Jól akarjuk érezni magunkat!

Interjú Kertész Krisztián autóversenyzővel a 19. Szilveszter Rallye előtt.

Kertész Krisztián - Velezdi Eszter
Opel Astra OPC - Just Car Transport Kft.
19. Szilveszter Rallye 2017.12.28-29.


Krisztián a 2017-es év utolsó rally versenyén a Szilveszter Rallyn vesz részt hű navigátorával Velezdi Eszterrel. A rally páros versenybe száll az idő és a sporttársak ellen, most aszfaltos verseny vár rájuk. December 27-én teszt majd 28-29-én kétnapos rally a kitűzött céljuk.

A Szilveszter rallyn először indultok együtt, most melyik csapat szervizel majd nektek?
- Eszterrel először indulunk itt, én már mentem egy párszor a Szilveszter rallyn, utoljára, talán vagy 4 éve. Ha én indulok az Opellal, akkor a Just Car Transport Kft színeiben megyünk, tőlük kapjuk a szervizt, és az autót is. Ilyenkor ők neveznek bennünket.

 

Az Eger rallyt győzelemmel zártátok, most is a győzelem a cél?
- Igen, nyertük Egerben az ORC 2wd kategóriát, ott nem nagyon voltak hasonló autók, mint a miénk. A VFTS-es srácokat sikerült magunk mögött tartani. Most talán többen leszünk. Markovics Gyuri barátom is egy Hondával megy, biztos jókat fogunk vívni, de a győzelem elérhetetlennek tűnik a sok-sok BMW láttán. Igazából, a kettő csúnyán nem egy kategória.

Új szakaszok is lesznek a régiek mellett. Egy olyan autóval veszel részt, amivel igen csak jó eredményeket értetek el. Mi is a cél most a versenyen?
- A szakaszok jellege itt általában ugyan olyan, csak a kitűzésén tudnak kicsit változtatni. Így ahogy a térképen nézem, még nem mentem rajta, és a kettő pályabejárásból sem hiszem, hogy fejből menni fog. Azért megpróbáljuk jól feldolgozni a pályákat. Mint mondtam az előbb, nehéz lesz a 100 lóerővel erősebb autók ellen menni, így egy karácsonyi ajándékkal is felérne, ha az elsők lennénk. Ami biztos, hogy jó az autónkban a kézifék, ha már másképp nem fog menni.
Jól akarjuk érezni magunkat!

Köszönet a partnereinknek: H-euro Consult Bau Kft., Assist-Trend Észak Kft., Spéci Komplett Kft., Zsomar-Ker Kft., Best-Tyre Gumi Kft., Kartel 97 BT, Horváth Kft., TT Sped Kft., Delta Hungária Építő Kft., FA-ZE Tyre Repaír Kft., Kerékgyártó és Társa Kft., Andrezol-net Kft., D.D.Z Med Kft., Adó-Dó Plusz Kft., Magyar Ipar Kft., T-Forex Kft., R-Pex 2000 Kft., Kiss Zsolt EV., Naturgold Farm, Baromfiudvar, Unilub Castrol, Mihidra Kft., Black Point alapítva 1991., GLS West-Parcel Kft., Corpus Bútor Kft., Bar-Por-Trans Kft., West Start Kft., Komplex-D Magas és Mély építés, BB Logistic E.V., Koko Express, Kärcher, Unify, Interdairy Hungary Kft., FIRE-CREW Kft.

Köszönjük az interjút!
Eszter - Krisztián

- Hajósi Miklós -