Szabó "Busman" Attila - Udzeli Bettina - Kazár RS

Szabó “Busman” Attila-Udzeli Bettina
#0, Lada 2107 
SRT Rally Sprint, Kazár RS
MARB Északi Régió 7.futama

Csontig hatoló hidegben és a futam rajtjában még gomolygó ködben vágott neki a mezőny a Kazár Rallysprint 2014 6×8.1 kilométerének.  Az időjárás  végül a kegyeibe fogadta a mezőnyt és a szép számmal kilátogató rally szerető közösséget. A nap végén szinte kivétel nélkül elégedetten csettinthetett versenyző és szurkoló is, hiszen az időtervet tartva, izgalmas csatákat hozó, látványos futamot láthattunk a ” nógrádi vénasszonyok nyarában”.

A mezőnyben ismét láthattuk #0 rajtszámmal a Szabó “Busman” Attila – Udzeli Bettina kettőst.  A piros Lada 2107-es és legénysége igazán kitett magáért és eredményesen és látványosan autózott a hat gyors alatt. Némi izgalomra adott okot, hogy a gyors lassítói párszor lemagázódtak az autóval aminek köszönhetően a szervizcsapat nem maradt tétlenül. Sokat számára emlékezetes pillanat volt, amikor Busman kipufogóval a kezében Usain Boltot meghazudtoló gyorsasággal futott a szervizparkban és győztesen küzdött meg a szervizidővel, miközben a helyére került minden a következő gyors rajtjáig.

Az időeredmények alapján is elégedetten zárta a futamot az egyre jobban összecsiszolódó Busman – Betti kettős, ugyanis végig a Ladás kategóriák közvetlen élmezőnyében autóztak a nap során, miközben igazi örömautózást mutattak be.


A futamot követően Busman már a “Hogyan tovább?-on” töri a fejét. Egy biztos, idén még látjuk őket!


Köszönet a támogatóknak, akik segítségével a Kazár RS futamán is rajthoz állhatott a Szabó-Udzeli kettőst:

Agria Szerszám Kft
Felvinczy és Társa Kft
Pacziga Kft
Damat Lubs Hulladékkezelő Kft
Agria Padló Kft
Gulf Motorolajok