System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Hofbauer még nem versenyzett esőben

Még nem versenyeztem esőben

Az időjárás adta nehézségek miatt kemény versenyen vannak túl a Speed Technika versenyzői, a Hofbauer Tamás - Harmos Gergely duó. A páros a harmadik gyorsasági szakaszon becsúszott egy szalagkorlát alá. A balesetben senki sem sérült meg, ám az autóval nem tudták folytatni a versenyt.
„A Bükkszentlászló - Bükkszentkereszt gyorsaságin egészen jól kezdtünk, nagyban közrejátszhatott, hogy jó esőgumit választottunk, de el is találtuk a ritmust. Sajnos elkövettem egy apró hibát, az egyik féktávon lementem a fűre és ez által megforogtunk”– értékelte az első szakaszt Hofbauer Tamás.
A megforgástól függetlenül az idejük rendben lett, valószínűleg jó tempót diktáltak végig a gyorsaságin. A következő Garadna - Mályinka szakasztól tartottak a legjobban, de az idejük itt sem volt rossz. A következő Sátaiszakaszon viszont már száraz talajra érkeztek a vizes gumikkal.
„Megérkeztünk a harmadik szakaszra, ahol száraz út fogadott minket. A vizes gumik sem voltak ide valók és emellett elkövettem egy újabb amatőr hibát, ami végzetesek bizonyult. Egy erős kanyarba eggyel nagyobb sebességi fokozatban érkeztem és a felhordáson megcsúszva belementünk a szalagkorlátba”– tette hozzá Tamás.

Az autó hűtője és olajszűrője kilyukadt, ezért nem tudták folytatni a versenyt.
„Kategória ötödik helyről estünk ki, ezért is nagyon csalódottak vagyunk. Remélhetőleg a félig hazai versenyünkönSzékesfehérváron újra örülni tudunk majd”– zárta a beszélgetést Hofbauer Tamás.

Köszönjük Partnereinknek:Arrabona Konstrukt Kft., Abacus-Audit Kft., Gerenda Impex Kft., Limerence-Trust Kft., Ecovictum Kft., Maschinenring Magyarország Kft., Harmos Logisztika Kft., Onyx Solutions Kft., TT Gumiabroncs Bt.

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)