Keresés

Találatok száma: 31
Előző 2 / 2 Következő
 • 2013.10.03.
  CÍM: Pontosan és gyorsan Maxx Race Team – Budapest Rally 2013 Kiss Viktor – Percze Nándor, Mitsubishi Lancer Evo IX R4 A IV. Peugeot PM Vác Rallyn Kiss Viktor ismét bebizonyította, hogy sokat tanult a 2013-as szezonban, s már hiba nélkül is tud teljesíteni egy futamot. Navigátorának, Percze Nándornak nagy része van e fejlődésben. A Maxx Race Team párosa a soron következő Budapest Rallyet már nem csak hibátlanul, de gyorsan is szeretnék teljesíteni, ahol véleményük szerint az erőviszonyok is kiegyenlítettek lesznek. Kiss Viktor: A szeptember végi IV. Peugeot PM Vác Rallyt minden ... meghibásodás, probléma nélkül teljesítettük, így a kocsi maximálisan készen áll a soron következő derbire. Már tűkön ülve várjuk a Budapest Rallyet, hiszen úgy hallottuk, nagy „felhajtás” lesz – legalábbis a prológ tekintetében biztosan. Remélhetőleg rengeteg néző fog kilátogatni a Műjégpályára, akiket egy látványos show-val tudunk majd kiszolgálni. A célunk, hogy egy jó bulit hozzunk össze a nézőknek. Megmondom őszintén, én örülök annak, hogy még nincsenek nyilvánosságra hozva a szakaszok helyszínei. Ez az igazi rally, mikor mindössze három alkalommal mehetsz végig a kijelölt úton, s utána azon kellBudapest Rally Mitsubishi Lancer EVO IX Maxx Race Team Rally
 • 2013.10.01. 18:30
  KftMaci 99 BtKoleracingSpeed Rally teamAuto-Torino- Hajósi Miklós - Harcban a lassítókkalBeszélgetés Pálfalvi Gábor autóversenyzővel a IV. PM Peugeot Vác Rali után.

  RTE, Rali Túra Bajnokság, Rallysprint

 • 2013.09.28. 09:43
  hangulatú volt, nem igazán tudnék választani a két pálya közül kedvencet, de ha muszáj dönteni akkor talán Nagymaros-Márianosztra irányba billenne a mérleg nyelve! Az említett kisvendéglő pedig akkor még nem játszott szerepet az életünkben.Ha már kisvendéglő, hogy ízlett a szőke démon által felszolgált "rally menü"? Illetve, hogy is keveredtetek oda a dombtetőn lévő korábban a jobb oldalával megpöncintett lassítónál lévő kiskantinhoz? - Aztán korán reggel minden összeomlott. Elrajtoltunk hideg gumikkal, és bár megígértettem magammal hogy megpróbálom "normálisan" venni a visszafordítókat, a kocsi Dynamic Rally Team - IV. PM Peugeot Vác Rali. 2013.09.21-22.Lángi Attila - Toma József. BMW Z4 MRiport Lángi Attila autóversenyzővel a IV. PM Peugeot Vác rali után.

  RTE, Rali Túra Bajnokság, Rallysprint

 • 2013.09.25. 18:37
  Egy nem mindennapi versenyhétvégén vagyunk túl. Volt Prológ és jó pár gyorsasági szakasz. Somogyi Márk a Speed Rally Team Rallyversenyzőjét kérdezem a IV. PM Peugeot Vác Rali után. Kedves Márk!A Prológ hogy ízlett neked és a Micunak? - Egy beugró navigátorom volt a prológra aki életében először ült ilyen autóban Hajdi Bernadett személyében. Kicsit féltem az elején hogy nehogy pár perc büntetéssel kezdjük a versenyt a helytelen menetlevél kezelés miatt, de meglepődve tapasztaltam, hogy az általában szeleburdi leányzó milyen gyorsan megtanulta és a tanultakat helyesen használva ... navigátor vette át az irányítást az autóban (mert ugye a navigátor irányít a pilóta meg csak nyomja a gázt) Tamással már nagyon régóta tervezgetjük hogy a közös fejlődés érdekében beültetjük mellém édesapámat, hogy közösen tudjuk növelni a tempót, kicsit izgultam is hogy milyen lesz ez a felállás de hála istennek az első gyors rajtja előtt sikerült ezeket a gondolatokat elhessegetnem. Őszintén szólva most volt egy kicsit belelátásom abba, hogy mi is az igazi RALLY amikor az ember alatt folyamatosan mozgásban van az autó, és tényleg megpróbálja kihasználni a benne és az autóban rejlő lehetőségeket. Van ... -1 kanyarban és így volt élvezetes a versenyzés. Köszönet Anyukámnak, Nagymamámnak és Barbarának!Szeretném megköszönni támogatóinknak hogy lehetőséget nyújtottak számunkra hogy ott legyünk ezen a futamon: A123 Kft.Ruber Kontakt Kft.Flottapark Kft.Contact Invest Kft.SRTeamwww.cash-global.huwww.duen.huwww.hajoka.huSpeed Rally Team- Hajósi Miklós - Egy nem mindennapi versenyhétvégén vagyunk túl. Volt Prológ és jó pár gyorsasági szakasz. Somogyi Márk a Speed Rally Team Rallyversenyzőjét kérdezem a IV. PM Peugeot Vác Rali után.Kedves Márk!A Prológ hogy ízlett neked és a Micunak?

