Szilveszter Rallye: kihívás teljesítve!

Furák Ádámnak és alkalmi navigátorának, Géringer Zoltánnak a várakozásokon felüli eredményekkel sikerült zárnia a 2017-es év utolsó versenyét, a Szilveszter Rallye-t. Hatalmasat autóztak a srácok!Sikeresen abszolváltátok a Szilveszter Rallye összes gyorsasági szakaszát. Elégedettek vagytok?

- Igen! Szerencsére gond nélkül, és elég jó időket futva sikerült teljesíteni a Szilveszter Rallye-t. Azt hiszem maximálisan elégedettek vagyunk. Jó volt a verseny, a pálya is tetszett és persze a szervizbe a hangulat is nagyon jó volt!

Volt valami technikai problémátok?

- Az autó végig hibátlan volt. A szervizbe a fiúk csak „kerekeztek”, és átnézték az autót! Itt meg is ragadnám az alkalmat, hogy megköszönjem nekik az egész éves önzetlen és profi szervizhátteret! Köszi Sajt, Frenky, Laci!

Ha jól tudom, a kategória 6. helyére sikerült behozni a gépet. Örültök ennek az eredménynek?

- Mindenképp! A H/3-as kategóriában a 6. helyen, a nagy abszolútban az 51. helyen sikerült végeznünk. És talán ami a legfontosabb, és a legjobban örültünk neki, az a Lada kupában megszerzett 3. hely!

Milyen volt Zolival a jobb 1-ben?

- Zolival már a pályajáráson észrevettük, hogy tökéletesen együtt tudunk dolgozni. Sok plusz információt hozzáírt az itinerhez, amitől még gyorsabban és bátrabban mentem. Ő egy igazi profi versenyző, és azt kaptam tőle vissza, amit ő is elvárna a saját autójában!

Melyik volt a kedvenc gyorsasági / gyorsasági szakasz?

- Tetszett a ring külső új szakasza is, de jobban élveztük a belső körgyorsot. Persze szárazon sokkal jobb volt!

Lesz esetleg folytatás ebben a felállásban?

- Hogy lesz-e folytatás? Ez még a jövő kérdése. Én nagyon örülnék neki, mert jó navigátorral lehet gyorsan versenyezni! De persze mindenki ismeri Zolikát. Neki idén is meg kell nyernie a MARB-ot!

Legközelebb hol láthatunk Titeket?

- Januárban átnézzük az autót elejétől a végéig. Aztán februárban tervezünk egy FRT futamot, hogy visszarázódjunk a versenytempóba. Márciustól pedig irány a MARB! Az idén szeretnénk egy teljes szezont menni!

Reklámpartnereink:

Copy & More Kft., Fémtiszta Kft., Strapa Pack Kft., Dr. Marcus, I.SZ.I. Produkt Kft., Molvi Trade Kft., Lajosházi Csaba E.V., Fun Carter Kft., Golf Kft., Pet Pack Kft., Target Sales Group Kft., ARTHAND System Kft.