Győztes visszatérés a Szilveszter Rallyn

Győzelemmel tért vissza mind a ralipályákra, mind a Korda Racing kötelékébe Vincze Ferenc, aki mellett az Európa bajnok úszó, Verrasztó Dávid is a csapat színeit képviselte az évbúcsúztató az A-Híd Szilveszter Rallyn.


Több meglepetéssel készült az idei A-Híd Szilveszter Rallyra a Korda Racing. Egyrészt ezen a versenyen tért vissza a csapathoz Vincze Ferenc, aki 2019-ben abszolút bajnoki címet szerzett a Korda Racing Skoda Fabiájával. Az évzáró versenyt már a 2022-es szezonra való felkészülés jegyében teljesítették és a visszatérés nem is sikerülhetett volna jobban, hiszen Vincze hatból négy szakaszt megnyerve pályafutása során negyedszer is elhódította a futamgyőzelmet társával, Németh Gergővel.

A viadalon – akárcsak két évvel ezelőtt – világsztár induló is volt, mégpedig a vegyesúszó klasszis Verrasztó Dávid személyében, aki csapatunk Skoda Octaviával teljesítette valamennyi szakaszt. Persze nem egyedül, hiszen párja, az MTVA sportriportere, a 2019-ben éppen ezzel az autóval célba ért B. Németh Péter volt. Mindketten odatették magukat, és ami a lényeg, balesetmentesen teljesítették az 56 kilométeres össztávot. Ráadásul az alkalmi párosunk a Skoda Octaviával az időeredményük alapján a TOP 100-ban végzett! Egy biztos, aki látta őket, az bizonyíthatja, Dávid nemcsak a vízben rendkívül gyors, míg Péter nemcsak mikrofonnal a kezében magabiztos. Amíg világklasszis úszónk, az olimpiai 4., vb-ezüstérmes, többszörös Európa-bajnok Verrasztó Dávid - az MTVA sportriporterével, B. Németh Péterrel - a pályán száguldott, addig Európa-bajnok, vb-5. és olimpiai 6. húga, Verrasztó Evelyn – aki egy szakaszon be is ült mellé navigálni – a csapatnál vendégeskedett.

„Az idei év sok nehézséget tartogatott számunkra is, de úgy érzem méltó módon tudtuk lezárni az évet az A-Híd Szilveszter Rallyn.” – jegyezte meg Korda Erik a verseny végén. „Megtisztelő, hogy Verrasztó Dávid személyében egy ilyen nagyszerű sportembert köszönthettünk csapatunknál, Dávid számára természetesen továbbra is az úszás élvezi az elsőbbséget, de mi visszavárjuk, bízom benne, hogy a jövőben lesz még lehetőségünk a közös munkára. Természetesen nagy örömmel köszöntettük újra csapatunknál Vincze Ferit is, és nagyon boldog vagyok, hogy ilyen hosszú szünet után egy győzelemmel folytathattuk közös történetünket, amihez ezúton is gratulálok. Nem titok, hogy Ferikével közösen tervezzük a jövő évet, bízom benne, hogy hamarosan részletekkel is szolgálni tudunk. Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk!”

„2019-ben már támogattuk Vincze Ferit és részesei voltunk a bajnoki győzelmének, most ezen a versenyen visszatértünk hozzá és ismét egy győzelemmel tudtuk megkoronázni az évünket.” – vette át a szót Várkonyi Szabolcs. „A jövő évet is együtt tervezzük és reméljük, hogy hasonlóan 2019-hez, vissza tudjuk hódítani a bajnoki címet”.

http://facebook.com/kordaracingHU

http://www.kordaracing.hu

http://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing és a Ritmus ASE együttműködő partnerei: Bartron '07 Kft, Vinex Plus Hungary Zrt, Szabó Gábor fuvarozó, CS-Process, SUN FUN, Generalkommandó, All4Office,  Palócker Kft, Al Oliva Kft, Tibuktu Bt.

2021. december 30.