  RTE, Rali Túra Bajnokság, Rallysprint

 • 2013.09.25. 18:27
  Riport Buránszki József Rally versenyzővel, a IV. PM Peugeot Vác Rali után.Túl vagyunk egy prológgal és gyorsokkal megrendezett Vác Ralin.De kezdjük a prológgal. Egy kategória negyedik időt sikerült mennetek a majdnem kopp sötétben. Ennyire bejött ez a szakasz?

  RTE, Rali Túra Bajnokság, Rallysprint

 • 2013.09.19.
    Újult erővel      Egészségügyi  problémák  miatt  volt  kénytelen  kihagyni  a  Rali‐Túra  Bajnokság fél szezonját a Lajosházi ‐ Krizsanyik páros, de most újult erővel  térnek vissza a 2013‐as szezonzáró versenyen.      Lajosházi  Csaba:  ‐  Sajnos  nem  tudtunk  teljes  szezont  menni  az  idei  Rali‐ Túra Bajnokságban, mert olyan egészségügyi problémám volt, ami ezt nem  tette lehetővé. Jelentem minden rendben van, és nagy lendülettel vágunk  neki a 2013‐as Rali‐Túra szezon utolsó versenyének a IVPeugeot PM Vác  Rallynak.    ‐  A  verseny  nem  ismeretlen  számunkra,  minden  évben ...   együttműködő  médiapartnerei:  Rallysport.hu,  PiriRC  Rally  Fotóblog, Rallyheart.hu    IV. Peugeot PM Rally Subaru Impreza WRX STI Speed Rally Team Rally
 • 2013.09.19.
  Bajnokként Vácott? MARICSEK RACING TEAM – IV. Peugeot PM Rally Kondella Péter – Szilassy Arnold, Honda Civic Type R Izgatott napjai vannak mostanság Kondella Péternek, hiszen felesége, Fülep Edina a napokban hozza majd világra első közös gyermeküket. A babavárás örömei mellett azonban más is nagy boldogságot szerzett a Maricsek Racing Team pilótájának. Mivel nagy ellenfele, Hidegkuti Balázs nem áll rajthoz az RTE záró futamán, Péter és navigátora, Szilassy Arnold már bajnokként állhat rajthoz a hétvégi, IV. Peugeot PM Vác Rallyn. Kondella Péter: Nem szeretnénk elkiabálni, de a dolgok ... jelenlegi állása szerint már most bajnokok vagyunk. Tíz ponttal vezetjük a kategóriánkat és az N csoportot is Hidegkuti Balázsék előtt, akik a nevezési lista alapján nem jönnek Vácra versenyezni. Ennek ellenére nem fogunk lazsálni, ezen a futamon is a maximumra fogunk törekedni mind egyéni, mind csapat szinten. A Vác Rally a kedvenceim közé tartozik, harmadik alkalommal fogunk itt rajthoz állni. Különösen szép emlékünk társul ehhez a rendezvényhez, hiszen tavaly itt lettünk bajnokok Edinával a futamgyőzelem után. A korábbi versenyeken nagy hangsúlyt fektettünk a Honda futómű-beállításaira – ez mostHonda Civic Type-R IV. Peugeot PM Rally Maricsek Racing Team Rally
 • 2013.09.17. 11:51
  Sziasztok!- Sikerült nagyon hamar fertőzést kapnom, és mindenki tudja hogy ez ellen nincs gyógyszer! Tehát én se gyógyultam ki ebből, és először egy Miskolc Rally-n voltam életemben! 2007-ben sikerült autóban ülnöm az pedig egy "nagyon komoly" Zsiguli volt! Volt benne minden, csak az nem ami kellett volna! De az érzés leírhatatlan volt! Aztán jöttek szépen sorban a BAZ sprintek és azt senki nem tudja elvenni tőlünk Borsodiaktól! És hála istennek 2009-től 2012-ig szerelőként is ott lehettem minden versenyen! De maradtam a versenyzésnél! Szeptember 21-22-én ismét a lecsóba csapsz. Egy Vác ... Rali, mennyivel másabb kihívást támaszt veled szemben, mint a B.A.Z. megyei versenyek?- Kihívást?? Hmm.. Aki tudja azt ahogy én versenyzek nem sok kupám van, de engem ez nem érdekel mert én magamnak és a nézőknek szeretek autózni és ez általában sikerül is! Nagyon várom már a Vác Rally-t mert, a mocskos anyagiak nem engedtek az éven csak az Eger Rally-t és már szeretném kiereszteni a gőzt! De a cél a BMW kupában jeleskedni! Megpróbálok minél gyorsabban és minél látványosabban menni. Nem összetörni magunkat meg az autót sem, mert a szerelőknek csak annyi munkát szeretnék adni hogy legyen tiszta az ... megyünk gyorsan de legalább a BMW popója az mindig legyen bogaras és Sz.....k az időre KILINCSEL ELŐRE!!!! És ezúton is szeretném megköszönni azoknak a nézőknek akik kijárnak a versenyekre és végig kísérnek eme rögös úton minket és a kezdetektől ott vannak voltak minden SRT és BAZ sprinteken illetve Túra versenyeken!Támogatók: Travel Glass KftMaci99 BtSrt Rally TeamKoleracing- Hajósi Miklós -www.hajoka.hu Már szeretném kiereszteni a gőzt!Interjú Pálfalvi Gábor autóversenyzővel a IV. PM Peugeot Vác Rali előtt.Kedves Gábor!Mint Borsodi megyei lakos, mikortól kerültél közel az autóversenyzéshez? Nézőként, esetleg szerelőként érintett meg a Rally szele?

