Fodor Krisztián: Összességében jót autóztunk

Fodor Krisztián és Getz András mondhatni sikeresen abszolválta a múlt hétvégi FRT futamot. 

Céljuk továbbra is a Ford Puma tesztelése volt.

Szia Krisztián! A múlt hétvégén ismét rajthoz álltatok a februári FRT futamon, és ismét a Puma-val. A legutóbbi versenyen az üzemanyag szivattyúval volt némi gondotok. Sikerült megoldani a hibát?

 

- Betegség miatt elhúzódott egy kicsit az autó javítása, hiszen terveim között szerepelt, hogy Szabadszálláson is rajthoz állunk a Pumával. Sajnos az nem sikerült. Segítséget kértem és kaptam Zachár Lacitól, akinek ezúton is köszönöm! Így az utolsó pillanatban egy nagyobb, immáron megfelelő benzinpumpa került az autóba. Ez már tette is a dolgát.

Ezúttal sikerült mind a 4 kört teljesítenetek? Volt valami technikai problémátok, vagy minden tökéletesen működött?

- Tulajdonképpen az esélytelenek nyugalmával utaztunk Kiskunlacházára, mert pontosan 50 métert sem sikerült menni az autóval, ami előző este lett készen! Úgy döntöttünk, hogy mivel teszt célzattal megyünk, így arra is adjuk le a nevezésünket. Összesen 7 kört sikerült mennünk hibamentesen az autóval, így a teszt sikeresnek mondható!
Még sajnos van üzemanyag szivárgási problémánk egy helyen, illetve a kézifékünk is még erősen fejlesztésre szorul, de összességében jót autóztunk!

Hogy érzed, készen áll az autó a február 15-i mezőkövesdi edzésre? Esetleg már ki is lehet bérelni arra a rendezvényre?

- Igen, tulajdonképpen készen állhat a mezőkövesdi edzésre, de ott most én fogok vele menni.
Utána már lehet majd bérelni az autót.

Köszönöm szépen a beszélgetést Krisztián!

- Én is köszönöm!

 

Reklámpartnereink:

Fémtiszta Kft., Copy and More Kft., Golf Kft., Lajosházi Méréstechnika Kft., Lajosházi Csaba E.V, Pet - Pack Kft., Strapa Pack Kft., Király Szerszám Kft., Fun Carter Kft., Dr. Marcus, Central Training Kft., SBS Kft., Varrivál Kft., WG-PLANMODE Kft.