Hrutka Dávid: Visszatérek!

Hrutka Dávid is rajthoz áll a hétvégi Extrém Fesztivál keretein belül rendezett Short Track OB. 2. futamán, melynek Bér ad otthont.


Szia Dávid! Az ominózus miskolci bukásod óta nem hallottunk felőled. Mi történt veled azóta?

- Sziasztok! Valóban sok idő telt el azóta. Próbáltuk a quadot visszaállítani eredeti állapotába. Nem volt könnyű dolgunk, mert folyamatosan újabb problémákkal kellett szembe néznünk. Semmivel sem volt szerencsénk. Ezek miatt sajnos ki kellett hagynom az év első bajnoki versenyét, így elégé nagy hátrányban vagyok jelenleg. Persze még bármi lehet az éven!

Miskolcon a motorod elég nagyot kapott, több helyen eltört a váz. Sikerült megjavítani, vagy más motorral állsz rajthoz a hétvégén?

- A régi quaddal állok rajthoz. Sikerült rendbe rakni, de még nem 100%-os a gép. Van még mit alakítgatni rajta. Gyakorlatilag mindent előröl kellett felépíteni. Rengeteg munka van benne!

Edzeni azért volt lehetőséged?

- Sajnos nem tudtam a quaddal edzeni. Természetesen a fizikai és a lelki felkészülés most sem maradt el. Igyekszem mindent beleadni!


A hétvégén kerül megrendezésre a Short Track OB 2. futama, melyet az Extrém Fesztivál keretein belül rendeznek meg Béren. Örültünk, hogy a nevezők között a Te neved is szerepel! Várod már?

Igen, nagyon várom! Illetve boldog vagyok, mert látszik egy pici áttörés a quad ügyében, és úgy tűnik, hogy végre összeállt a gépezet! Ráadásul régen versenyeztem, és már nagyon ki vagyok éhezve!

Milyen helyezéssel lennél elégedett?

- Természetesen most is a dobogó legfelső fokára szeretnék állni! Mindent bele fogok adni, hogy ez valósággá váljon.
Köszönöm szépen a rengeteg segítséget Édesanyámnak, Keresztapámnak, a családomnak, és a reklámpartnereinknek!

Reklámpartnereink:

Jász és Jász Kft., Fémtiszta Kft., Pet-Pack Kft.