Bereczkiék a Veszprém ralin !

Bereczki Norbert-- Géczy Tamás ismét résztvesz az idei egyetlen murvás versenyen ! 

Az idei esztendő sem maradhat ki Veszprém rali nélkül. A tavalyi évben egy Peugeot 208 R2-vel állt rajthoz a debreceni kettős ami az utolsó előtti szakaszon fejeződött be számukra egy technikai hiba miatt ! Az idei 2022-es szezont egy Cseh rallycsapattal együtt próbálják meg a fiúk. A Sparrow Rally Team biztosítja számukra a versenyautót ami egy Ford Fiesta Rally4 elsőkerékhajtású gép lesz. 

Norbi: Szerettünk volna Magyar csapattal dolgozni az idei évben is de a sors így hozta, egy Cseh csapat biztosítja az idén a paripát. Eltérünk a kedvenc megszokott típusunktól ami az R2 ordítós szívómotort jelentette nekünk, és egy turbós gépre váltunk. A technika fejlődik és remélhetőleg még gyorsabbak tudunk lenni a Forddal. A márka számunkra nem meghatározó ,de a kategória az amiben nem szerettünk volna változtatni. A frontos 1.6 alatti versenyautó úgy gondolom a mi eszközünk és szeretjük is ezt a szintet. Nem mondom azt ,hogy nem próbálnék ki egy gyorsabb akár fejlett összkerekest de addig nyújtózkodunk ameddig a takarónk ér. Én ezt is nagyon élvezem és a szívem csücske amúgy is a Veszprémi murva, így örülök,hogy részt vehetünk ismét ezen a futamon.

Tomi: Nagyon örülünk,hogy ismét rajthoz állhatunk egy véleményem szerint jobb technikával mint eddig. Bízunk benne ,hogy be tudjuk bizonyítani a fiataloknak azt ,hogy igenis számolni kell velünk is (öregekkel). Szeretnénk egy jó ízűt autózni egy jó,gyors, modern versenyautóval és lehetőleg minél előrébb végezni! 

Partnereink: Interdairy Hungary Kft, Gran-Export Kft, Sea Master Product Kft, Ilant Kft, SL Forg Kft, Kaercher Metisz -Tomker Kft, Félix Professional Kft, Kole Média Center Kft.