A Bereczki- Géczy kettős ismét egy oroszlánszelidítésre készül !

Mármár nem lehet nélkülük Veszprém rallyt rendezni ! 

Bereczki Norbert- Géczy Tamás kettős ismét egy Peugeot 208 R2 fülkéjében fognak szaunázni a Július 17-18.-án megrendezésre kerülő Veszprém rallyn. A fiúk mutatták be magyarországon először versenykörülmények között ezt a típust még 2015. júliusában ! Most sem futamodnak meg a kategóriájukban versenyző erősebb rally4 -ek elől ugyanis ismét ezt a szívómotoros típust választották. A verseny fő célja a látványos és egyben eredményes célbaérkezés és ,hogy jól érezzék magukat a fiatalok között, de semmi esetre sem szeretnének feltartott kézzel menni a versenyen. 

Norbi 1992 -ben kezdett versenyezni egy debreceni sprint versenyen ami nem tegnap volt. Tomi sem számít fiatal titánnak bár az idén többször láthattuk a nyítóautó volánja mögött ,de ha versenyzésről van szó akkor nem tud nemet mondani eme hóbortjának. 

Géczy T: - Olykor az MNASZ ,illetve az aktuális versenyrendező munkáját segítem azzal,hogy elvállaltam a pályanyitó szerepet de ha versenyautóban ülhetek egy jó pilóta mellett azt nem szeretem kihagyni sohasem. Igen indulunk Norbival Veszprémben ismét ami az ő kedvenc versenye a kedvenc talaján. Reméljük a hangulat ismét jó lesz a fedélzeten és harcba tudunk szállni az ifjú titánokkal akik sokkal erősebb autókat irányítanak majd. Jönnek a barátok,szurkolók,komálósok ,úgyhogy a jó hangulatban nem lesz hiány !!!

Reklámpartnereink: Interdaíry Hungary Kft,Gran-Export Kft, Sea Master Products Kft, Metisz-Tomker Kft, SL Forg Kft ,Ilant Technology Kft,Opendevel Kft, Félix Professional Kft, Kole Média Center Kft.