Kardos Norbert: Short Track OB másodszorra

A hétvége ismét eseménydúsnak ígérkezik, hiszen július 11 -14 között kerül megrendezésre a II. Dagonya Extrém Fesztivál, - ahol a rengeteg egyéb program mellett, - vasárnap ismét a quadosoké a főszerep.


Szia Norbi! A Dagonya Extrém Fesztivál keretein belül rendezik meg a Quad Short Track OB 2. futamát. Sikerült felkészülnöd a megmérettetésre?

- Sziasztok! Nagyon várjuk már a versenyt! Sok nézőre számítunk a fesztivál miatt. Ez egy nagyon jó alkalom népszerűsíteni a sportágat, úgy érzem, hogy sikerült felkészülnünk megfelelően.


Az OB 1. futamán (Mezőkövesden) technikai probléma miatt a párod szép rózsaszín motorjával versenyeztél. A te gépedet közben rendbe tettétek, vagy a rózsaszín motor kap valami fiúsabb színt, és azzal támadsz? :)

-Sajnos technikai problémám volt Mezőkövesden, úgyhogy csak végső megoldásként mentem a párom motorjával. Ami azon felül, hogy nyilván egy lányos színű motor, ráadásul nincs is 100%-ban Short Track-re felkészítve. Az enyémet idő közben sikerült rendbe rakni, reméljük nem lesz semmi probléma vele!

Ha tippelni kellene, milyen eredményre számítasz?

- Idén egy nagyon kemény a mezőny, nehéz helytállni, de igyekszünk azért a maximális teljesítményt nyújtani. Dobogóra hajtunk mindenképp, van rá esély!

Béren már többször versenyeztél. A pálya nyomvonala azonos az előző futamokkal, vagy ilyenkor teljesen új pályát jelölnek ki?

- Tavaly volt itt először Short Track verseny ugyanígy a fesztivál keretein belül. Nincs kimondott pálya, egy füves területen van kialakítva. Szerintem idén más nyomvonalra számíthatunk.

Kikkel várható nagy csata?

- Krisztián Csabi és Mihalik Tibi idén is nagyon nagy tempót diktálnak, velük kell harcolnom a dobogós helyezésért.

Reklámpartnereink:

Fuky-Csoki, Pet-Pack Kft., Copy & More Kft., Lajosházi Csaba E.V., Moon42 Kft., Megmozgatunk Kft., Golf Kft., Fémtiszta Kft., Király-Szerszám Kft., I.E.J. Zrt., Jász és Jász Kft., Fun Carter Kft., SBS Kft., Qualitekt Kft., Varrivál Kft., Terra21 Kft.