Marcell és Karesz, avagy az Opel sosem kop el!

Marcell és Karesz, avagy az Opel sosem kop el, főleg nem egy Mikulás Rally-n. Kezdhetném így a bevezetőmet a 21. TAXI4 Mukilás Rallye 2017 után.

Gyöngyösi Marcell - Kollár Károly
Opel Astra - Budaörs SC
21. TAXI4 - Mikulás Rallye 2017
2017.12.09.10


Interjú Gyöngyösi Marcell autóversenyzővel a TAXI4 - Mikulás Rallye 2017 után.

Kollár Károllyal a jobb1-ben vágtál neki a hat gyorsot magába foglaló Mikulás Rally-nak.

Várpalota-Kismező, első gyors, első tempós kanyarok. Miként is vártátok az első rajtot és a többi öt szakaszt, hogy is sikerültek azok?
- Az első rajtot a szokásosan vártuk. Pici izgalommal, amit egy hatalmas röhögéssel oldottunk fel az első IE. előtt, illetve még ott is, mert annyira röhögtünk, hogy Karesz nem tudta kiadni a menetlevelet!

Volt-e kalandotok?
- Az első gyorson két kalandunk is volt. Egyszer a partoldalt látogattuk meg, egyszer pedig megforogtunk, az ott álló nézők legnagyobb örömére, úgyhogy annyira nem bántuk!

A szervizparkban fogadtalak benneteket. Öröm és boldogság látszott rajtatok, hisz most nem hagyott cserben benneteket a technika és bevitt benneteket a célba és a kategória negyedik helyére. Miként értékeled a hat gyorsot magába foglaló Mikulás Rally-t?
- Az ötödik gyors kivételével minden gyorson küzdöttünk az autóval. Hol az erő fogyott el a motorból, vagy a fék fogott be, de ezekkel együtt élveztük a hétvégét, és a versenyt.

Legközelebb hol láthatunk benneteket?
- Én legközelebb Covasnán megyek a hóban, de Karesz megy az autóval a szilveszter Rallyn!

Kellemes ünnepeket és Boldog új évet kívánunk mindenkinek!

Partnereink segítségét köszönjük! Valemix Kft., Tordasi Western falu, Hotel Silvanus, Digitalway Hungary, BP, Capland, Selix, Red Solutions Kft, Wayteq, Novala net, Central Phone, 24H, FÉSZ, Fúzió Telekom, Business Cafe, LSS, Mape-ker, Herczeg design, Toner holding, ST Com, Meditop, T-Voice, Althon, Kollár és társa, KFöld Tech.

- Hajósi Miklós -