25. 16:19
  kutyás hangot, na ebben különbözik egy A-s ladától. (kb. 20-30 lóerővel tud többet)Hogy állsz eddig az éves bajnokságban a kategóriádban?- Negyedik helyen vagyunk, lehetőséget látunk a navigátorommal (Kovács Géza ) a 3. hely megszerzésére.Ezen a versenyen van-e kedvenc kanyarod, ugratód?- Isten igazából kedvenc kanyarom?? Nem is tudom talán a sintér telepi ugratós kanyar, ahol teszteken szoktam megtréfálni az aktuális navigátorokat."Helyi versenyzőként" van-e nyomás rajtad, hogy oda kell figyelned jobban mint máskor, más rallyn?- Igen van nyomás rajtam, mert az Ózdi versenyek befejezésével A hétvégén újra szól a Vadkutya Rallye Team ladájának és szurkolóinak a hangja borsodban. Rally versenyen vesz részt Nedecki László, Kovács Géza navigálásával.

  Rally OB

 • 2016.08.11. 18:30
  Kuncz Dezső:Miként is kerülsz te egy hátsókerekes Ladába, hisz ezer éve ültél benne utoljára?- Nem tudom! Fogalmam sincs! Ezt a Szabó Lacinak köszönhetem, meg a vakbelének. Ugyanis a mai nap hívott a kórházból, hogy műtik és ugorjak be a bal1-be a Baranya Kupán. 1996-ban ültem egy kemény N2-es Zsiguliban a Salgó Rally-n. Ez a VFTS csupán 120 Lóerővel erősebb mint a N2-es Ladám volt.Fiad, Dezső fog neked navigálni. Mentetek már együtt, ha jól tudom korábban. Melyen amikor a fiad dirigálja az itinert neked?- Különösebben nem okoz nekem problémát. Elég régóta megyek a magyar bajnokságban ismerek Apja és fia a Baranya Kupán, együtt egy autóban, még pedig egy LADA VFTS-ben.Beszélgetés Kuncz és ifj. Kuncz Dezsővel a verseny előtt.

  Rally

 • 2015.12.25. 13:52
  gumival. De már a pályabejáráson kezdett kikristályosodni, hogy ez egy nagyon jó buli lesz.Hogy érzed, jobb murván a típus?- Igen, a Ladával murván sokkal jobb menni, mint aszfalton, legalábbis könnyebbnek éreztem. Itthon még átfutott az agyamon, hogy tesztelni kellene, hogy belerázódjak, de tesztnek inkább az első gyorsot választottam. Nem is kellett az egész gyors hozzá, már a 4.kanyarban éreztem, hogy akár jó is lehet :) de vigyázni kellett az autóra!!Úgy érzem jól alakult számotokra a verseny, meg tudsz ebben erősíteni?- A kategória és Lada kupa 4.hely engem is meglepett, de igen, mindenképpen ... . Meg is lepődtünk az eredményen, miután beértünk a szerviz parkba. Abszolút 39. helyen és Lada Kupa 4. helyén értünk célba. Ha mehettünk volna még egy kört, még javíthattunk volna az időnkön. Valér emlegette is, hogy ő most érzett rá az ízére, kár, hogy vége van. :)Mindjárt itt a Szilveszter Rallye, ami ugye aszfaltos verseny. Melyik talaj típust kedveled inkább? Vagy ez inkább autófüggő?- A murvát kicsivel jobban kedvelem.  Ettől függetlenül nagyon várom a Szilveszter Rallye-t. Valérnak elígérkeztem, majd kiderült, hogy Merencsics Árpi is indul, így Árpi mellé most más ül be navigálni. De SOLID Racing Team – Szilveszter Rallye – 2015.12.27-29.Poczang Valér – Szemmelroth Anetta, Lada 2105A MARB Északi Régió Gombás-Sejce között rendezett viadalán dupla ismeretlennel küzdött meg Poczang Valér. 

