Hrutka Dávid: Irány Miskolc

2019.04.26-án, pénteken kerül megrendezésre a Quad Track OB. 1 futama, melynek a miskolci Speedway Aréna ad otthont, melyen a Speed Rally Team oszlopos tagja, Hrutka Dávid is rajthoz áll.


Szia Dávid, alig telt el néhány nap, és a hétvégén ismét rajthoz állsz. Hogy viseled az ilyen rövid időt 1-1 verseny között?

-Sziasztok! Nem igazán visel meg. Ha lehetne, minden nap versenyeznék, hiszen minden eltöltött idő a quadon, felejthetetlen érzés. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg tapasztalatot gyűjtök ez által.

Volt lehetőséged felkészülni?

- Ilyen pályára sajnos nem volt volt lehetőségem készülni. Múlthéten a csapattársammal, Kardos Norbival voltunk a nyáregyházi motocross pályán edzeni, úgy érzem mind fizikálisan, mind mentálisan készen állok a megmérettetésre!

Hol lesz ez a verseny, és mit kell tudni róla?

- Miskolc ad otthont ennek a versenynek. Nagyon be lett harangozva, ezáltal sok versenyzőre, és rengeteg nézőre számítok. Nem voltam még ezen a pályán, így túl sokat nem tudok róla elmondani. Annyi biztos, hogy ez egy Flat Track pálya, ami nagyon gyorsnak ígérkezik. Biztosan tetszeni fog, és nagy csatákra számítok!

Milyen eredményre számítasz, illetve mi a célod a versenyen?

- A célom, hogy dobogóra álljak. Persze ez nagyon sok összetevőtől függ. Főleg, hogy a pálya is új lesz számomra. Igyekszem mindent bele adni, és a maximális teljesítményt nyújtani! Talán, ami ennél is fontosabb, hogy gyűjtsem a tapasztalatokat!

Köszönöm szépen Dávid, és sok sikert a hétvégére!

- Én is köszönöm!

Reklámpartnereink:

Jász és Jász Kft., Fémtiszta Kft., Pet-Pack Kft.

- Varga István -