Molnár István: Jövőre is megyünk!

Molnár Pisti és Bárdos Peti egy igazán eredményeset autózott az ISEUM Rallye-n, Szombathelyen. Pistivel beszélgettünk a hétvége eseményeiről.


Szia Pisti! Nagyon szép eredménnyel sikerült zárnotok az ISEUM Rallye-t. Hogy telt a hétvége?

- Sziasztok! Nagyon jól éreztük magunkat! Jó pőrgős verseny volt, nem voltak csúszások, nem mentünk bele az éjszakába. Ez a két nap jól el lett osztva! Sikerült az abszolút 22. és a kategória 5. helyén végeznünk, azt gondolom, hogy maximálisan elégedettek lehetünk az eredménnyel!

Volt valami technikai problémátok, vagy minden rendben volt az autóval?

- Szerencsére nem volt problémánk. Azért az megjegyezném, hogy ez az autó gyengécske volt ebben a mezőnyben. N-es autó 34-es szűkítővel. Szerintem egy izmosabb autóval jobb eredményt is el tudtunk volna érni!

A szakaszok hogy tetszettek?

- Igazi "Szombathelyes" pályák voltak, de szerintem nem ideális rally szakaszok. A katlan évek óta ugyanaz, és igazából nem is szeretem. Nincs benne nagy sztori. Szeleste és a Farkaserdő nagyon tetszett, úgy éreztem, hogy igazán jót tudtunk menni ezeken a szakaszokon!

Gondolom nem fáztatok a hétvégén.

- Hát nem! Sőt, szakadt rólunk a víz rendesen. Aláöltöző, lángálló ruha, maszk, sisak... Biztos vagyok benne, hogy fogytam néhány kg-ot!

Bárdos kolléga hogyan szerepelt?

- Peti a szokásos formáját hozta, nagyon jól diktálta az itinert! Szerintem jók vagyunk együtt, és biztosan lesz még folytatás!

Ha már a folytatásnál tartunk, mi a terv a jövőt illetően?

- Nagyon hirtelen jön a következő futam, ami Székesfehérváron lesz. Szeretnénk menni, de ez még a jövő zenéje. Össze kell szedni magunkat, nagyon erős az ORC mezőny. És persze jó lenne egy komolyabb technikával támadni.


Reklámpartnerek:
Jász és Jász Kft., Target Sales Group Kft., Fémtiszta Kft., Dr. Marcus, Strapa Pack Kft., Molvi Trade Kft., Keve-Land Kft., Staff House Zrt., Hotel Hollókő, Lajosházi Csaba E.V., Pet - Pack Kft.

Fotó: Duen.hu