Az éven utoljára az EVO-val

Ha december vége, akkor Szilveszter Rallye. Nincs ezzel másképp Molnár István sem, aki ismét Fekete Zsolt navigálásával vág neki az esztendő utolsó rallye versenyének.


Szia Pisti! Ismét eltelt egy év, ismét Szilveszter Rallye. Mit jelent ez neked?

- Sziasztok! A Szilveszter Rallye nekem mindig az év végét, az egész évi kemény munka utáni lazítást, és jó ízű autózást jelent. Ha jól emlékszem, ez már a 4. alkalom, hogy a Hungaroring környékén csapatjuk.

Zsoltnak viszont ez lesz az első alkalom a Hungaroringen.

- Igen. Illetve az első alkalom lesz, hogy az EVO-val aszfalton megyünk! Azért ez picit más világ, de Zsolt nagyon ügyes, biztosan jól fogja diktálni az iramot.

Most egy kicsit magasabbak lettek nevezési díjak. Mi erről a véleményed?

- Azért azt látni kell, hogy nem egyszerű egy ilyen versenyt megrendezni, illetve már a biztosítás díját is tartalmazza a nevezés. Minden pénzbe kerül, és egyre többe. Ha ezek mellett a minőségben is javulás lesz, akkor ez mindenképp elfogadható. Reméljük kapunk egy kis pluszt a pénzünkért.

Ráadásul ez egy elég neves rendezvénnyé nőtte ki magát az elmúlt években.

- Így van, nagyon nagy neve van. Jönnek külföldi versenyzők is szép számban, jó versenynek ígérkezik!

Kedvenc szakaszod? Tavaly már kivették a benzinkút utáni balos kanyart, ahol két évvel ezelőtt még a 80-as évek rallye világát idéző fotók készültek, mindkét oldalon "ember fallal" fűszerezve.

- Igen, sajnos az a rész már nincs benne, (és ha jól tudom nem is lesz mert balesetveszélyesnek lett ítélve) pedig nekem is az volt a kedvencem! Igazi rallye feeling volt ott menni.

Pisti, köszönöm szépen a beszélgetést, és csapjatok a lovak közé, de csak ésszel!

Én is köszönöm! Ígérem, hogy nem fogjuk el spórolni!

Reklámpartnereink:

Jász és Jász Kft, Target Sales Group Kft., Fémtiszta Kft., Dr. Marcus, I.sz.i. Produkt Kft., Strapa Pack Kft., Molvi Trade Kft., Keve-Land Kft.