Gyorsan jött, gyorsan ment

Erdélyi Gyuriék gőzerővel készülnek az Eger Rallye-ra, ezért minden lehetőséget igyekeznek megragadni a márciusi verseny előtt.


Szia Gyuri! Elég gyorsan jött az ötlet, hogy indultok a múlt hétvégén megrendezett FRT.hu futamon.
- Sziasztok! Igen, nagyon gyorsan jött! Konkrétan péntek este döntöttük el, hogy másnap elmegyünk Kiskunlacházára, és autózunk egy jót.

Na és hogy sikerült?
- Nem igazán jól. Gyakorlatilag amilyen gyorsan eldöntöttük, hogy indulunk, olyan gyorsan vége is szakadt a versenyünknek.

Mi történt?
- Összesen 2 kört tudtunk menni, majd eltört a főtengely. Semmilyen előjele nem volt a dolognak, egyszer csak megtörtént. A régi autómat is vittük a versenyre, de sajnos az is kiesett, a nyeles tengelynél a kuplungtárcsa lefogazott. A "B" terv az lett volna, hogy az én autómmal mennek, de az említett okok miatt az sem jött össze.

El vagy keseredve?
- Talán egy nagyon picit. De inkább azért mert a következő rendezvény, ahol szerettünk volna rajthoz állni, az a váci Esze Tamás Laktanyában megrendezésre kerülő szlalom verseny. A főtengely törése miatt sajnos ezt kihagyni kényszerülünk.

Kint van már a motor?
- Igen, már vasárnap kiszedtük az autóból, de még nem lett megbontva. Több dolgot is szeretnénk átnézni rajta mielőtt visszakerül az autóba.

Eger előtt terveztek még valamit?
- Persze, hisz tesztelnünk és gyakorolnunk kell az Eger Rallye előtt. A következő FRT-n biztosan ott leszünk, illetve lehet, hogy Orfűn is sikerül rajthoz állnunk. Inkább ilyen helyeken menjen szét a motor, mint Egerben!

Gyuri köszönöm szépen a beszélgetést, és gyorsan rakjátok vissza a motort a helyére, aztán ami a csövön kifér!
- Én is köszönöm, igyekszünk összerakni a gépet, aztán csapatunk tovább!

Reklámpartnereink: Copy n More Kft., Fémtiszta Kft., Strapa Pack Kft., Dr. Marcus, I.SZ.I. Produkt Kft., Molvi Trade Kft., Lajosházi Csaba E.V., Fun Carter Kft., Golf Kft., Pet Pack Kft., Jász és Jász Kft., Target Sales Group Kft.

Fotó: KGB Gyula