  Rally, Szilveszter Rally

 • 2015.12.16. 12:10
  . Besegített még Baksai Laci barátunk, aki Lada-mágus, ugyancsak pilóta. Hatalmas mókázások közepette folyt a szervizelés és a verseny is, mivel a fiúk viccesen egymást húzták, kritizálták folyamatosan. Összességében nagyon jól éreztem magam!Partnereinknek köszönjük az együttműködést: EGROKORR Festékipari Zrt.; Dokutech Center Kft.; Evolution Consulting Képzési és Tanácsadó Kft.; Innovitas Közhasznú Nonprofit Kft.; RAIKER – www.raiker.hu; Ecoffice Technology Kft. – Sigillanda; Rajkai Takarék; Scan Union International Kft. - RElease; AVANZO-TRADE Kft. – The Body Shop; www.solidracing.hu SOLID Racing Team – MARB Északi Régió Gombás-Sejce 2015.11.07-08.Poczang Valér – Szemmelroth Anetta, Lada 2105 4. kategória Lada kupaA tavalyi Szilveszter Rallyn debütált a SOLID Racing Team színeiben Poczang Valér egy Lada VFTS volánja mögött. A Gombás-Sejce közötti versenyen azonban egy A/6-os Ladában láthattuk.

  Rallysprint

 • 2015.04.13. 23:16
  Ifj. Vizelli Karcsiék alaposan odatették magukat a 2015-ös évre, hiszen maximálisan felkészítették Lada VFTS-üket. Az utolsó kis csavart is újra cserélték a vilniuszi technikában és végre egy tökéletes hátsó féket is beújítottak az orosz vas alá, ami reményeik szerint sokat segít majd nekik az évad során a rövidebb féktávok és a nagyobb kupák begyűjtésében. Ifj. Vizelli Karcsival beszélgettünk az Eger és az előttünk álló Miskolc Rallye-ról. Rallye2 Ifj. Vizelli Károly Lada Lada VFTS Eger Rallye Miskolc Rallye
 • 2015.03.09. 20:58
  Beni, mesélnél kicsit az autóversenyzői pályafutásodról?- 2013 júniusában kezdtem el versenyezni a 8. Lóerő Vetélkedőn Ádándon. Egy Lada 2107-es volt az első autóm, amivel azóta is versenyzem. Némi fejlesztésen esett át azóta, Lenger Ferenc jóvoltából kapott egy új motort, és egy új váltót, amit ezúton is szeretnék megköszönni neki. A 2013-as év második felét és a 2014-es szezont végig mentem.Jártál-e már itt, és ha igen milyen sikerrel?- Más versenyen még nem mentem, csak Ádándon. Itt szereztünk pár kupát is, például Lada kupa 3. hely, Kategória 2. hely, és év végén Kategória 2. helyet.Hogy Beni, az UniCorse Team színeiben, egy Lada 2107 pilótájaként veszi fel a harcot az idő, és a sporttársak ellen április 18-19-éna 18. Lóerő Vetélkedőn Ádándon.

  Amatőr rally

 • 2014.10.27. 11:51
  Csontig hatoló hidegben és a futam rajtjában még gomolygó ködben vágott neki a mezőny a Kazár Rallysprint 2014 6×8.1 kilométerének.  Az időjárás  végül a kegyeibe fogadta a mezőnyt és a szép számmal kilátogató rally szerető közösséget. A nap végén szinte kivétel nélkül elégedetten csettinthetett versenyző és szurkoló is, hiszen az időtervet tartva, izgalmas csatákat hozó, látványos futamot láthattunk a ” nógrádi vénasszonyok nyarában”.A mezőnyben ismét láthattuk #0 rajtszámmal a Szabó “Busman” Attila – Udzeli Bettina kettőst.  A piros Lada 2107-es és legénysége igazán kitett Szabó “Busman” Attila-Udzeli Bettina#0, Lada 2107 SRT Rally Sprint, Kazár RSMARB Északi Régió 7.futama

  Rallysprint

 • 2014.10.15. 14:05
  Az FRT.HU Kupa hetedik fordulóján ültek be a Duenesek Nagy Varga Géza Ladájába

