Hodosi Gábort kérdeztük Kassa előtt .

Az egyik ősrégi debreceni Lada fanatikust kérdeztük a Kassa rallye előtt.

Racing.hu: Gabó ! Indultok Kassán ?

Hodosi Gábor: Természetesen ! Hiszen nekünk is fontos a Magyar bajnokság eredménye a kategóriánkban és minden pöttyre szükség van a végértékelésnél !

Racing.hu: Mi lesz a versenyautó összeállítása a következő futamon?

Hodosi Gábor: Ugyanaz mint eddig, Holló Barnabás navigálásával egy megújult versenyautóban, történt ugyanis hogy teljesen át lett fésülve a vas ! Megkapta a komolyabb lengéscsillapító garnitúrát és szerkezetileg is jobb lett remélhetőleg a jármű ! Minden le lett revíziózva és bízakodunk abba ,hogy technikai problémánk nem lesz a közeljövőben . A lengéscsillapító beállításhoz még nincsen sok közünk de megpróbálunk alkalmazkodni a lehetőségekhez és magunkra szabjuk (idővel) a lengéscsillapítását az autónak.

Racing.hu: Új technika ,régi navigátor,esélyek???

Hodosi Gábor: Szeretnénk a legjobb helyezést elérni Kassán ,hiszen minden versenyre úgy megyünk oda hogy nyerni szeretnénk ! Utána pedig ....

Racing.hu: Indultatok már Kassán régebben?

Hodosi Gábor: Igen, ha jól emlékszem akkor 2005-ben mentünk Szoták Zolival kb.:3 gyorsaságit amikor is eltörött a nyelestengely a váltóban. Nem sok jó emlékem van Kassát illetően ,de már arra sem nagyon emlékszem milyen pályák voltak. Tiszta lappal kezdünk ! Szeretem a Szlovák gyorsaságikat  ,ezek fekszenek nekem a jó kis dobálós,poros,keskeny igazi  ralipályák ! Várjuk nagyon a tréninget is és a versenyt is !

Racing.hu: Budapest, Mecsek ?

Hodosi Gábor: Bízunk benne ,hogy tudunk versenyezni a hátralévő két futamon is aminek csakis a technika és a pénz szabhat határt! 

Racing.hu: Sok sikert a hátralévő futamokon.