Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val d'Argenton versenypálya ad otthont, április 25-28 között.

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

ugyanis a két forduló között is rajthoz állt a Champions of the Future versenyen, amely szintén ezen a pályán került megrendezésre, így kellő tapasztalattal és magabiztossággal felvértezve készülhetett a mostani megmérettetésre.

Az OKJ mezőnye még az első fordulóhoz képest is tovább duzzadt, nem kevesebb mint 103 versenyző áll rajthoz Gender Tamás Junior kategóriájában! A csütörtöki edzések eredményei alapján beigazolódni látszanak azok a remények, miszerint a pályán szerzett tapasztalat magabiztos tempót adhat a hétvégére, ugyanis a magyar versenyző a pálya legtechnikásabb szektorát uralva, pár századra az első helytől, az élmezőnyben végzett.


A Hungarian Motorsport Academy utánpótlás nevelési rendszert a Széchenyi Egyetemi Csoporthoz tartozó HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. hozta létre és működteti.


#GenderTamásJunior #hungarianmotorsportacademy #HUMDA #SzéchenyiEgyetemiCsoport

- Gender Racing Team -