  Rallysprint

 • 2014.10.09. 23:00
  Mikor kezdted a versenyzést és milyen eredményeket tudsz magadénak?- 2010 óta kezdtem az autocrosst. Első versenyem Nagyszénáson volt egy kocka Ladával. Eddig csak Ladákkal csapattam. 2010 DIV II. kategóriában I.- lettem 2011-ben is. 2012-ben DIV II.-ben II.- lettem.2013-ban már nem az idő ellen, hanem kikapcsolódásként versenyeztem. 2014-ben Pusztaottlaka bajnokságban és a Dömsödi bajnokságban harcolok a pontkért. Ottlakán 2.-ik vagyok 1600-ig kategóriában, Dömsödön pedig egyelőre első vagyok, a 1600 -2000 ccm kategóriában.Mit szeretsz ebben a szakágban? - Az adrenalint, a szurkoló csapatot ... és a barátokat, akik mellettem állnak, és segítenek. Barátok nélkül ezt nehéz lenne csinálni. Kedvenc emléked a Viharsarok Ringen? - A 2012-es évnek az utolsó pár versenyén való küzdelmek maradtak meg bennem, a legjobban.Legnagyobb pereced? - Túrkevén sikerült a Ladát megborítanom 2013-ban. Leesett a kuplung munkahenger a kormányösszekötőhöz, így irányíthatatlan lett az autó. Nekimentem a homokfalnak és három pördülés után tetőn állt meg az autó.A sporttársaidnak miért is ajánlod ezt a Viharsarki pályát? - A Pálya kialakítása technikás, feketeföld a talaja, és öntöző rendszerrel van ellátva a Viharsarok AMSE Kupa.Amatőr autocross területi verseny.Balázs András: Lada 2101 Amatőr Autocross versenyzőBalázs Racing TeamBeszélgetés Balázs András Autocross versenyzővel a Pusztaottlakai verseny előtt.

  Autocross

 • 2014.03.26. 13:00
  Már nagyon hiányzott a Rallypályákról a Ladájával Bütösi Zsolti.Most a 20. Vredestein Miskolc Rallyn már láthatjuk navigátorával Radványi Józseffel.

  Miskolc Rallye

 • 2014.03.14. 22:34
  Az új Grantát Franciaországban, a Magny-Cours versenypályán mutatták be szerény külsőségek mellett. A piros versenyautónak a Citroënekkel, Hondákkal és az RML csapat által épített privát Chevrolet-kkel kell majd megmérkőznie a Túraautó-világbajnokságon.A 2014-es szabályok jóval nagyobb leszorítóerőt biztosító aerodinamikai kiegészítők, szélesebb nyomtáv, erősebb 1,6-os turbómotor, nagyobb kerekek és fékek használatát teszik lehetővé, ennek ellenére a 2014-es kocsi az első fotó alapján kívülről nem tér el jelentősen a tavaly használt Grantától. Az lehet a magyarázat, hogy a Lada a Granta ... fejlesztésével párhuzamosan egy vadonatúj versenyautó tervezésén is dolgozik, de azt csak a 2015-ös szezonban kívánják bevetni. A csapat idén minden korábbinál komolyabban veszi a sorozatot, amit jól jelez, hogy a tavalyi versenyzők – James Thompson és Mikhail Kozlovsky – mellett 2014-re leszerződtették a 2012-es világbajnokot, Robert Huffot is.„Nagyon izgatott vagyok, hogy segíthetek a Ladának az új autó fejlesztésében” – nyilatkozta Huff, amikor tavaly novemberben bejelentette a csapatváltást. „Mivel a Chevrolet-nél két autó fejlesztésében is segédkeztem, úgy vélem, itt is hasznomat vehetik.” A Ladára A közel 400 lóerős Lada űléseiben Rob Huff és James Thompson fog versenyezni a WTCC-ben.