  RTE, Rali Túra Bajnokság, Rallysprint

 • 2013.09.17. 11:44
  felkészülésre. Itt gondolok a teszt körökre, az autó megszokására is. Ami most fontos, hogy csapatunk új navigátorral erősödött, aki a Rallye 2 osztályában vezeti versenyzőként is a F2 osztályt. Azt gondolom ha a Budapest Rally elmarad, akkor matematikai esély sem lesz őt behozni a bajnokságban. Így nyugodtan mondhatom, hogy Pötyi személyében nagyon sok tapasztalatot és rutint sikerült a csapaton belül szerezni. Bízom benne, hogy ez majd a pályán is másodpercekben lesz mérhető lesz!Az utolsó verseny óta lett-e fejlesztés a TDi Golfon? Az előzőn szépen nyúlott a TDi!- Az autón a fékrendszer, pontosabban a Látványosan és gyorsan a Vác Ralin!Interjú Buránszki Joe-val a IV. PM Peugeot Vác rali előtt.Kedves Joe!Szombaton egy Laktanyai prológgal veszi a verseny kezdetét, majd vasárnap hat gyorsasági szakaszt fogtok teljesíteni. Emlékeim szerint a Laktanyában nagyon jó verseny tartottak. Prológnak is jónak tűnik a hely. Te hogy vagy ezzel?

  RTE, Rali Túra Bajnokság, Rallysprint

 • 2013.09.17. 11:38
  elkerülése végett a lökhárító lelógó részeiből egy két részt levágunk (nem inkább vigyázunk hogy ne csússzunk le az árokba). És egy nagyon minimális hasmagasság csökkentést még eszközölünk, aztán kész vagyunk! Nekünk széria az autónk, úgyhogy majd a lambdaszonda beállítja amit beakar, a futómű az inkább a már egy ideje általunk is használt Hankook gumihoz van állítva úgyhogy az nem pálya specifikus, úgyhogy innentől pályáról pályára inkább csak a magasság a kérdés. A IV PM Peugeot Vác Rallyn hányan várhatóak a kategóriátokban és milyen céllal is indultok most?- Fogalmam sincs hány induló lesz a Ez a verseny nekünk a kánaán leszDynamic Rally Team - IV. PM Peugeot Vác Rali. 2013.09.21-22.Lángi Attila - Toma József. BMW Z4 MBeszélgetés Lángi Attila autóversenyzővel a IV. PM Peugeot Vác Rally előtt.

  RTE, Rali Túra Bajnokság, Rallysprint

Előző 2 / 2 Következő