Keresés

Találatok száma: 3
Előző 1 / 1 Következő
 • 2015.05.15. 17:06
  Mi is lesz ez és hol rendezik meg?- Az év első 2 napos motocross rendezvénye Magyarországon, amit Esztergomban rendeznek meg május 16-17-én! A szombati napon a MiniCross, Pitbike, Quad és a Lady kategória, míg vasárnap Nyugat-kupa kategóriáinak versenyzői mérettetik meg ki jobb!Szombaton élőzenés koncerttel és meglepetés DJ-vel, vasárnap Red Bull meglepetés party-val készülnek a szervezők. Mind a két nap magas szintű vendéglátás a +21 koktél bár és a Pizza Casa Luigi jóvoltából, kézműves füstölt harcsa filé a Maláta bártól, csavart krumpli- kürtös kalács és még sok - sok más várja a ... , Nyugat-kupa 2. hely.A hétvégi versenyen milyen motorral és kategóriában indulsz? - A hétvégén egy SUZUKI RMZ 250-es motorrral indulok az Open Mx2-es kategóriában a Team Tóth Suzuki színeiben. Mit jelent számodra a motorsport és mióta műveled? - A motorozással 4 és fél éves koromban ismerkedtem meg, melyet azóta is űzök. Ez egy élet stílus, nem tudnék élni nélküle! Az Esztergomi pályáról mi a véleményed, van-e kedvenc részed?- Nagyon szeretem, általában a télen és a verseny időszakban itt készülök fel a hétvégi versenyekre! Kimondottan nincs kedvenc részem, az összeset kedvelem ... . Beszélnél a 2015-ös versenyzési terveidről?- A 2015-ös szezon már javában folyik, túl vagyunk már jó pár versenyen! Legfőbb célom a junior UMX2-es kategória és az Mx-Mánia (Nyugat-Kupa) kupasorozat dobogóján végezni az év végi összesítésben. A Cseh Junior bajnokság további fordulóin a lehető legjobb eredményt elérni!Milyen céllal indulsz az esztergomi versenyen?- Kihozni magamból a maximumot, és a  legjobb helyen a célba érni. És egy jó rajt szerepel a céljaim között az esztergomi versenyre! Nagy köszönetet szeretnék mondani csapatomnak a Team Tóth Suzukinak, szüleimnek, edzőmnek Interjú Pergel Márk motocross versenyzővel a május 16-17-én áll rajthoz, az Esztergomi MOTOCROSS RACE & PARTY WEEKEND versenyen.A hétvégén, kétnapos versenyen veszel részt.

  Motocross

 • 2015.05.15. 16:42
  vett valamit, annak jelentősége eltörpül ezek mellett. Egyszerűen imádom!Az Esztergomi pályáról mi a véleményed, van-e kedvenc részed?- Esztergomban eddig kétszer jártam. A tavalyi versenyen sokat szenvedtem a nagyobb ugrókkal, és a hátsó nyújtott kanyarban mindkét futam alatt elcsúsztam, ami miatt pozíciókat veszítettem. Maga a pálya nagyon király, de ezeket a hibákat mindenképp javítanom kell a hétvégén.Beszélnél a 2015-ös versenyzési terveidről?- Minden évben tervezzük a Világbajnokságon való indulást, de ez általában kiesik. Még a német és a cseh futamokra van lehetőségem nevezni, de ehhez ... egy erősebb szponzor kéne, aki segít kijutni.Célom ezen kívül 4. alkalommal is megnyerni a Magyar Női Kupasorozatot, ám az első fordulót technikai okok miatt ki kellett hagynom, így elég nagy hátrányból indulok neki a „címvédésnek”. Idén nagyban múlik minden a szerencsén is.Milyen céllal indulsz az esztergomi versenyen?- Egyszerű. Nyerni szeretnék! Mindkét nap, minden futamot! Támogatóim segítségét köszönöm:Magyari Zsolt, MAMI Team Fehér, Fehér Géza, Katlan Mx Team, Dirtpark.- Hajósi Miklós -www.hajoka.hu Alexandra, május 16-17-én, áll rajthoz az Esztergomi MOTOCROSS RACE & PARTY WEEKEND versenyen.

  Motocross

 • 2015.05.15. 11:13
  Interjú Gál Zoltánnal.Május 16-17-én, Esztergomi MOTOCROSS RACE & PARTY WEEKEND verseny kerül megrendezésre.Esztergomi MOTOCROSS RACE & PARTY WEEKEND!

  Motocross, Quad

Előző 1 / 1 Következő