Nem így terveztük

A Kocsomba - Takács párosnak nem sikerült kétszer átgurulni a Dobó téren, mert a verseny 2. napján sajnos balesetet szenvedtek.


Szia Taki! Mesélj kérlek a hétvégéről egy picit nekünk.
- Sziasztok! Az első napunk gyakorlatilag hibátlan volt, minden jól működött. Megvolt az összhang is az autóban, nagyon jól éreztük magunkat. Nem volt ez másképp vasárnap reggel sem, egészen a 10. gyorsasági szakaszig.

Mi történt a 10. gyorson? (Egerbakta - Terpes)
- Az egyik kanyart nagyobb tempóval akartuk bevenni, de soknak bizonyult. Leestünk az útról. Jött az egyik pályabíró hozzánk a kanyarból, hogy megkérdezze, minden rendben van-e. Kisebb apróságokon kívül nem esett komolyabb bajunk.
Ezután az OK táblával kiálltam az út szélére, mert személyi sérülés nem történt. Az autó elég rossz helyen volt. Egy percre rá megérkeztek Perge Gyuriék, akik gyakorlatilag ugyanott, abban a kanyarban hibáztak mint mi, és ugyanoda estek be.
Eltalálták az autónk bal hátulját, de előtte elsodorták a sportbírót, aki a mi bukásunk után tartott vissza a kanyarba.

Azért ez elég komoly. Lett valami sérülésetek? A sportbíróval mi történt?
- Szerencsére nem lett semmi komoly, Karcsi egy picit megütötte a bokáját, de ennyi. A sportbírót viszont elég komoly sérülésekkel szállították kórházba helikopterrel.

Az autó milyen állapotban van?
- Kívülről nem látszik olyan vészesnek, de mivel bal első kerékkel fogtunk meg egy fát, elég sok alkatrész sérült.

Mi lesz most? Mik a tervek?
- Karcsi újjá szeretné építeni az autót a Szilveszter Rally-ra, egyelőre ez a terv. Aztán majd meglátjuk hogyan sikerül összehozni. Alapvetően nagyon jó időket mentünk, volt olyan szakasz, ahol az R5-ös autókat is sikerül megvernünk.
Semmilyen technikai problémánk nem volt, sajnálom, hogy így alakult. De ez egy ilyen sport.

Taki, köszönöm szépen és mindent bele, hogy a Szilveszter Rally-n már egy új építésű autóval tudjatok rajthoz állni!
- Köszi, igyekszünk mindent megtenni, hogy rajthoz tudjunk állni!

Reklámpartnereink: Varrivál Kft., Tekt Kft., Qualitekt Solution Kft., Villámszer Kft., Kovács méréstechnika Kft., Kövi Ép-Vill Kft., SBS Kft., Fürdőpark Kft., Orfű Aquapark
Universal Leasing Gépjármű Flottakezelő Kft., Sc. TransGranit Srl., Würth Szereléstechnika Kft.
Fémtiszta Kft., Jász és Jász Kft., Copy n' More Kft., Golf Kft., Pet Pack Kft., Fun Carter Kft., Dr. Marcus, Strapa Pack Kft., Molvi Trade Kft., I.SZ.I Produkt Kft., Lajosházi Csaba E.V., Target Sales Group