Elhagyom a várost… Edda blues

Mit is rejt ez a cím? Mi köze az autósporthoz? Határ Attila elmondja a dolog lényegét a következő riportban.


Miskolc ralira hol tart a felkészülés?
Az autó az egri futam után megkapta a vérátömlesztést. Olajcserék, futómű, váltó ellenőrzés. A gyertyakábel, ami a galibát okozta ki lett cserélve. De, hogy edzésben maradjunk most a szervizbuszunk ment tönkre. Szerencsére az egyik támogatónk a segítségünkre sietett, és a versenyre tudott kölcsönözni egy másik járművet így ez a viharfelhő is elvonult. Bár azokból idén, nem volt hiány. Ígérem, majd az év végi összefoglaló riportban elmondom milyen nehézségeken mentünk keresztül, még a versenyeket megelőző időben. De nem akarom sajnáltatni magunkat, megteszünk mindent a jó eredmény elérése érdekében.


Melyik gyorsasági tetszik a legjobban?

Nekem ezek a pályák újak. Kifejezetten tetszik a Szemere-Kány-elágazás szakasz. Olyan keskeny, dobálós, bukkanókkal tűzdelt, sok enyhe kanyarral tarkított gyors. Azt nagyon várom, de globálisan számomra mindegyik megfelel, csak versenyezhessek.

Mi a kitűzött cél?

A cél az abszolút első hely. De ehhez az ellenfeleknek is lesz hozzászólása a gyorsasági szakaszok végén, a beíróban az időeredményeik formájában. Szeretnénk minél előrébb végezni.
Deák Henivel, mindent megteszünk a siker érdekében. A szervizt édesapám látja el, mint mindig. Nagyon várjuk a hétvégét!


A riport főcímére mi a magyarázat?

Mostanság ritkán, de hallgatunk bakelit lemezeket, édesapám jóvoltából. Előkerült az Edda zenekar első albuma, amin hallható az EDDA BLUES című szerzemény. Egy időben sokat dúdolgattam, ez a dal most aktuális, mert Miskolccal kapcsolatos.
Erre Szőllős Robi (Báttya) ezen cikk írója
 mikor meghallotta azt mondta, ha nyertek tartunk egy bulit, és ezt el kell énekelnetek Henivel. Amiből egy részlet rögzítésre fog kerülni, és publikálva lesz.
A versenyt nagyon várjuk, az éneklést nem, de ha már énekelni kell, akkor eredmény is lesz.
Kívánok minden versenyzőtársamnak jó versenyzést, a nézőknek pedig élményekkel teli szurkolást! Találkozunk Miskolcon: …” egyszer egy szép napon” ami a mostani hétvége lesz.

Sajtófelelős: Báttya Robi robiracing@gmail.com

Támogatók és reklámpartnereink:
Határ Motorsport, Speed Rally Team Kft, www.kutfurok.hu, lamitil-sol kft. Wood-Will-pro Kft, Photo_csn, Opi rally media kft, Közbesz auditor kft, Fun Carter Kft, Strapa Pack Kft, Molvi Trade Kft, Dr. Marcus, Fémtiszta Kft, Pet - Pack Kft, Golf Kft, Lajosházi Csaba E.V., Target Sales Group Kft, Copy n' More Kft, Jász és Jász Kft