Az anyagi kár jelentős

A Rallye 2 mezőnyében rajthoz álló Szőke András – Somodi Attila párost is megtréfálta egy túlságosan is „felhordásos” kanyar, így idő előtt voltak kénytelenek befejezni a Miskolc Rallye-t.


Szia András, Hogy éreztétek magatokat a hétvégén?
- Sziasztok! A hétvége jól indult, nagyon jól éreztük magunkat. De aztán elég hamar rosszra fordultak a dolgok.


A Hernádvécse - Szemere, és a Szemere - Kányi elág. gyorsasági szakaszokat sikerült teljesíteni. Hogy tetszett? Milyen időt tudtatok menni?
- A Hernádvécse - Szemere szakasz nagyon tetszett, ez a pálya tetszett a legjobban a három pálya közül. Itt abszolút 12. helyen sikerült teljesítenünk. A Szemere - Kányi elágot már valamivel rosszabb idővel teljesítettük, de még ez is elfogadható volt számunkra.


Sajnos a 3. gyorsasági szakaszon már nincs mért időtök. Mi történt?
- Igen, a rajttól 1 km-re egy balos kanyarban nem számítottunk ilyen komoly mértékű felhordásra. Sajnos lecsúsztunk az útról, és felborultunk.


Mekkora a kár?
- Az anyagi kár jelentős, - bár nem nagy sebességgel történt - de minden elem sérült az autón.


Hogyan tovább? Tudjátok már mikor lesz kész az autó?
- Még nem tudjuk hogyan tovább, egyelőre keressük a megoldást. Több opción is gondolkodunk, aztán meglátjuk melyik lesz a leg megfelelőbb.

András, köszönöm szépen a beszélgetést, és reméljük, hogy minél hamarabb sikerül talpra állítani az autót, és hamarosan láthatunk benneteket versenyezni!
- Én is köszönöm, igyekszünk valami megoldást találni!

Reklámpartnereink:

Fun Carter Kft, Strapa Pack Kft, Molvi Trade Kft, Dr. Marcus, Fémtiszta Kft, Pet - Pack Kft, Golf Kft, Lajosházi Csaba E.V., Target Sales Group Kft, Copy n' More Kft, Jász és Jász Kft, T+F Kft, GNSZ Kft, Brillant Autósbolt