Szeretek sötétben menni

Lajosházi Csaba és Laboncz László sikeresen abszolválta a CREDOBUS Eger Rallye összes gyorsasági szakaszát. Sajnos a csapattársukkal, Kocsomba Karcsiékkal történt baleset keményen rányomta bélyegét a vasárnapi hangulatukra.



Szia Csabi, hogy sikerült az Eger Rallye?
- Sziasztok! A baleset miatt felemás volt az élmény, de ha ettől elvonatkoztatunk, nagyon jó volt menni. Fel tudtuk venni a tempót a többiekhez képest, jól éreztük magunkat.

Az első gyorson általában lassan kell mennem, szokásom ott eldobni a vasat. A harmadik gyorsasági szakaszra találtuk meg magunkat. Ott hibáztunk egy picit, megforogtunk.

Esti gyorsok? Szeretsz sötétben menni?
- Igen, nagyon szeretek este menni. A munkám miatt rengeteget autózom közúton is, autópálya és országút egyaránt. Ezért is sikerült az esti gyorsokon nagyon komolyan felzárkóznunk, abszolútban és kategóriában is 4 helyet tudtunk javítani.

Vasárnap?
- A vasárnapi gyorsokon apránként növeltük az előnyünket. Az új gumik el is fogytak, nagyon agresszívan próbáltunk menni, de Karcsiék vasárnap reggeli esése után visszavettünk elég rendesen. A hátralévő gyorsokat sokkal óvatosabban próbáltuk teljesíteni.

Elégedett vagy a teljesítményetekkel?
- Igen, abszolút elégedett vagyok! Semmilyen technikai problémánk nem volt, Karcsiék és a K-Tech motorsport maximálisan felkészítették az autót, hihetetlen profik!

A kerékcserén kívül semmit sem kellett csinálni vele. Laci is nagyon pontosan diktálta az itinert, le a kalappal előtte. Én csak tekergettem a kormányt.

Pedig mentünk rendesen, 130-140 km/h átlagsebességek voltak!

Az éven még látunk Benneteket valahol?
- Persze! Hiszen a nálunk már tradicionális Szilveszter Rallye-n is rajthoz állunk. Nálam ez egy év végi "buli verseny" ami inkább az autóztatásról szól. Ilyenkor viszek egy szurkolót (akit nem ismerek), egy barátot és egy fotóst vagy sajtóst.

Az éven nagyon szeretném vinni az egyik mozgáskorlátozott barátomat, de rendesen, gyorsaságin. Ennek az egyeztetése van most folyamatban.

Csabi, köszönöm szépen a riportot, és csak így tovább!
- Én is köszönöm!

Reklámpartnereink:  Varrivál Kft., Tekt Kft., Qualitekt Solution Kft., Villámszer Kft., Kovács méréstechnika Kft., Kövi Ép-Vill Kft., SBS Kft., Fürdőpark Kft., Orfű Aquapark, Csóker-60 Kft.
Fémtiszta Kft., Jász és Jász Kft., Copy n' More Kft., Golf Kft., Pet Pack Kft., Fun Carter Kft., Dr. Marcus, Strapa Pack Kft., Molvi Trade Kft., I.SZ.I Produkt Kft., Lajosházi Csaba E.V., Target Sales Group Kft.

Fotó: Hajoka.hu