System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Hírek

Előző 2 / 2
 • 2013.11.19. 11:59
  Matics Misi régi motoros motoros már a szakmában, de tudtunk neki feltenni olyan kérdést, amivel egy picit sikerült zavarba hoznunk. A Mecsek Rallye-ról beszélgettünk vele, de a jövő évükről is megpróbáltuk faggatni a méltán népszerű mitsubishis versenyzőt.

  Rallye Országos Bajnokság, Rally OB

 • 2013.09.09. 21:52
  A Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős megnyerte a magyar bajnokság negyedik futamát

  Rallye Országos Bajnokság

 • 2013.09.05. 10:10
  Turi Tomi és Somogyi Pali már egészen biztosan a kassai gyorsaságikat járja, mi még úton Kassára csíptük el telefonon a Kassa Rallye 2005-ös győztesét, Tomit, aki mint az interjúból is kiderül, egy Jégember nyugodtságával várja a soron következő megmérettetést.

  Rallye Országos Bajnokság

 • 2013.07.10. 13:41
  A hazai és a román bajnokságban is a dobogón áll pillanatnyilag Botka Dávid, de nem elégszik meg ennyivel: Veszprémben a WRC-s versenyzők „bajszát szeretné megrángatni” Romániában pedig a bajnoki címet akarja év végén begyűjteni a 2014-ben már az ERC-n indulni vágyó fiatal tehetség. Három sorban, három bajnokságról írtunk ebben a rövid bevezetőben, de Dávid mindezeket bőséggel-jósággal kifejtette a vele készült interjúnkban.

  Rallye Országos Bajnokság, Rallye ERC

 • 2013.05.20. 20:43
  Lukács Csucsu Kornél, Mesterházi Márk és csapatuk egy igen pörgős időszakot tudhat a háta mögött. A miskolci nem túl sikeres szereplés után egy csodálatos ERC-s győzelemmel tértek haza a nem éppen a szomszédban lévő Korzikáról. Elfáradtak, ami teljesen érthető, de kívánjuk, hogy ennél sose legyen kellemetlenebb fáradtsága a párosnak! Csucsuval beszélgettünk az elmúlt két versenyről.

  Rallye Országos Bajnokság, ERC

 • 2013.04.27. 20:42
  Sokak szeme csillant fel, amikor a miskolci nevezési listán megtalálta Turi Tamás nevét, aki Somogyi Pállal vág neki az év második futamának. A listából csak az derült ki, hogy az 5-ös kategóriában rajtolnak el a srácok, ide pedig a WRC és az összkerék hajtás nem fér be. Tehát biztosan új autóval ismerkedik meg 2004 abszolút magyar bajnoka. Az új autóról és a miskolci részletekről Turi Tomit kérdeztük.

  Rallye Országos Bajnokság, Miskolc Rallye

 • 2013.03.15. 12:43
  A tegnapi Erdei Zoltánnal készült interjúnk Pénzes Zsolthoz, a rallye szakág vezetőjéhez is eljutott, aki meglepetten olvasta a beszélgetés sorait. Amellett, hogy válaszolni szeretett volna az elhangzottakra, örömmel állt rendelkezésünkre az Eger Rallye-val kapcsolatban is, mivel a manapság oly népszerű legnagyobb közösségi portálon kritikus bejegyzések kezdtek el keringeni az előzetes és nem végleges nevezési lista láttán. Pénzes Zsolttal beszélgettünk.

  Rallye2, Rallye Országos Bajnokság

 • 2013.02.19. 06:48
  Valószínűleg csak kevesen mondhatják el még mindig magukról az ORB mezőnyében, hogy szinte biztosan teljes évet autózhatnak a 2013-as évben. Szerencsére Leitgéb Judit és Gálik Kata már ebbe a csoportba tartozik, hiszen az Ollé Sasáék által felkészített Suzuki Ignisükkel rajtra készen várják, hogy Egerben kezdetét vegye a bajnokság. Judittal beszélgettünk. 

  Rallye Országos Bajnokság

 • 2013.02.13. 12:27
  A Szilveszter Rallye-n ismét WRC-ben láthattuk Magyarország egyik legnépszerűbb rallye pilótáját, Turi Tamást, aki az év utolsó versenyén Somogyi Pállal a jobbján ült be több év kihagyás után egy Subaru Imprezza WRC-be. A rossz hír, hogy a szilveszteri autózás már régen volt, a jó viszont, hogy a tervek szerint a párosnak ez csak a bemelegítés volt a 2013-as évre. Turi Tomival beszélgettünk.

  Rallye Országos Bajnokság

 • 2013.02.09. 17:59
  Hibján József neve azzal került be először a magyar rallyesport történelemkönyvébe, hogy az országban 2007-ben elsőként autózott bajnoki futamon E85 azaz bioetanol hajtású autóval, amit – talán a sikereinek köszönhetően is- egyre többen kezdtek el használni a versenypályákon illetve a közutakon egyaránt. Az egykori rallycross bajnok 2013-ban nem kisebb fába vágta a fejszéjét, mint hogy a környezettudatos versenyzést egy Lada VFTS-el folytassa. Erről is beszélgettünk a kétszeres kategóriabajnok nyíregyházi pilótával.

  Rali Túra Bajnokság, Rallye Országos Bajnokság

Előző 2 / 2
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)