System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Szőke András: Szeretnénk célba érni

Szőke András nevét az elmúlt hónapokban sajnos nem láthattuk a nevezési listákon.

 A sorozatos technikai problémák miatt az is megfordult a fejében, hogy eladja az autót, és befejezi a versenyzést! Szerencsére nem így történt, és a Székesfehérvár Rallye-n végre újult erővel állnak rajthoz!

Szia András, legutóbb az Eger Rallye-n láthattunk, ami sajnos eléggé balszerencsésre sikeredett. Mi történt veled azóta?
- Sziasztok! Elég sok dolog történt velük az elmúlt hónapokban. Ez Eger Rallye-n sajnos ismét kiállni kényszerültünk egy féltengely törés miatt. Ekkor úgy döntöttem, - a sorozatos kudarcok után – befejezem a versenyzést, és árulni kezdtem a Hondát. Már nem éreztem azt a tüzet, amit kellett volna, ha a versenyzésre gondoltam. Később aztán a szüleinknek köszönhetően ismét motivált lettem. Összeraktuk az autót, és vasárnap este végre tényleg szeretnék a céldobogón átgurulni!


Az autón történt valamilyen fejlesztés?
- Nagy fejlesztés most nem történt. Az autó új féltengelyeket kapott, és az utolsó csavarig az egészet átnéztük! Nagyon remélem, hogy nem lesz technikai problémánk.


Mennyire ismerős neked a Székesfehérvár Rallye? Versenyeztél már itt?
- Még az amatőr mezőnyben versenyeztünk ezen a környéken, de Rallye2-ben ez lesz az első Székesfehérvár Rallye, ahol rajthoz állunk!


Ki tölti be a navigátori pozíciót?
- A tesóm, Szőke Niki fog ezen a versenyen is navigálni.


Helyezést illetően mi a tervetek?
-
Mi már akkor nagyon boldogok lennénk, ha célba érnénk! Ez az elsődleges most!


Tudtál tesztelni?
- Tesztelni sok lehetőségünk sajnos nem volt, pár km-t tudtunk menni közúton.


Köszönöm szépen András, és nagy kalappal nektek a hétvégére!
- Köszönjük szépen! Illetve köszönjük a szüleinknek és partnereinknek a támogatást. Reméljük vasárnap este találkozunk, és együtt ünneplünk a céldobogón!

Reklámpartnereink:

Pet Pack Kft., Fémtiszta Kft., Lajosházi Csaba E.V., Jász és Jász Kft., Golf Kft., Fun Carter Kft., T+F Kft., GNSZ Kft.

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)