Jobb oldalról, Bal oldalra!

Beszélgetés Kertész Krisztián Raliversenyzővel a Rebenland Rallye után, és az Eger Rallye előtt.

Kertész Krisztián - Velezdi Eszter
Opel Astra OPC - FA-ZE Tyre Repair Kft.
Eger Rallye 2018.03.23-25.


Március 23-25-én kerül megrendezésre az Eger Rally, ahol hű navigátorod Velezdi Eszter fogja diktálni neked az itinert.
Az Eger Rally előtt az ausztriai Rebenland Rally-n vettetek részt, ahol a Mitropa Rally Cup Kategória II. hely jutott nektek nagyon nehéz verseny körülmények között.

Mennyire is volt ez a két napos verseny felkészülni az Eger Rallyra? Miként is értékeled a Rebenland Rallyt?
- Egy nagyon jó, és nehéz versenyen vagyunk túl, ahol sikeresen célba értünk! Felkészülésnek nagyon jó volt, és Eszterrel való munkánkat is jobban összecsiszolta! Egy ilyen versenyen még nagyobb szükség van a navigátorra, mintha itthon vagyunk. Nem unatkozhatnak etapon sem, így a jobb oldalnak is nagy segítség a visszarázódásban! Sok tapasztalattal lettem gazdagabb, és rájöttem arra is, hogy a Hankook supersoft gumi, tökéletesen alkalmas a vizes, csúszós tapadású pályákra! Így azt gondolom, tesztelnünk már nem kell, fogunk tudni gyorsan menni egyből, az Eger rallyen!

Jó pár gyors fog rátok várni a Eger Rallyn a két nap alatt. Mely gyorsok és miért tetszenek nektek?
- Igen jó gyorsaságik ezek, viszont nagy átlagsebességűek! Más jellegűek, mint az osztrák versenyen voltak! Imádom Sirokot oda vissza. A Bátori elág kanyargós részét is. Na és nekem mindig megható, a rajt és a céldobogó a Dobó téren.

Ausztriában már bizonyítottatok, hogy nem csak profi navigátor vagy, hanem pilótának sem vagy rossz. Mit is vársz magatoktól az Eger rally-n?
- Először is köszönöm a kérdésedbe bujtatott elismerő szavakat, és nem titkolt célom a P13 kategóriában elől végezni, és ORC 2wd-ben is legalább dobogót szeretnénk megcélozni, de csemegézve a nevezési listából, egyikben sem lesz könnyű dolgunk!

Köszönjük Partnereink segítségét: MIHIDRA KFT., KISS ZSOLT EV., NATURGOLD FARM, FIRE-CREW KFT., ZSOMAR-KER KFT., MAGYAR IPAR KFT., T-FOREX KFT., R-PEX 2000KFT., KOKO EXPRESS, BLACK POINT ALAPÍTVA 1991 KFT., KERÉKGYÁRTÓ ÉS TÁRSA KFT., UNIFY KFT., ANDREZOL-NET KFT., D.D.Z.-MED KFT., ADÓ-DÓ PLUSZ KFT., BEST-TYRE GUMI, HORVÁTH KFT., KARTEL 97 BT., H-EURO CONSULT BAU KFT., ASSIST -TREND ÉSZAK KFT., SPÉCI KOMPLETT KFT., TT SPEED KFT., DELTA HUNGÁRIA ÉPÍTŐ KFT., FÉLIX PROFESSIONAL KFT., UNILUB CASTROL NEMZETI IPARI DISZTRIBÚTOR., BÚTORSTRONG BAU INVEST KFT., GLS WESTPARCEL KFT., WEST-START CSOMAGSZÁLLÍTÁS RAKTÁROZÁS KFT., BAR-POR-TRANS KFT., KARCHER., INTERDAIRY HUNGÁRIA KFT., BAROMFIUDVAR 2002 KFT., KELET-METÁL KFT. 

- Hajósi Miklós -