Sikeres évkezdet a Suzukival

Soós Szabolcs- Tóth Zsolt páros immáron negyedszer vágott neki az év első versenyének.

Egy remek hangulatú,igen hosszúra sikeredett versenyen vannak túl a fiúk. Immáron negyedszer vágott neki Soós Szabolcs a romániai havas versenynek.Navigátorának Tóth Zsoltnak ez volt az első alkalom,hogy  Skandináv körülmények között versenyezzen. Megtisztelő volt ,hogy Ollé Sasa Skoda Fabia R5 versenyautójából egy N-csoportos Suzuki jobb oldali űlésében foglalt helyet a navigátor ,de a végkifejlet egy örök élmény marad a számára is ! 

Már az első gyorson sikerült egy kategória 1. időt autózni amit mind a 6 szakaszon keresztül folytatott a debreceni versenyző és navigátora. Az első napi összegzésnél egy örömteli pillanat után sikerült felocsúdni ami azt jelentette,hogy a 6.szakaszon elért abszolút 6. helyen végezve vezetik a kategóriát több mint 7 perccel. 

A vasárnapi 60 gyorsasági kilométeren csakis a biztonság lebegett a versenyzők szeme előtt, ugyanis nem szerették volna túlvállalni magukat ! Az igazi téli körülmények ami azt jelentette,hogy helyenként 50-60 cm hó is volt a pálya mellett rengeteg versenyzőnek problémát okoztak ,ugyanis egy apró hiba is a hófogságot jelentette. A Soós-Tóth Suzuki trió hibamentes autózásának köszönhetően egy biztonsági autózással tudott a kategória 12 versenyzője között diadalmaskodni ! A megszerzett abszolut 6.hely is egy igen jó eredménynek számít egy ilyen N csoportos versenyautóval. 

A Pirelli gumik ismét a maximumon voltak és a körülményekhez képest ezen abroncsok a legjobb választást jelentették a versenyzőknek. A versenyautó lengéscsillapító és futómű beállításán is akadt némi finomítani való ,ugyanis a versenyt megelőző teszten nagyon orra ugrott az autó de a versenynapokon tökéletesen működött a jármű ! 

Köszönet a partnereknek és a csapatnak egyaránt : Interdairy Hungary Kft, Gran- Export Kft,Zsoltina 98 Bt, SL Forg Kft, Félix Professional Kft, Metisz-Tomker Kft-Kaercher , Vaanco Bt,Globallift Kft,Juhász Média Kft., és a szerelőknek csapatszemélyzetnek.