Kell egy kis mozgás

Lengyel Jani és Váradi Zoli is rajthoz áll a hétvégi, Esze Tamás Laktanyában megrendezésre kerülő szlalom versenyen. Zolit kérdeztem a részletekről.


Szia Zoli! Hogy jött az ötlet, hogy rajhoz álltok egy szlalom versenyen?
- Szia! Az elsődleges célunk, hogy tréningezzünk, és hogy minél többet üljünk a versenyautóban, gyűjtsük a kilométereket. A Szilveszter Rallye-s műszaki problémánkat megoldottuk, és szeretnénk tesztelni az autót. Fontos, hogy ne az első versenyen érjen meglepetés.

Tavaly már volt egy szlalom verseny a laktanyában. Ott is indultatok?
- Nem indultunk, csak nézőként vettünk részt. Tetszett a rendezvény és úgy döntöttünk, a következőn rajthoz állunk mi is!

A Szilveszter Rallye-n láthattunk benneteket utoljára. Történt valami módosítás az autón azóta?
- Módosítás nem történt, kapott egy új jobb első kerékagyat és csapágyat, plusz kicseréltük azokat a alkatrészeket, amik eltörtek a kiesett kerék miatt. Tervezzük, hogy fejlesztünk ezt-azt, de ezek egyelőre nem publikus infók.

Mi a terv a hétvégére? Cél a szórakozás?
- Igen, szeretnénk nagyon jól szórakozni, valamint megmozgatni az autót és magunkat. Illetve ráhangolódni a 2018-as szezonra.

Távlati célok az évre?
- Idén szeretnénk minél több MARB futamon indulni, cél a pontgyűjtés, és az év végi összesítésben egy előkelő helyen végezni. De terveink között szerepel 1-2 Rallye 2 futam is előfutóként!

Zoli, köszönöm szépen a beszélgetést, és jó szórakozást Nektek a hétvégén!

Reklámpartnereink: L&Zs Vas Fém Kft., Szakál-Met-AL Kft., ENEOS motorolaj, Fun Carter Kft., Target Sales Group Kft.