  WTTC

 • 2013.09.10. 15:43
  Élményautóztatók a Latyak Ringen!Szeptember 14-én szombaton, Kecskeméten, a Latyak Ringen LADA és BMW találkozó veszi kezdetét!Ladák és BMW-k vonulnak fel Kecskemét városában de szépségversenyben és hangnyomás mérésben is jeleskednek, ha ez nem elég akár a pályán is megküzdhetnek egymással és az idővel!
 • 2013.09.04. 13:56
  Az egyik ősrégi debreceni Lada fanatikust kérdeztük a Kassa rallye előtt.

  Rally OB

 • 2013.07.09. 12:33
  A kétnapos rendezvény kezdő napján a főszerep a Street kategória drift versenyzőié volt, akik megvívtak a legjobbnak járó kupáért és pontokért. A Street kategória képzeletbeli dobogójának harmadik fokára Kiss Gábriel, második fokára Várfalvi Gábor állhatott fel, míg az első helyet Taskó Rodrigó szerezte meg. Taskó Rodrigó sajnos nem sokáig lehetett boldog, ugyanis később, egy edzés közben összeütközött Pelikán Gergővel és csúnyán összetörte kedvenc BMW-je elejét.A driftedzések és -versenyek szüneteiben a Ladák vették birtokukba a máriapócsi katlant, hogy elnyerjék a leggyorsabbnak, valamint a ... legszebben versenyzőnek járó díjat. Vasárnap már a Bútor Robi által vezetett Lada Gála résztvevőire és a Hell Energy Magyar Profi Drift Bajnokság pilótáira figyelt mindenki. A gyönyörű Ladák versenye már önmagában is sok-sok izgalmat hozott, de ezt is sikerült egy érdekességgel megfűszerezniük a szervezőknek: először a drift versenyző Xenikos Nassos vitte Ladájával Bútor Robit, majd a raliba kóstolhatott bele jobb egyben, fordított felállásban a görög fiú.Robi élményeiről hosszan mesélt, melyből kiragadtuk a lényeget: "Az én Ladám nagyon erős és mindig élveztem vele menni. Nos ezt itt meg kell szorozni ... hárommal, a gyorsulása simán felér egy WRC-vel. Igazán ijesztő az volt, amikor a Nissan (=Grózinger Zsolt - a szerk.) mögött haladtunk pár centire, de nem lehetett semmi mást látni, csak a tejfehér füstöt..."A Lada Gála összecsapásai mellett két drift verseny is zajlott a délután folyamán. Először a kihívásos versenyek zajlottak, ahol nem pontok alapján, hanem az "odadobott kesztyűk" alapján dőlt el, hogy ki kivel csatázik. Rengeteg izgalmas és szoros csatát láthattunk, hiszen a versenyzők nem kímélték sem magukat, sem az autókat. A leglátványosabb csatáért járó elismerést, érmet és pénzjutalmat ... utolsó szakaszán Grózinger Zsolti kiegyenesedett, ugyanis a túl nagy tempó miatt túl közel került a falhoz, elvette a gázt és egyenesen autózott a pontozott szakasz végéig. A második összecsapás előtt kiderült, hogy Szilárd Mercedese ragaszkodik a második fokozathoz és nem hajlandó több futamot vállalni, így Zsolti jutott be a döntőbe.A döntő másik tagja Roman Kolesar lett, aki a visszahívást követően is higgadtan és precízen versenyzett az "őrült" görög fiú ellen. Sajnos a futam alatt Xenikos Nassos Ladájában a turbó is meghibásodott.A döntő csatát Grózinger Zsolti és Roman Kolesar vívta. Az első Fantasztikus versenyen vehettek részt azok, akik ezen a kellemes nyári hétvégén a strand helyett a benzingőzfürdőt választották. A Drifting.hu csapata a profi drift versenyzőkön kívül két igazi csemegével is szolgált a nézőknek: idecsábították Xenikos Nassost, a Ladával driftelő görög fiút, valamint meghívták a Lada-versenyzők krémjét, hogy megmutathassák: a keleti blokk csodái is tudnak keresztbe menni...

  Drift

Előző 2 / 12 Következő