Öt év után újra a Mecsekben

Alberti Szabolcsék az előző futamot kihagyták, a versenyautó egy új motort kapott és a pécsi versenyen már megújult erőművel és megújul erővel versenyeznek az ORC kategóriában.

Idén újra versenybe szállt a Busline Motorsport versenyzőpárosa és egy Mitsubishi Lancer Evo IX-el ismerkednek versenyről versenyre. Alberti Szabolcs minden kilométerét élvezi az új autónak és mosolyogva érkezett Pécsre. 

„Sikerült a futam előtt tesztelnünk és már ott is nagyon jól éreztem magam. Sokat tanultam újra az autóról és az új motor is sokkal jobban tetszett, mint a korábbi erőforrás.” – mondta a pilóta a korábbi, ceredi tesztre gondolva. „Kipróbáltunk egy számunkra új gumimárkát is, ezzel fogunk most versenyezni.”
Az új motor már kisebb fordulatszámon is jól dolgozik és Szabolcs elégedett volt vele. „A csapatom mindent megtett, hogy tökéletesen felkészítse az autót. Minden rendben van, itt vagyunk!”

A pályabejárás után is vidám volt a duó: „Öt éve mentünk itt utoljára. szeretjük ezeket a pályákat! Az esi gyorsnak különleges hangulata lesz, nagyon jó ötletnek tartom, hogy megváltoztatták a végét és egy igazán lobogós célba érkezés lesz pénteken.”

Patinás verseny, patinás környezetben, remélhetőleg rengeteg néző előtt. Mi más kellhet még ahhoz, hogy jó hétvégéje legyen a raliszerető közönségnek? „Reméljük, hogy sokan jönnek ki a szakaszokra, a szervizparkba. Nagyon jó érzés nézők előtt versenyezni!” – mondta Földi Niki.
A Busline Motorsport párosa az ORC értékelés negyedik helyéről várja az 54. Mecsek Rallye-t.

A csapat partnerei: 
KOCKAÁRUHÁZ, Box Print - FSD Packaging Kft., MAGISTRATUS kft., ADMINISTRATIO Kft., Traveller 21 Kft., AL-KO PLUSZ Kft., Busline Kft.