Bereczkiék győzelme a Santa Domenica Rallyn !

Hasznos teszt után egy csillogó arany a debreceni versenyzők nyakába ! 

Az elmúlt hét végén került megrendezésre a Santa Domenica Rally Show ,melyet 10.alkalommal rendeztek meg a Horvátországi Zágráb melletti murvás szakaszon ! A versenyt megelőzően egy komolyabb teszten vett részt a csapatunk a Veszprém környéki murvás talajon ahol sikerült az autót beállítani és hozzászokatni a laza talajhoz  ! A versenyautó felkészítése 100%-ra sikeredett ,ugyanis egy lazuló csavart sem kellett a verseny folyamán utánahúzni !

A 3 napos verseny első estélye az aklimatizálásról szól de a másnapi programok már annál mozgalmasabbak voltak. A gépátvételt követően a pályabejárásé volt a főszerep amit egy rövid ebéd követett. Koradélután kezdődött a shakedown ahol a versenyzőink 4x teljesíthették a 4 km hosszúságú pályát. A vasárnapi versenynap első szakaszán egy megforgásból adódóan 13 mp hátrányt sikerült bezsebelni Norbiéknak aminek a ledolgozása embert próbáló volt ,de sikerült. A kiváló minőségű tükör simaságú murvás kavicsos pályán öröm volt az autózás, de egyben igen látványos is volt a nézők számára.

Rendkívül sok néző volt kíváncsi a környékbeli nációkból álló mezőny produkciójának megtekintésére,ugyanis a közel 10 nagyon komoly R5-ös versenyautó már önmagában is látványosnak volt mondható. Mivel a Horvát bajnokságban nincs murvás laza talajú verseny ezért ez a jubileumi 10.futam különös figyelmet érdemelt ki magának amiről több helyi és külföldi médium is be fog számolni. Egyszóval egy pontos ,komplex és igen jól szervezett versenyen vehettünk részt aminek a kategóriáját és a 2 kerékhajtású értékelést is sikerült megnyerni.

Köszönjük a partnereinknek: InterDairy Hungary Kft,Gran-Export Kft,Sea Master Product Kft,Opendevel Kft, Zsoltina 98 Bt,Vaanco Kft, SL Forg Kft,Globallift Kft,Félix Professional Kft, Metisz-Tomker Kft, Juhász Média Kft.